Şimdi Ara

Ip takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler dün bir hata yapıp galibiyet başına ip takviyesi aldım. Evli çocuklu, çalışan bir insanım. Günlük takviye alsam kullanamayacaktım bile. Günde 10 maç atan elemanlar varmış. Onlar için güzel. Ama ben haftada 1-2 kere giriyorum oyuna. Bazen haftalarca girmediğim de oluyor. O yüzden dedim galibiyet başına alayım.

    Neyse aldım bir girdim oyuna kuş kadar ip geldi. Araştırdım netten. Günlük takviye 2x galibiyet başına takviye de sabit 100 ip veriyormuş.(Ki 100de değil 90 küsur bir şey geldi.)
    Bu durumda ip takviye almanın mantığı nedir? 50 mal atınca 5000 ip gelecek. Bir şampiyon parası bile değil. Rp ile çeksem 6300lük bi ton şampiyon alırdım indirimlerine denk getirip

    Rün dizmeye bile yetmez. En ucuz 3. kademe rün 100 ip civarı. Büyükler 500 olsa 4500 civarı yapar ki bunlar en ucuzları. Büyü nüfuzu, zırh delme vs. alsan çok daha pahalı onlar.

    Hal böyle olunca ip takviyesi almak mallık mıdır? Niye uyarmadınız oğlum beni? Moralim bozuk dünden beri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sanırım aldığın ipin 2 katını alıyorsun. Botlara karsi oynuyorsan o kadar vermesi normal

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Hayır riotun sitesinden okudum. Günlük bonus 2 katı, galibiyet başına bonus sabit 100 ip veriyormuş. Ki dediğim gibi 100 vermiyor. 90 küsur veriyor hep.

    Şimdi dediğim gibi mantığı nedir o zaman galibiyet başına takviye almanın? 5000 ip için o kadar rp harcamak çok gereksiz geldi bana. Ki başlıkta da rün hesabını yanlış yapmışım. Cevherler 1k ip istiyor. Yani en ucuzundan rün sayfası dizsen 5700 ip yapıyor. Harbi riotun kazığına uğradım. Keşke araştırsaydım daha önceden kaç ip geldiğini. Saf gibi oyun başı 800-1000 ip gelecek diye bekliyorum.
  • Geçmiş olsun.
  • Haklısınız biraz saçma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.