Şimdi Ara

Digitürk Kutu Güncellemesi Sorunu 3.195

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şikayetvar.com'a yazdığım haliyle:

    "Kutu güncellemesi saatlerce bitmiyor ve ben bunu Digiturk'e ilettiğimde benden de 35 TL servis ücreti karşılığında teknik ekibi gönderebileceklerini söylüyorlar. Yetkili ile görüşmek istiyorum diyorum ama bu konu için yetkililerimiz sizi aramaz diyorlar.

    Daha önce defalarca servis aldım Digiturk'ten ve hiç ücret ödemedim. Benimle ilgisi olmayan bir sorun için de üyeliğimin sonuna kadar servis ücreti ödemem. Gerekli şikayeti BTK'ya da yapacağım ve oradan da sonuç alınmazsa Başsavcı torunu olduğum için de konuyu hiç tereddütsüz adli makamlara intikal ettireceğim. "

    3.195 versiyonu bir türlü güncellemiyor. Ekran öyle kaldı. Napacağım bilmiyorum. Bu sorun sadece sizde olmuş servis gerek diyorlar. Herkes aynı dertten muzdarip....
     Digitürk Kutu Güncellemesi Sorunu 3.195







  • burakozi B kullanıcısına yanıt
    o kutu baya tarih olmuş hocam teknik servis yakınsa bizzat gidip ücretsiz kutu değişimi yapabilirsiniz yine de para talep ederlerse Mh ni arayın onlar müdahale ediyorlar
  • Buldugum bir bilgi sayesinde sorunu hallettim. Fisi cikarip taktiktan sonra kutu uzerindeki Back tusuna uzunca basili tuttum ve kutu restart yapti ve yayin geldi.

    Sonra menuden yazilim guncellemeyi secince, basarili sekilde guncelledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.