Şimdi Ara

Süblimasyon yazıcı problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yaklaşık 2 aydır, Epson SX235W süblimasyon çıktı almada problem yaşıyorum. Bitmeyenkartuş ve cescesor'un mürekkeplerini de denedim. Cescesor daha düzgün sonuçlar veriyor fakat bunda da problemler mevcut. Öncelikle bu mürekkep için ICC profil vs yokmuş sanırım. Örneğin, çıktıyı photoshop üzerinden aldığımızda gri renkler kırmızıya dönüyor. Normalde, cmyk test sayfası yazdırdığımızda hiç bir problem yok. İnternette çıktı alırken yapılacak ayarlara dair(kağıt, renk, profil vs) bir çok bilgi mevcut fakat bunların hiç birisi olumlu sonuç vermiyor. Bu işi masaüstü cihazlarla yapanlar bu renk sapmalarıyla nasıl başa çıkıyor, var mı yardımcı olabilecek bir Allah'ın sevgili kulu?

    Epson L800 alayım belki kurtulurum dedim, onda da renklerin farklı çıkması vs gibi durumlar olduğunu gördüm. Sanırım ICC profil olmadan bu iş sağlıklı bir şekilde yürümüyor gibi anladım. İnternette hiç bir yerde yazılmayan bir bilgi var sanırım ve ne olduğunu kimse söylemiyor



  • eski konularda ararsanız bir teknik servis ıcc profil veriyordu bu bölümde bir arastırın. ocp mürekkep icin olabilir net hatırlamıyorum.

    buradan bazı denemeler yapabilirsiniz:http://www.breathingcolor.com/action/bc_icc_instructions/
  • Türkiye'de satılan mürekkepler için icc profil bulamadım. Verdiğiniz linkteki profillerden bir kaçını da denedim ama bir sonuç alamadım hocam. Yazıcının arızalı olduğunu düşünüyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.