Şimdi Ara

LG G5'den kılıf sızıntıları devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG G5'den kılıf sızıntıları devam ediyor





    LG'nin 21 Şubat 2016 tarihinde lanse edeceği yeni amiral gemi modeli G5, bir süredir sızıntılarda boy gösteriyor. Henüz cihazın çalışır halde bir görsel sızıntısını göremedik ancak kılıf üreticilerinden sızdırılan görseller, önemli ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. 




    Daha önceki sızıntılardan da görüleceği üzere yeni amiral gemi modelinde 3 büyük değişiklik var. İlk olarak geleneksel arka kontrol tuşları artık yan tarafa kayıyor. LG'nin uzun süre koruduğu ve kolaylık sunduğunu iddia ettiği arka kontrol tuşları, anlaşılan bu yıl ki akıllı telefon modellerinde yer almayacak. 




    İkinci değişiklik arka kısma bir parmak izi okuyucusunun eklenmesi. LG G4 modelinde yer almayan parmak izi okuyucusu, LG V10 modelinde kendisine yer bulmuştu ve bu yıl ki amiral gemi modellerinde de kullanılmaya devam edecek. Parmak izi okuyucusu, eskiden ses kontrol tuşlarının olduğu kısma yerleşmiş. 








    Son değişiklik ise çift sensör yerleşimi. 16MP ve 8MP çözünürlüğünde iki sensör barındıran arka kamera; böylece serbest odak, karanlık ortamlarda daha iyi performans ve genel anlamda daha kaliteli görüntü çekimi gibi avantajlarla gelecek. Ayrıca lazer tabanlı otomatik odaklama özelliği ile desteklenecek. Bunun haricinde ön panelde kayda değer bir değişiklik görünmüyor. 




    İddialara göre LG G5 modelinde; 5.4-5.5 inçlik 2K ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, USB Type-C bağlantısı, parmak izi okuyucu, daha uzun ancak daha dar bir yapı, ön kısımda ikinci bir ekran, alt kısımdan çıkarılabilir batarya şeklinde özellikler olması bekleniyor.  

     







  • ön taraf lg g2 gibi olmuş.

  • Bu güne kadar gelen sızıntılardan anladığım çok kötü bir telefon geliyor sanki bekleyip görecez

  • Kılıf sızıntılarında ön taraftan ziyade arka taraf gün yüzüne çıkıyor. Ön yüz çok farklı bişey olabilir ama arka tarafının böyle olacağı belli olmus artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg nin en güzel tarafı hep bir yenilik yapmaları tabi lg g4 sadece kavisli ekran gibi yenilikleri vardı yeterli olmadı kullanıcılar tarafından çokta beğenilmedi
    ama bu modelde alt taraftaki lg logosunun bulunduğu kısım bira daha inceltilmeli alt üst dengesine göre biraz kalın kalıyor
    eğer iyi bir fiyatla çıkarsa o zaman iyi satışlar yaparlar marka algısı olarak hala samsung htc sony tartışılır ama oda var gibi insanların aklında yerleşmesi için zamana ihtiyacı var
    telefon güzel olmuş 2 kamera ile çıkacak olması tabi sd kart vs var çok iyi olmuş zaten snapdragon 820 4gb ddr4 parmak izi okuyucu vs standart artık

  • Parmak izi okuyucusu arkada çok saçma, önde olmalı, lg logosunun orda ne işi var. Lg logosu arkada, parmak izi okuyucu da ön tarafta ekranın altında olmalı. Lg kendinden soğutmayı yine başardı.

  • Yapma bunu Spigen... yapma bunu.

    G2'deki incecik çerçeve ve ekran-kasa oranını G5'te tekrar göreceğiz sanırım, beklemedeyim.

  • parmak okuyucusu arkada olması kötü oldu bi tip duruyor orada emanet gibi

  • Bir de pil ömrünü uzatabilse. Çinli firmalar 9,5 mm'ye 6000 mah sığdırıyor(Ulefone power),Lg 3000 maha takıldı kaldı.

