Şimdi Ara

BlackBerry 200 çalışanı ile yollarını ayırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BlackBerry 200 çalışanı ile yollarını ayırdı 

    BlackBerry bir kaç yıl önce hızla düşüşe geçerek sektördeki yetkinliğini kaybetmişti. Düşüşün ardından BBM'i tüm platformlara taşıyarak ilk kozunu oynayan şirket, sonrasında ise Android işletim sistemine sahip Priv modelini duyurarak ikinci önemli kozunu oynadı. Bu gelişmelerin ardından şirkette gidişatın düzeldiği düşünülüyordu ancak görünen o ki işler hala istenen düzeye gelmiş değil.





    Habere göre işten çıkarılan çalışanlar Kanada'nın Waterloo ve ABD'nin Florida şehrindeki merkezlerde çalışıyordu. Özellikle Waterloo'da işten çıkarılan kişi sayısının oldukça büyük rakamlara ulaşması ve bu isimler arasında BBM'in kurulmasına katkıda bulunan isimlerin de yer alması operasyonun çapını açıklıyor.

     

    Şirketin CEO'su John Chen geçtiğimiz ay BlackBerry 10 için "Yok olmaktan uzak, arkasında durmaya devam edeceğiz" demişti, ancak kısa bir süre sonra da BlackBerry'nin Android işletim sistemli yeni bir model hazırladığı doğrulanmıştı. Şirketin kararları ve gidişatı hangi yönde olacak merak konusu.

     

     








  • strawberry
  • Umarım desteğini kesmez qnx e. Z30 almak istiyorum.
  • Kurtarmanın yolu isçi azaltmak, android isletim sistemi kullanmak. Fakat uygun fiyatli telefon yaparsalar sadece belli zümreye hitap eden telefonlar olmazsa ayakta kalmanin ötesinde iyi kâr eder bence.

  • sat sat satttt sat gitsin... böyle fiyata telefon çıkaran adamlar batar tabi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazık oluçak BB10 na harika bir işletim sistemi ama yönetenler yönetici diğil.

  • Cok zordu degil mı markete birkac uygulama daha eklemek ya da adam gibi tasarimi olan bir market yapmak. Arayuzu o kadar berbat ki 2 yil sonra ilk defa gordugum uygulamalar var marketi o kadar gezdigim halde. Su isletim sistemi samsungun elinde olsaydi eminim apple ile kedinin fareyle oynadigi gibi oynardi ama yanlis ellerde iste...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.