Şimdi Ara

Tim Cook, Super Bowl'da paylaştığı bulanık fotoğrafla alay konusu oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tim Cook, Super Bowl'da paylaştığı bulanık fotoğrafla alay konusu oldu

    Apple, iPhone'un gelişmiş kamerasıyla yapılabileceklerinin sınır tanımadığını ve çekilen bazı fotoğrafların sanat galerilerinde bile sergilenebilecek kalitede olduğunu her defasında gururla söylüyor. Ancak Apple CEO'su bu yılın en büyük etkinliklerinden biri olan Super Bowl'da iPhone kamerası için kötü bir PR çalışması yaptı.

     





    Cook, Amerikan futbolu ligi şampiyonluk maçında Carolina Panthers'ı yenerek şampiyonluğa ulaşan Denver Broncos'un galibiyeti üzerine başlayan kutlamalarda, sıcağı sıcağına bir fotoğraf yayınladı. Twitter üzerinden paylaşılan fotoğrafın son derece bulanık olması Apple'ın patronunu bir anda kullanıcıların hedefi haline getirdi. Fotoğrafın iPhone veya iPad ile çekildiğini düşünen Twitter kullanıcıları Tim Cook'la şakayla karışık dalga geçmeye başladı.




    Tim Cook, Super Bowl'da paylaştığı bulanık fotoğrafla alay konusu oldu





    Alay konusu olan bulanık fotoğrafı gören kullanıcılar Cook'a yönelik olarak; çekebileceğiniz en iyi fotoğraf bu mu?, daha iyi bir fotoğraf için Samsung telefon kullanmayı deneyin, fotoğraf tost makinesiyle mi çekildi? ve iPhone 7'ye mi ait şeklinde espiriler yaptı. Bununla da yetinmeyen Twitter kullanıcıları bulanık fotoğrafın yer aldığı bir billboard reklamı hazırlayarak Apple'a yönelik eğlencelerini ara vermeden sürdürmeye devam etti.

     







  • Paylaşırken hiç mi düşünmemiş? İnsan bir bakar ne çektim diye :D

  • beş para etmez kamerayla ancak bu kadar fotoğraf olur

  • Gerçek şuki lg ve samsung kamerada ayrı kulvardalar şuan için.

  • Oha ekrem nasıl böyle bir haber hazırlamış dedim sonra yorumda gördüm ki ekrem değilmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda kessin fotoğrafı WİNDOWS PHONE li bir telefon ile çekmiştir.. İPhone değildir. İPhone olsa öyle çekmez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş seviyesi bir telefon olan iphone 6s ile çekilmiş bir resim sonuçta. çok da yermemek lasım.







    giriş derken fiyat anlamında
  • Adam en iyi kameralı telefonlardan birini kullanıyor ama böyle bir beceriksizliği nasıl başarıyor anlamış değilim. İnsan çektiği fotoğrafa bakar.
  • ''Tost makinesiyle mi çekildi? ''
  • Editorun yazdıkları için belli bir harf yada kelime sınırı yokken neden kısaltmalar kullanılır anlamadım Özellikle de yabancı kelimelerin kısaltmasının kullanılması daha da ilginç (kötü bir PR çalışması )

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Bu resimle dalga gecenler sadece aptallardir. Dslr cihazla resim cekmiyor ki onunla da bulanik bir resim cekilebilir. Yada herkesin cektigi resimler mukemmel olmuyor. Sadece begendiklerini paylasiyorlar. Burada tek su sorulabilir. Bulanik resmi beden paylasiyorsun.


    alay etme nedenleri adamın söylediği sözler yok sanat galerisinde göster vs gördük resimleri çöp gibi çok vaatler var ama iş gerçek hayatta tam tersi durumlar var olması
    ayrıca tüm firmalar aynı şeyi yapıyor sözde kalıyorlar

  • iphone'un ekranı adamı yanıltmış, o kadar ufak ekranda foroğrafın bulanık olduğunu anlayamadı heralde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayakgoz

    Bu resimle dalga gecenler sadece aptallardir. Dslr cihazla resim cekmiyor ki onunla da bulanik bir resim cekilebilir. Yada herkesin cektigi resimler mukemmel olmuyor. Sadece begendiklerini paylasiyorlar. Burada tek su sorulabilir. Bulanik resmi beden paylasiyorsun.


    Seni gidi akıl küpü seni. Koca koca bilbordları, binaları kaplayan müthiş fotoğrafların da iPhone 6 ile çekildiğini düşünenlerde nedir o zaman kübükcik.

  • İşte haterlık böyle bir şey. Gören sanır 200 dolarlık telefonları sallayınca bulanık çekmiyor.

  • iPhone güzel fotoğraflar çeken bir cihaz. Tim Cook telefonu yanlış tutuyordur.
  • Şahsen uzun süre lumia 525 kullandım.1 yıldır 5s kullanıyorum...foto konusunda lumia çok iyiydi...

  • Bu senin bahsettigin bizim gibi 3 dunya ulkelerinde olur. Kiyafetle telefonla arabayla hava atanlar.

    Kusura bakmada dedigin gibisi.

    Bi incele bill gates, stewe jobs gibi insanlarin hayatini. Bak bakalim dedigin gibi mi hayat yasiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PR ne ya?

    Editörler bizle kafa mı buluyo, yoksa çevirdikleri haberlerdeki kısaltmaları çeviremiyolar mı?
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Telefonla kıyafetle hava nasıl atılır? Giydiğiniz kıyafet, taktığınız saat, cebinizdeki telefon özel ise olur, siz özel biriyseniz olur. Yoksa milyonlar satan telefonla, binlerce satan basit kıyafetlerle olmaz. Patek Philippe saat takarsanız evet, dediğiniz hava atma olayı olur ama onu takan da önemli. Ama olayımız bu değil. Olay dünya devi bir şirketin en yetkili, en üst düzey yöneticisi. Bu tip kişilerin kendilerine, giydiklerine, kullandıklarına, yaptıklarına dikkat etmeleri lazım. Don atlet bakkala gidemez bu kişiler, şirketinin en iyi ürünüyle böyle bir şey paylaşamaz. Paylaştığında da alay konusu olur. Neden? Çünkü kendilerini çok övüyorlar, en ufak hatada eleştiri oklarının hedefi haline geliyorlar.

    DSLR falan demişsiniz. Yok öyle bir şey. Bu kadar para verilip alınan Samsung ve LG telefonlarda neredeyse her durumda cam gibi çıkıyor fotoğraflar. ISO artıyor, poz süresi mecbur kalmadıkça düşük kalıyor ve bu da hareketli nesnelerin duruyormuş gibi gözükmesini sağlıyor. Galaxy Note 5, LG V10 gibi cihazlarda aynı durumda çekilen fotoğraflarda titreme, bulanıklık yokken iPhone'da oluyor. Sebebi ise yüksek pozlama süresi. Ama bu kadar eleştiri almasının sebebi tamamen yöneticilerin açıklamaları. Sen gidip sergide sergileyebilirsiniz bu fotoğrafları deyip sonucunda böyle bir şey çıkıyor ve paylaşıyorsan kusura bakmayacaksın. Gülüp geçmek lazım böyle şeylerde.

    İlla 3.dünya ülkelerine laf edeceksek bunlardan önce havadan şeyleri çok büyük şeylermiş gibi değerlendirilmesine, tartışılmasına ve bunların sonuçlarına laf etmek lazım.




  • Bu tim cook tam bir patatesmiş.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.