Şimdi Ara

BABA mı Bir Türlü Sevemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babam yapısı gereği çok sıcak kanlı birisi değil. yıllardır,herşeyi annemle beraber başardık
    Ama babamdan gereken deseği göremedim.Aramızda hiç dala vere olmadı ama nedense bir türlü ısınamadım
    Tabiki saygıda kusur etmiyorum ama milletin babalarına bakıncada imrenmiyor değilim açıkçası.Önerileriniz benim için önemli.



  • aynen, aynı durumu yaşıyorum dediğin gibi. bende saygıda fazla kusur etmem ama eğer böyle giderse, saygının da insanın da bir sınırı var. anlık bir öfke ile neler yaparım bilmiyorum.
  • yaş kaç bu arada
  • 22
  • Hiç mi destek görmedin babandan ? Mesela para falan da mı kazanmıyor? Ama şunu bil ki ne olursa olsun her baba çocuğunu sever annemi seviyor mudur bilemem ama seni sever. Bence babam beni sevmiyor diye düşünme.

    Allah yardımcı olsun zor bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu forumda senin gibi olan bir çok kişi var hatta çok daha fazlasına maruz kalmışları... Aşağılama mı dersin dayak mı dersin. Bunu bilmek birazcık kendini iyi hissetmeni sağlayabilir diye yazdım onun dışında elbette bir çözüm değildir. Bana sorarsan babanla bu durumu konuşabilirsen iyi bir yolla bahsedebilirsin fakat bu konuları konuşmak öyle kolay değildir insana garip gelir ve çok fazla cesaret gerektirir. Bu yüzden en mantıklısı babanın da bir insan oldugunu ve aslında seni çok sevdiğini düşünüp, yalnızca kişilikle alakalı bir durum oldugunu anlayıp şimdilik iyi geçinmek olacaktır. Daha sonrasında zaten daha nadir görüşeceksiniz ve böyle şeyler pek göze batmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RahatçaYorumYapmaHesabı -- 6 Şubat 2016; 7:56:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RahatçaYorumYapmaHesabı

    Öncelikle bu forumda senin gibi olan bir çok kişi var hatta çok daha fazlasına maruz kalmışları... Aşağılama mı dersin dayak mı dersin. Bunu bilmek birazcık kendini iyi hissetmeni sağlayabilir diye yazdım onun dışında elbette bir çözüm değildir. Bana sorarsan babanla bu durumu konuşabilirsen iyi bir yolla bahsedebilirsin fakat bu konuları konuşmak öyle kolay değildir insana garip gelir ve çok fazla cesaret gerektirir. Bu yüzden en mantıklısı babanın da bir insan oldugunu ve aslında seni çok sevdiğini düşünüp, yalnızca kişilikle alakalı bir durum oldugunu anlayıp şimdilik iyi geçinmek olacaktır. Daha sonrasında zaten daha nadir görüşeceksiniz ve böyle şeyler pek göze batmayacak.

    kardesim ben de 26 yasındayım bu yasıma gelene kadar babamın hakaretlerine maruz kaldım ve bi kadınla arabada gorduk terketti gitti, annemle birlikte mutlu mesut yasayıp gidiyoruz, Allah nasip edersede bir kız bulup evlenirim. Tek istedigim budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakalemun090 -- 6 Şubat 2016; 8:27:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kimse annesini veya babasını sevmek zorunda değil, önce bunu bir anlayın. Annenin babanın kötüsü de var iyisi de. Baban zararsızmış dediğine göre, o yüzden pek önemli değil. Belli ki sevmiyorsun, kendini de sevdirememiş o yüzden kafana takma. Müdahale etmen gereken bir durum olursa da acıma. Burada sana babadır annedir muhabbeti çekenlere de aldırma, toplum cahil ve ailesinin yaptıklarına sadece biyolojik olmasına rağmen göz yumuyor. Yanlış.
  • Babanı ısır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba çam gibidir, meyvesi olmasa da gölgesi yeter

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan babası olmadan buyuyen insanlar var baba sevilmez mi babandan beklediğini sen ona yap otur konuş yasin 22 olmuş muhabbet kur beterin beteri var. Sırf seni eleştirmek için böyle yazmıyorum baban ölse eminim ki çok üzüleceksin Allahım hayırlı ömür versin tabi ama kıymet bil muhabbet kur yüzünü bile görmen onla aynı evde yaşaman bile büyük şans..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu Hortlatan Adam kullanıcısına yanıt
    Boş laf.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.