Bildirim
Monster'da Bu Hafta - GRIP
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
talha reis oyun dunyasında bu ay bolumu nerede kaldı ? yarın ac : chronicles - russia ve 23 şubatta far cry primal cıkıyor baska da oyun yok zaten. seni seviyoruz kendine iyi bak reis
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Bana bu oyun eskiden pc de oynadigim bir oyunu hatirlatti ama izmi aklima gelmiyor böyle cölerde kayalik yerlerde iki tarafli sürüle bilen araclar vardi anilarim canlandi :D . Tessekürler.
Tam sürüm cikmadan almaya degmez
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
bi mario kart yapsanız yav özlemişiz -
Eskiden ortaokul yıllarımızda ayıla bayıla oynadığımız rollcage bu. Çok başarılı olmuş nostaljinin dibi olacak -
quote:
Orjinalden alıntı: mementopolis
Bana bu oyun eskiden pc de oynadigim bir oyunu hatirlatti ama izmi aklima gelmiyor böyle cölerde kayalik yerlerde iki tarafli sürüle bilen araclar vardi anilarim canlandi :D . Tessekürler.
Tam sürüm cikmadan almaya degmez
Pc Cars diye bir oyun vardı acaba o oyun mu aklınıza gelen? Bana da Pc Cars oyununu anımsattı. -
psx1 de cayır cayır oynadığım oyun, yıl 2016 erken erişimde kontrol zorlukları ile piyasaya çıkıyor. Ağlıyayım :(
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mementopolis
Tam sürüm cikmadan almaya degmez</blockquote>
Pc Cars diye bir oyun vardı acaba o oyun mu aklınıza gelen? Bana da Pc Cars oyununu anımsattı.
o degil , videodakinin aynisi ama 90'ni yillardan belki 2000'li yillardan kalma versiyonunu diyorum .
quote:
Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
Eskiden ortaokul yıllarımızda ayıla bayıla oynadığımız rollcage bu. Çok başarılı olmuş nostaljinin dibi olacak
Evet lan :D bende nereden hatirlyiorum diyorum :D
Şubat ayı oyunları videosu nerede acaba.. Şubatı es geçtiniz galiba..
1999 yılında ROLLCAGE adıyla çıkmıştı bu oyun.. İnternet cafe'de ne oynardım bunu yaa. 2 tane farovi oyunum vardır. Biri Delta Force diğeride ROLLCAGE.
Vay bee.. -
Beyler şimdi konuyu baltalamak gibi olmasında resident evil zero serisi 2 haftadır gelmiyor hadi bu hafta fuar vardı gecen hafta da gelmedi :S -
çok sevdim bu incelemeyi :) -
Adam askerden geldi zamanida bol deli gibi oyun oynar artik
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Belki hatırlayan vardır bu oyunun eskiside vardı ben oynamiştim araba iki taraftada gidiyodu bu oyun sanırım o oyunun henilnemiş hali oyunun tipatip aynisi adını hatırlayabilsem yazcam ama ..
Alkan geldi canlandı ortam aynen devam
Re-volt vardı, küçük araba yarışı onu hatırlattı. -
Bu oyunu alana kadar Sonic & All-Star Racing Transformed alınabilir. İndirim dönemlerinde 7,75 e kadar düşüyor. Hatta aynı fiyata kutulu bile bulunuyordu.
Bu oyun, 486, p133 zamanlarındaki bir oyuna benzettim ama adını hatırlayamadım. Arşivi bir kontrol edeyim bakalım.
Talha Bey; videoyu seyrederken yorum yazamıyoruz. Bunu engellemenin bir yolu yok mu? Gönder'e basılınca sayfa yeniden yüklenerek, videonun yeniden başlamasına sebep oluyor.
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Benzer içerikler
- until dawn sistem gereksinimleri
- bomberman oyunu
- fm 25 mobile ne zaman çıkacak
- squid game 2 sezon
- resident evil 9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X