Şimdi Ara

GİTTİGİDİYOR mobil uygulama çek fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
2.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GittiGidiyor'dan 6-7 Şubat 2016 tarihleri arasında GittiGidiyor'un Mobil uygulamaları üzerinden yapılan alışverişlerde tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişe 25 TL, 500 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL indirim kuponu kazanabilirsiniz.
    Kazandığınız 25 TL tutarındaki indirim kuponu bir sonraki 125 TL ve üzeri bir alışverişinizde, 50 TL tutarındaki indirim kuponu bir sonraki 250 TL ve üzeri alışverişinizde, 100 TL tutarındaki indirim kuponu bir sonraki 500 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerli olacaktır.
    Alışverişiniz başarıyla tamamlandıktan sonra (Onayınızın ardından para satıcıya aktarılınca) kazandığınız indirim kuponu GittiGidiyor kullanıcı adınıza tanımlanacaktır. Alışveriş süreci tamamlanan kullanıcıların kazandığı indirim kuponları 17 Şubat 2016 tarihinde gün içerisinde yüklenecektir.
    17 Şubat 2016 tarihinde gün içerisinde kullanıcı adına yüklenen indirim kuponları 17-19 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır.
    15 Şubat 2016 tarihine kadar satın aldıklara ürüne onay vermeyen kullanıcılar indirim kuponu kazanma hakkını kaybedecektir.
    Bu kampanya kullanıcı bazındadır. Her kullanıcı sadece bir kez indirim kuponu kazanabilir. Birden fazla alışveriş yapan kullanıcıların sadece en yüksek tutardaki indirim kuponu üyeliğine tanımlanacaktır.
    Kampanya sadece GittiGidiyor'un mobil uygulamaları üzerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir.
    6-7 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan alışveriş, bu tarihten sonra veya herhangi bir zamanda iptal edilirse, kullanıcı indirim kuponu kullanım hakkını kaybedecektir.
    Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz.
    Kampanya 1-15 Şubat Akbank Chip-Para Puan kampanyası hariç başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez.
    6-7 Şubat tarihleri arasında indirim kuponu ile alışveriş yapan kullanıcılar kampanyadan faydalanamayacaktır.
    Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.
    GittiGidiyor, her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın söz konusu kurguyu iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer14 -- 6 Şubat 2016; 0:16:11 >

• İşe yaramaz gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

İşe yaramaz gibi duruyor.

Kampanya 1-15 Şubat Akbank Chip-Para Puan kampanyası hariç başka indirim kampanyaları ile birleştirilemez.

Diyor.bu da demek oluyor ki axess ile birleşiyor ve 100 TL cip para 100 TL de indirim olunca 1000 + bir urune 200 TL oluyor ki bence çok iyi bir oran

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben saat 23 gibi telefon alacaktım bekliyeyim dedim fırsat çıkar diye

aslında 500 e 100 güzel fırsat sonraki işlem için

telefonda geçerli değil diye madde yok

ama şimdi mobilden alırsam bkm 25 gidiyor güme

eldeki kuş daldaki kuş muhabbeti oluyor iş
  • Hepsiburada olayına dönmeye başladı bu kupon işleri. Gittigidiyor yakıştıramadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Diyor.bu da demek oluyor ki axess ile birleşiyor ve 100 TL cip para 100 TL de indirim olunca 1000 + bir urune 200 TL oluyor ki bence çok iyi bir oran

100 TL tutarındaki indirim kuponu bir sonraki 500 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerli olacaktır.
  • Gelecek olan 100tl lik kupon 25 bkm yi öldürüyorsa bi anlamı yok gibi. Yanlız yine gelecek olan kupon cep telefonunda geçerli olursa çek satışta en kötü 50 liraya gider diye tahmin ediyorum. Yine kar edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecen haftada yapti ayni kampanyayi GG

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

100 TL tutarındaki indirim kuponu bir sonraki 500 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerli olacaktır.

Anladım pek biseye yaramaz o zaman

• Bilmece gibi yapıyorlar artık şu kampanyaları, insanın tadı kaçıyor.
  • BKM yi kullanamıyorsak anlamsız bir kampanya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, gittigidiyorda Chip kullanıp normal bakiyeden çekilen var mı? Zira chip kullan diyorsun normal çekim yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

Merhaba, gittigidiyorda Chip kullanıp normal bakiyeden çekilen var mı? Zira chip kullan diyorsun normal çekim yapıyor.

bende ayni durumdayım ama kullandığım chip para iade olmuş sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: maydoganlar1156

quote:

Merhaba, gittigidiyorda Chip kullanıp normal bakiyeden çekilen var mı? Zira chip kullan diyorsun normal çekim yapıyor.

Hocam merhaba,
    gittigidiyora chip olayı yeni geldi ve sistem acıgı var.
    Kullanır gibi yapip kullanmıyor.
    Akbank müş. hiz. aradım gg arayın diyor. Bence durum akbank ile alakalıdır. puanı goren gg çekimi yapmayan akbank.
    Sistemsel sorun var. Markette kullanacagız artık.

• quote:

quote:

Dönem içi haraketlerde chip düşmedi. Aynı çekim yaptigim zaman baktım düşmemişti.
    Ertesi gün yine düşmedi. Daha da düşmez.

• quote:

quote:

quote:

Dönem içi haraketlerde chip düşmedi. Aynı çekim yaptigim zaman baktım düşmemişti.
    Ertesi gün yine düşmedi. Daha da düşmez.

akbank bu bonkurlugune devam etsin de dusmezse düşmesin umarım en kısa zamanda düzelir...

• hepsiburadadan berbat çıktı bunlar
  • Arkadaşlar şimdi ben telefon alacağım. BKM indirimini seçersem indirim kodu kazanamaz mıyım

• Tırt

• Onaydan sonra gelicekmis 50 liralik bakalim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.