Bildirim
Monster'da Bu Hafta - GRIP
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
talha reis oyun dunyasında bu ay bolumu nerede kaldı ? yarın ac : chronicles - russia ve 23 şubatta far cry primal cıkıyor baska da oyun yok zaten. seni seviyoruz kendine iyi bak reis
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Bana bu oyun eskiden pc de oynadigim bir oyunu hatirlatti ama izmi aklima gelmiyor böyle cölerde kayalik yerlerde iki tarafli sürüle bilen araclar vardi anilarim canlandi :D . Tessekürler.
Tam sürüm cikmadan almaya degmez
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
bi mario kart yapsanız yav özlemişiz -
Eskiden ortaokul yıllarımızda ayıla bayıla oynadığımız rollcage bu. Çok başarılı olmuş nostaljinin dibi olacak -
quote:
Orjinalden alıntı: mementopolis
Bana bu oyun eskiden pc de oynadigim bir oyunu hatirlatti ama izmi aklima gelmiyor böyle cölerde kayalik yerlerde iki tarafli sürüle bilen araclar vardi anilarim canlandi :D . Tessekürler.
Tam sürüm cikmadan almaya degmez
Pc Cars diye bir oyun vardı acaba o oyun mu aklınıza gelen? Bana da Pc Cars oyununu anımsattı. -
psx1 de cayır cayır oynadığım oyun, yıl 2016 erken erişimde kontrol zorlukları ile piyasaya çıkıyor. Ağlıyayım :(
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mementopolis
Tam sürüm cikmadan almaya degmez</blockquote>
Pc Cars diye bir oyun vardı acaba o oyun mu aklınıza gelen? Bana da Pc Cars oyununu anımsattı.
o degil , videodakinin aynisi ama 90'ni yillardan belki 2000'li yillardan kalma versiyonunu diyorum .
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
Eskiden ortaokul yıllarımızda ayıla bayıla oynadığımız rollcage bu. Çok başarılı olmuş nostaljinin dibi olacak
Evet lan :D bende nereden hatirlyiorum diyorum :D
Şubat ayı oyunları videosu nerede acaba.. Şubatı es geçtiniz galiba..
1999 yılında ROLLCAGE adıyla çıkmıştı bu oyun.. İnternet cafe'de ne oynardım bunu yaa. 2 tane farovi oyunum vardır. Biri Delta Force diğeride ROLLCAGE.
Vay bee.. -
Beyler şimdi konuyu baltalamak gibi olmasında resident evil zero serisi 2 haftadır gelmiyor hadi bu hafta fuar vardı gecen hafta da gelmedi :S -
çok sevdim bu incelemeyi :) -
Adam askerden geldi zamanida bol deli gibi oyun oynar artik
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Belki hatırlayan vardır bu oyunun eskiside vardı ben oynamiştim araba iki taraftada gidiyodu bu oyun sanırım o oyunun henilnemiş hali oyunun tipatip aynisi adını hatırlayabilsem yazcam ama ..
Alkan geldi canlandı ortam aynen devam
Re-volt vardı, küçük araba yarışı onu hatırlattı. -
Bu oyunu alana kadar Sonic & All-Star Racing Transformed alınabilir. İndirim dönemlerinde 7,75 e kadar düşüyor. Hatta aynı fiyata kutulu bile bulunuyordu.
Bu oyun, 486, p133 zamanlarındaki bir oyuna benzettim ama adını hatırlayamadım. Arşivi bir kontrol edeyim bakalım.
Talha Bey; videoyu seyrederken yorum yazamıyoruz. Bunu engellemenin bir yolu yok mu? Gönder'e basılınca sayfa yeniden yüklenerek, videonun yeniden başlamasına sebep oluyor.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Benzer içerikler
- resident evil 9 ne zaman çıkacak
- ghost of tsushima pc
- ea play pro fiyat
- spiderman 2 torrent
- akrep oyuncu koltuğu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X