  • parmak izi okuyucusunun arka tarafda olmasi cok iyi olmus onde olsa iphone benzetmeye calismislar gibi sacma sapan yorumlar gelirdi ayrica pratiklik kulanislik olarakda cok avantajli

  • LG yenilik ekliyor lâkin tasarımda kötüye gidiyor. G2 kasası-mantığını kullanıp, ön taraftaki logo yerine parmak izi okuyucusu koysa oldu bitti.
    G2, G3'den sonra kullanıcılarını iyice kendinden uzaklaştırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 8 Şubat 2016; 13:47:48 >
  • Bence parmak izi okuyucusunu sony gibi güç açma kapatma tuşuna sığdırsaymış daha güzel olurdu...Bu yıl Donanım standart olacak benim beklentim bataryadan yana. Umarım yüksek bir batarya koyarlar da bizi prizlerden kurtarırlar..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver

    Bence parmak izi okuyucusunu sony gibi güç açma kapatma tuşuna sığdırsaymış daha güzel olurdu...Bu yıl Donanım standart olacak benim beklentim bataryadan yana. Umarım yüksek bir batarya koyarlar da bizi prizlerden kurtarırlar..

    Arkada olması daha iyi sağ ol işaret parmaklarını tanıtırsın direkt telefonu tuttuğun yere apple Samsung gibi daha iyi olur aslında ama böylede iyi bence Sony'den

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG kamera konusunda çok ilerledi. Görmeyenler için Gsmarena'nın blind testi çok ilginç.
    http://www.gsmarena.com/galaxy_note5_vs_lg_v10_vs_nexus_6p-review-1364p2.php Bu sayfadan en beğendiğiniz fotoğrafı seçin
    http://www.gsmarena.com/galaxy_note5_vs_lg_v10_vs_nexus_6p-review-1364.php Bu sayfadan oylama sonucunu görün


    Başka bir test:
    http://www.gsmarena.com/galaxy_note5_lg_v10_nexus_6p_blind_shootout-review-1362p2.php Bu sayfada sürprizli karşılaştırma var.
    http://www.gsmarena.com/galaxy_note5_lg_v10_nexus_6p_blind_shootout-review-1362.php Bu sayfada oylama sonuçları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 8 Şubat 2016; 15:30:42 >




  • harbıden 5 inç ve yukarsını nasıl kullanıyorsunuz max 4.7 ideal anlamıyorum :S
  • Tasarımı oldukça kötü bir telefon olacak gibime geliyor, bekliyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

    harbıden 5 inç ve yukarsını nasıl kullanıyorsunuz max 4.7 ideal anlamıyorum :S

    iphone 6 4.7 ama fiziksel boyutu 5.5 olan g4 ile aynı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa


    quote:

    Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

    harbıden 5 inç ve yukarsını nasıl kullanıyorsunuz max 4.7 ideal anlamıyorum :S

    iphone 6 4.7 ama fiziksel boyutu 5.5 olan g4 ile aynı.



    Yok artık daha neler,senin yerine hacim hesabı yaptım iphone6 63843mmküp çıkıyor g4te ise kalınlık 6.4 ve 9.8mm arası değiştiği için ortalama değeri yani 8.1mm'yi aldım.Sonuç 91783mmküp tabi g4ün kalınlık değeri tahmini olduğu için %10 yanılma payı var ve iphone6nın yanlarında 2.5d kavis olduğu için ordanda hacminin azalması lazım.Sonuç olarak %50ye yakın hacim farkı var.(ölçüleri gsmarenadan aldım)
    edit.Bencede 4.7 en ideali şuanki telefonum 4.3inç ve yeni alacağım telefonda 5inçten büyük olmayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 8 Şubat 2016; 18:57:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nrk58

    ön taraf lg g2 gibi olmuş.

    En güzeli'de oydu zaten
  • Parmak izi yeri kullanısiz eskiden ses ve güç butonları yeri oradaydı oda kullanışlı değildi şuan G4 kullanıyorum bakalım yeni amiral gemileriden önceliğim z6 ve m10 bakalım hepsi tanitilsin

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.