Şimdi Ara

Windows Store uygulama mağazası, 3 milyar ziyaretçi rakamına ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows Store uygulama mağazası, 3 milyar ziyaretçi rakamına ulaştı





    Piyasaya çıktığı günden bu yana 250 milyon cihaz sayısına yaklaşan Windows 10 işletim sistemi, mağaza açısından da gelişmeye başladı. Windows 10 ile birlikte mobil ve masaüstü platformlarını tek çatı altında toplayan Windows Store uygulama mağazası, önemli rakamlara imza atıyor. 




    Firmadan yapılan açıklamaya göre, Windows 10 işletim sisteminin kullanıma sunulduğu 29 Temmuz 2015 tarihinden bu yana Windows Store 3 milyar ziyaretçi sayısına ulaştı. Geçtiğimiz Aralık ayında bu rakam 2.5 milyar civarındaydı. Aradan geçen yaklaşık 1.5 ayda 500 milyon daha ziyaretçi gelmiş oldu. 








    Microsoft net rakamlar paylaşmadığı için, bu sayının ne kadarı indirme rakamı olarak yansıdı veya mağazada toplam uygulama sayısı ne oldu şimdilik bilinmiyor. Firma bunun yerine, yüzdeli dilimler halinde kategorilerin gördüğü ilgiye dikkat çekmeye çalışmış. Örneğin Oyun kategorisi, mağazadaki toplam indirme rakamının yüzde 30'una denk geliyor. Araçlar kategorisi yüzde 15, Fotoğraf ve Video kategorisi ise yüzde 8 paya sahip. 




    Windows Store üzerinde İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Hindu dili ve İtalyanca dillerinde son aylarda yapılan indirmelerde, büyük bir artış yaşanıyor. Muhtemelen Windows 10 güncellemeleri bu bölgelerde biraz daha hız kazandı ve mağazayı ziyaret eden kullanıcı sayısı da arttı. Daha önce de dediğimiz gibi asıl önemli kriterler olan indirme rakamları ve toplam uygulama sayısı açıklanmadı.  

     







  • quote:

    Orijinalden alıntı: SgtLittleNoob

    Home surumunun fiyatina bakmak icin girip hay fiyat politikanizi... demistim beni saydilar mi acaba?


    Mail atıp sor. Ben de merak ettim şimdi.

  • excel viewer indireyim dedim açtım store'u indirdim programı açtım üzerinde excel wiewer yazıyordu başka hiç bir fonksiyonu yoktu.

  • Mobil ile masaüstü uyg mağazasını birleştirmek kadar saçma bişey olamaz. Çünkü mobil ile masaüstü arasında hiçbir benzerlik yok. Amaç sadece indirilme sayılarını birleştirip daha fazlaymış gibi göstermek. Boş işlerle uğraşıyorsun MS

  • Mağaza bomboş onu düzeltin rakamlarla milleti kandıramazsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet: "acaba yeni uygulamalar gelmiş mi" diye bakıyor adamlar da mağazaya olan bu girişleri nasıl anlamışlar :D :D

  • Bize ziyaretçi değil uygulama lazım.

  • masaüstün'e geldi ondandır bence...

  • Kurukalabalık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam uygulama oyun indirmeye magazaya giriyor microsoft indirme rakamlarini aciklamak yerine ziyaretci sayisini veriyor. Adam magazaya girdide aradigini bulup indirebildi mi acaba :)

  • Android ve iostön ilk fırsatta kaçmak için fırsat kollayanlar sayesinde 3 milyar ziyaretçi almış mağaza. Kimse memnun değil android ve iosun kullanıcısını mıknatıs uygulaması ve kuş oyunlarıyla esir alan politikalarından. İlan sitelerinde günde 700 tane satılık 2. el android telefon görücüye çıkıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-Militarist

    Android ve iostön ilk fırsatta kaçmak için fırsat kollayanlar sayesinde 3 milyar ziyaretçi almış mağaza. Kimse memnun değil android ve iosun kullanıcısını mıknatıs uygulaması ve kuş oyunlarıyla esir alan politikalarından. İlan sitelerinde günde 700 tane satılık 2. el android telefon görücüye çıkıyor.

    Windows Phone demiyor windows 10 diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BoxFun

    Bize ziyaretçi değil uygulama lazım.

    Windows'a hangi uygulamayı kurmak istediniz de sadece linux ve mac versiyonları olduğunu öğrendiniz? Hangi uygulama yok, hangi uygulama lazım windows 10 için? Ve bu windows 10 için olmayan hangi uygulama var linux ve macde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Şubat 2016; 16:58:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.