Şimdi Ara

Responsive Dizaynda div id ile işlem!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, daha öncede div id kullanarak yaptığım sayfayı responsive yapabilir miyim? Biraz denedim sayfayı mobil ekranda küçülttüm ama resimleri ne yaptıysam küçültemedim. Acaba responsive sadece bootstrap gibi classlarla mı çalışıyor?
    Bilen arkadaşlarım yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.



  • dido6432 kullanıcısına yanıt
    Bootstrap kütüphanesindeki kodlar ile sizin Yazdığınız kodlar arasında hiçbir fark yoktur.Sadece bootstrap tüm olasılıkları bir araya getirip hizmete sunmuştur.Yani illa duyarlı bir tema yapmak için bunun gibi kütüphanelere gerek yoktur.Sorunuzda resimleri küçültmek için css kodlarındaki width değerine sabit değer vermezseniz istediğiniz şekilde Büyüyüp küçültecektir.Örn: 100px yerine 100% gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim MOLİVER arkadaşım, ancak ben tam olarak anlayamadım sorumun cevabını :? Yani ben baştan bir sayfa yaptım ancak id li, bunu responsive edebilir miyim? Dediğim gibi sayfa kçüldü ancak resim küçülmedi kaydırma çubuğu çıktı ve ben resimde bootstrap kullanmadım, sadece resim ekledim. Dolayısıyla zaten ölçüsü 100% dü ama olmadı işte :/ Acaba sayfa classlı değil ondan mı olmadı ?

    Tekrar teşekkür ederim:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dido6432

    Teşekkür ederim MOLİVER arkadaşım, ancak ben tam olarak anlayamadım sorumun cevabını :? Yani ben baştan bir sayfa yaptım ancak id li, bunu responsive edebilir miyim? Dediğim gibi sayfa kçüldü ancak resim küçülmedi kaydırma çubuğu çıktı ve ben resimde bootstrap kullanmadım, sadece resim ekledim. Dolayısıyla zaten ölçüsü 100% dü ama olmadı işte :/ Acaba sayfa classlı değil ondan mı olmadı ?

    Tekrar teşekkür ederim:)

    eklediğin resme bir sınıf ya da id ekle; ekledikten sonra css kuralına .sinif-adi ya da #id_adi şeklinde belirt. örneğin

    img.sinif-adi{
    width: 100%;
    height: auto;
    display: inline-block;
    }

    yazarsan herhangi bir sorun olmadan responsive olacaktır.
  • Çook teşekkür ederimm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.