Şimdi Ara

İki Farklı H1Z1 Duyuruldu + Oyun Konsollara da Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Daybreak Studios, PC'de 2.5 milyondan fazla satan açık dünya MMO-FPS oyunu H1Z1'ın iki farklı sürümünü duyurdu. Bu iki sürümün farklı stüdyolar tarafından geliştirildiğini açıklayan firma oyunun Playstation 4 ve Xbox One'a adım atacağını da duyurdu.

H1Z1: Just Survive ve H1Z1: King of the Kill adını taşıyan bu iki farklı sürümün içerikleri de farklı olacak. Just Survive klasik açık dünya, hayatta kalma, craft ve inşa üzerine yoğunlaşmış H1Z1 modu olacak. Yeni oynanış dinamikleri barındıracak olan bu sürümün çıkış tarihi henüz belli değil.

King of the Hill ise aşamalı multiplayer bir oyun olacak ve Battle Royale modunu barındıracak. King of the Hill'in 19.99 dolar fiyatla bu yaz erken erişimden sunulacağını belirtelim. Bu sürüm opsiyonel olacak mikro ödemeye de yer verecek ve PC'nin yanı sıra konsollarda da erken erişimden yararlanacak.

Önemli Not: H1Z1'ın PC sürümünü 16 Şubat 2016'ya kadar satın alanlar Just Survive ve King of the Hill'e ücretsiz olarak sahip olacaklar. (Teşekkürler KenanK89)

• Ne yani bizim aldığımız sürümlere gelmeyecek bu yenilikler?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: msahin55

Ne yani bizim aldığımız sürümlere gelmeyecek bu yenilikler?

What if I already bought H1Z1?

A: All players who have purchased H1Z1 on Steam Early Access on or before February 16, 2016 (Pacific Time) will be granted access to both games at the time they separate.

• quote:

Orjinalden alıntı: KenanK89

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: msahin55

Ne yani bizim aldığımız sürümlere gelmeyecek bu yenilikler?</blockquote>

A: All players who have purchased H1Z1 on Steam Early Access on or before February 16, 2016 (Pacific Time) will be granted access to both games at the time they separate.

İngilizcem pek yok sanırım bize de verilecek bu içerikler?

• quote:

Ne yani bizim aldığımız sürümlere gelmeyecek bu yenilikler?

17 şubattan önce alacaklar iki oyunada sahip olucakmış.

• quote:

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: KenanK89

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: msahin55

Ne yani bizim aldığımız sürümlere gelmeyecek bu yenilikler?</blockquote>

A: All players who have purchased H1Z1 on Steam Early Access on or before February 16, 2016 (Pacific Time) will be granted access to both games at the time they separate.</blockquote>

İngilizcem pek yok sanırım bize de verilecek bu içerikler?

Aynen öyle, bütün oyuncular ve Dha önceden satın alan oyuncular için 16 Şubat ta erişim izni olacakmış. Ayrıyetten oyun F2P olmayacakmış.

• resmi çıkışında beleş olacak olan oyun bu değil miydi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faltuner

resmi çıkışında beleş olacak olan oyun bu değil miydi ?

Sony yaparken öyleydi, sonrasında oyun devir edildi ve bugün yapılan haberdeki açıklama da da olduğu üzere oyun gidişatı değişti ve free to play olmaktan da çıkmış durumda.

• Beyler söyle bir göz attim aciklamalara baktim. Yapimcilar F2P yapmayi düsünmüyoruz demisler. 16 Şubat'dan önce alirsaniz iki oyuna da sahip olursunuz demisler. Su anda 25% indirim var ve oyun 24TL'den satiliyor. Eger alacaksaniz ilginiz varsa simdi alin derim. Ben öyle yapmayi düsünüyorum.

• konuyla alakası yok ama ilgilenen arkadaşlar fifa 16 %60 indirimli Plant vs Zombies Garden bedava veriliyor yanında originde muazzam indirimler gardenda çok güzel oyun

• o zaman ben alıyorum hazır indirimde gelmişken ekran kartı almayı beklıyordum ondan sonra alacaktım ama şimdi alayım daha fazla para ödememiş olurum hem :)

• Oyunun sadece F2P sürümünü deneyeceğim,bu kadar geç çıkıyorsun konsola birde sana para bayılamayız sevgili H1Z1.

• oyun vaad ettiklerini sunmuyor , gözterildigi gibi degil malesef. sacma bir oynayip duruyorlardi su gas'dan kactiklari :)

• Sevgili bsc bu günlerde gaming istanbul ile meşgul olduğunuz için gözünüzden kaçmış olabilir ama yabancı kaynaklarda gördüm Mirror's Edge Catalyst'in hikaye videosu ve Far Cry Primal'ın live action videosu vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHnfr -- 6 Şubat 2016; 1:08:59 >
  • King of the Hill'in 19.99 dolar fiyatla bu yaz erken erişimden sunulacağını belirtelim. Bu sürüm opsiyonel olacak mikro ödemeye de yer verecek ve PC'nin yanı sıra konsollarda da erken erişimden yararlanacak.

yarım yamalak bi oyun vericekler konsolda refund da olmıyıcak.. alanlar 2 gün sonra küfür edicek bırakıcak.. prophecy has been told

• Oyun zaman içerisinde hayatta kalma türünden açlık oyunları tarzında bir yöne evrildi, ben de hem bu yüzden hem de hileler sebebiyle bırakmıştım. Şahsen Battle Royale ilgimi çekmiyor, ben oyunu hayatta kalma dinamikleri yüzünden tercih etmiştim. İki stüdyoya ayrılırsa tekrar denemeye değer sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alike03

Beyler söyle bir göz attim aciklamalara baktim. Yapimcilar F2P yapmayi düsünmüyoruz demisler. 16 Şubat'dan önce alirsaniz iki oyuna da sahip olursunuz demisler. Su anda 25% indirim var ve oyun 24TL'den satiliyor. Eger alacaksaniz ilginiz varsa simdi alin derim. Ben öyle yapmayi düsünüyorum.

ya dostum peki şimdi benim kafa karıştı tabii 16 şubata kadar oyunu alanlar ve çoktan almış olanlar ben gibi oynamaya devam edebilcekler oyunu dimi hani bu dedikleri çıkış tarihi full sürüm çıkış tarihi dimi yani early access e devam sonra elimizde kalmasında oyun biraz saçma soru oldu ama kafam karıştı :)

• Zaten ps4 e cıkacaktı oyun xone a cıkması surpriz oldu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F2P yalan olacak gibi..

• Konsollarda ne yapıcaz f2p değil mi oyun ? Erken erişimde kaldırdınız bir yerlerini adamların ...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.