Şimdi Ara

Hamza isteseydi Konoplyanka GS'deydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cüneyt Tanman: "Hamzaoğlu isteseydi, Konoplyanka, Douglas ve Kalinic bugün GS forması giyiyor olacaktı. 'Bizim oyun yapımıza uymuyor' dedi."

    Ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa yazıklar olsun Hamza'ya



  • Suc hamzada değil, hamzanin fikrini sorup soyledigine inananda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik cidden yazın yapılan ihanetin hesabı sorulmalı.
  • Balına olunmuş bir şampiyonluktan sonra Hamza adamdan sayıldı..
  • Maxi Pereira Sabriden iyi değil diyen adamın lafına bak.

    Konoply için para önemli olsaydı Beşiktaşa gelirdi nerdeyse kulübün tapusunu verdiler ama adam büyük takımlardan teklif bekledi olmayınca da bari kariyer yapayım diye Sevillaya gitti. Bırak istememesini Konoply.aya aş erseydi bile adam buraya gelmeyecekti.
  • uefayı alan sevilla ile la ligada oynamak varken umutu seçicekti ama hamzaoğlu istemedi...



    ok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: u.r.k.

    Maxi Pereira Sabriden iyi değil diyen adamın lafına bak.

    Konoply için para önemli olsaydı Beşiktaşa gelirdi nerdeyse kulübün tapusunu verdiler ama adam büyük takımlardan teklif bekledi olmayınca da bari kariyer yapayım diye Sevillaya gitti. Bırak istememesini Konoply.aya aş erseydi bile adam buraya gelmeyecekti.

    Fikret Orman'in servet verecegine inandin ha?
    Bizim Konoplyanka'ya ucuk ucretler onermemiz Galatasaray'in sampiyonluk ihtimalinden daha az.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    3,5 milyon gavur parası veriyorlardı hatta babasına tesisleri falan bile gezdirmişlerdi. yedirdiler içirdiler giydirdiler babasını da adam gelmedi. Orman için Konopl. üzerinden 3. köprü geçecek arsa gibiydi.
  • Yav he he.
    Kono ya vercek paramı vardi
    Adam en az üc milyon imza parası isterdi ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sonuçta sportif direktördü, açık açık yalan söyleyecek hali de yok.

    Bir kez daha Hamzayı güzel dileklerle andık... Ciddi ciddi istememiş beğenmemiş adam, bu adama takım emanet ettik bir de... Mustafa Denizli'yle şu adamın kıyaslanması Denizli'ye hakaret resmen. Aynı puan kayıpları yine olacaktı, üstüne açıklamaları engellemeleriyle biraz daha çıldıracaktık..Gidişi en iyisiydi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam ara ara çıkıp böyle konuşuyor. Bi susun yeter bi susun arkadaş, herkes suçu birbirine atıyor, kulüp zor durumdayken sorumluluktan kaçan kimdi? Yaşayın siz o hayal dünyanızda, bu kulüp sizin gibilere kalmadı. Sen git bu lafları çoluk çocuklara anlat. Zaten o futbolcularda dünden razıydı bize gelmek için.
  • kesin yaşanmıştır bu olay. cüneyt tanman cool story bro.
  • Tanman şimdi başkalarının rezilliklerini ortaya atarak kendini haklı çıkarmayı bıraksın. Bugün Galatasaray'ın bu halini sorumluları Tanman, Hamza, Dursun ve kendisi ile birlikte yönetimde söz sahibi olan adamlardır. Hamza her zaman yerli futbolcuların etkisi altında kaldı. Yerlilerin kontrol edemediği oyuncuları ise hep hedef gösterdi. Özellikle Melo, Telles, Bruma'nın gidişi resmen ipimizin çekilmesine neden oldu. Ayrıca Amrabat, Dzemaili ve Pandev bu sezon içinde kadroda tutulup genişlik yaratılabilirdi. Bu sezon Hamza ile gelen hiçbir oyuncudan doğru düzgün verim alamadık. Denayer, Jose, Carole, Bilal, Jem 1 kere bile forma giyemeyen Kevin. Bir tek Podolski iş yapabildi. Bu kadar çöp yerine Kono, Douglas ve Kalinic getirilip, giden oyuncular 1 sene daha kalsaydı bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Ama teknik ekip ve beceriksiz yönetim yapmalarını gerekeni yapamadı olan Galatasaray ve taraftarına oldu. Şimdi boşuna birbirlerini hedef gösterip durmasınlar. Biri Sabri'yi korurken diğeri Umut'u koruyordu çünkü.




  • Oğlum siz deli falan mısınız ya ? Abi biri beni banlasın ya.

    Hala konoplyanka diyorlar ya. Elde avuçta ne varsa itelemeye çalışıyorlar hala Hamza se yapsaydı muhabbetleri. Valla beyniniz bi tuhaf çalışıyo ya.
    Hamza isteseydi İbrahimoviçç gelcektiiii
  • Ben inanmıyorum arkadaş bu olaya. Konoplanya dediğiniz elemanı GS alabilseydi Hamzaoğluna sorma gereği duymadan alırdı. Böyle saçmalık olmaz.
  • yalan %100 kono niye gsye gelsin sevilla varken şakamı
  • Tabi canım gomezi isteyen ama alamayan kimdi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay uydurma gibi, Gs şu durumdayken Konoplyanka'yı nasıl alacaktı ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamzaoglu istese de istemese de alamazdi Galatasaray.Kono nun bize daha onceden sozu vardi, yillik 3 milyon civari maas onerdik, ona ragmen gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de sportif direktör olan kişi zaten Cüneyt Tanman.Sen adamın önüne kadro çıkaracaksın o da oynatacak.Transferi hamza bey istemediyse sen getireceksin onun önüne koyacaksın.Bu adamı oynatacaksın diyeceksin.Başkan yeri geldiğinde kadroya da müdahale eder transfer de yapar.Başkan gidecekti konop'u alacaktı Hamzanın önüne koyacaktı al diyecekti bu adamı oynatacaksın.Çünkü sen koca Avrupa Fatihi Galatasarayin başkanısın.En ufak klubün başkanı bile olsan sorumluluk almak için o koltukta oturuyorsun.

    Velhasıl kelam efenim;koca Avrupa Fatihi Galatasaray'ı boyle beceriksiz adamların eline bırakmışlar yazıklar olsun.Bu adamlar da her beceriksizliğini Hamza Hamzaoğlu'nun üstüne atıyor.Hamzaoğlu'nu ben de günahım kadar sevmezdim ama gs başkanı koltuğunda oturan adamın kendi beceriksizliğini bir önceki hocanın üstüne atması gerçekten çok açı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.