Şimdi Ara

D-SUB girişli monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim 2 yıl önce alınmış
    D-SUB girişli bir monitorum var şimdi yeni bir ekran kartı alacağım gtx750ti bu ekran kartı bu monitore bağlanır mi yada HDMI dönüştürücü gibi birşeyler var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fazli06

    Arkadaşlar benim 2 yıl önce alınmış
    D-SUB girişli bir monitorum var şimdi yeni bir ekran kartı alacağım gtx750ti bu ekran kartı bu monitore bağlanır mi yada HDMI dönüştürücü gibi birşeyler var mi?

    Evet bağlayabilirsin. Ben de LG W2230S monitör kullanmaktayım tek girişli(D-Sub). Monitörün vga kablosu var(Vga to Vga). Önceden kullandığım Asus Gtx 750ti ın vga girişi vardı ve direk vga kablo ile kullanılıyordu. Şu an aynı monitörü Evga gtx 970 ile kullanıyorum dönüştürücü ile. Ara sıra Dvi to Vga dönüştürücü ile ara sıra da HDMI to Vga kablo ile çünkü kartın vga girişi olmadığından bu dönüştürücülerden biri zorunlu oluyor. Kısaca alacağın kartın vga girişi varsa direk ona takıp kullanırsın yoksa dvi to vga veya hdmı to vga dönüştürücü veya kablo ile sorunsuz bir şekilde kullanırsın. Hatta kaliteli bir hdmi to vga (kablo) ile DSR özelliğini de kullanırsın.

    Şunu not geçeyim;
    Dvi to vga dönüştürücü ile en fazla 2560x1600 çözünürlük görünüyor. Fakat 1080p üzerinde monitör Out Of range isimli hatayı veriyor yani 1080pyi sorunsuz aktarırken üzeri çözünürlüğü aktaramıyor(Dönüştürücü).
    Hdmi to vga kablo ile en fazla 3840x2160 çözünürlüğü sorunsuz bir şekilde aktarıyor. Masaüstü, oyunda vs hepsinde. Kart DSR desteklediğinden monitörün 4.0x çözünürlük katına kadar izin veriyor(Kablo).




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.