Şimdi Ara

GTA 5 için The Last of Us Modu Yayınlandı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadan gelen korna sesleri olmasa başarılı bir çalışma olmuş
  • android varken konsol pc çöptür,tartışma başlasın

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu modu indirsem onlineda bir sorun olmaz dimi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC vs konsol tartışmalarına son noktayı koyuyorum ketıl en iyi elektronik cihazdır çay kave hatta makarna bile yapabiliyor süper bir cihaz. Ps4 size kave yapsında göreyim, Ketılın grafikleri hiç birinde yok ayrıca çünkü direk gerçek hayat

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Barxxx kullanıcısına yanıt
    Çoraplarınızı ve çorap ebatında olan giysilerinize yıkayabilir

    Arap styla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 6 Şubat 2016; 2:06:43 >
  • İşte tamda bu konu ve mesajlar, Last of us gibi bir efsane oyunu oynayamayan pc cilerin dramıdır. Açık ve net. O yüzden daha yorum yazmayın bırakın kuyruk acısı çekmeye devam etsinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheDC

    Beyler konuda "Hangisi pahalıysa o daha iyi" gibi bir algı mı oluşmuş? 5000 TL PC toplayacağıma 1500 liraya ps4 alıp TLOU gibi bir oyunu oynamak varken nedir bu pc fanlığı? Çalışmayı durdurdu,dll bulunamadı gibi saçma sapan hataları katmıyorum bile.


    1080p'de oynamak istiyorlardır yüksek fps istiyorlardır emulatör istiyorlardır işlerinde kullanmak istiyorlardır strateji seviyorlardır mod, steam vs. senin gibi "çalışmayı durdurdu,dll bulunamadı" gibi şeyleri uydurup yalan ve bahane üretmiyorlardır Birde. Sunuculara doğru düzgün bağlanamıyorlarken XCOM gibi bir oyunu oynamak varken nedir bu konsol fanlığı? Sunucu çökmeleri ve geç kaplama yükleme sürelerini katmıyorum bile.
  • Ben hep bu oyunu bilgisayarımda oynamak istemişimdir. Senaryosunu merak etmişimdir. Şimdi indiriyorum sonunda o adamla kızın hikayesini oynayacağım. Gördün mü noghtidog sen çıkarmasın başkası çıkarır ha ha teşekkürler roksıtar
  • BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    O trolliçe hesabını kullanan asıl kişi "B" harfi ile başlıyan nick kullanıyor olabilirmi ?
  • Bu forumda bir çok kişiyle tanıştım, sağlam arkadaşlıklarım oldu, Steam üzerinden oyun oynadıklarım konuştuklarım oldu ve gerçekten bu forumda konuşurken keyif alacağınız bir sürü insan var ve benim tecrübelerime göre yaş oranıda bir hayli yüksek. Fakat işin kötü yanıda yaşı küçük arkadaşlarımız değil koca koca adamlar konsol, PC tartışması ya da oyun karşılaştırması yapıyor. Eskiden beri hep böyleydi Forza'ya iyi değilsin PS sahiplerinin bir küfür etmediği kalır GT'ye iyi dersin Xbox sahiplerinin bir küfür etmediği kalır. Adam konsol ya da PC sahibi diye fakir sıfatını kullanıyor ve aşağılamak için kullanıyor ve en çok artı alan yorumlardan biri. PC sahibi niye fakir oluyor hadi onu geçtim bir ekran kartı konsolun 3 katı da zaten öyle diyen biriyle tartışılmazda daha önemlisi bizim kültürümüzde birinin ekonomik durumu hakkında yorum yapmak, dalga geçmek yapılacak en son şeydir. Hadi biri bunu söyledi ve üstüne bir de artı alıyor gerçekten bravo.

    Bunu kimse üstüne alınmasın sadece Marx ve bu konu ile ilgili bir basitçe bir şeyler yazmak istiyorum. Marx'a göre insanlar ürünü bir eşyayı kullanmaktan daha çok onun kullanımı için üretilmiş bir eşya üzerinden kişilik kazanıyor. Yani kişiliğini para verip aslında bir araç olan bir ürün üzerinden yansıtmaya çalışıyor. Günümüzde gördüğümüz iPhone'a olan tutku, yemek yerken ya da yeni alınmış bir ürün ile çekilen fotoğrafların, hareketlerinde açıklamalarından biri. Adam oyun oynaması için üretilmiş bir konsola o kadar bağlanıyor ki o aleti yapan adam bu kadar savunmaz sağda solda. PC ya da konsol verilsin paranı alır, oynarsın bu kadar ölümüne savunulacak, taraf olunacak bir şey değildir. Kaldı ki oyun oynayanlar olarak özellikle Türkiye de hep 'çocuk musun?', 'hala oyun oynuyorsun' gibi laflar ile baş eden bizler forumun bize sağladı olanaklardan biri olan kendimiz gibi oyunlara düşkün oyun oynayan kişiler ile bir araya geliyoruz ama yine birbirimize küfürler, hakaretler havada uçuşuyor. Ben oyunları seven biriyim PC de de oynarım konsolda da oynarım yeri gelir Bloodborne, DriveClub oynarım yeri gelir Forza, Halo oynarım şu an ekonomik gücüm el verdiği için gittim güçlü bir PC aldım ve grafik ve 60 FPS üstünlüğü yüzünden PC de oynamayı tercih ediyorum ama bu konsolları kötü yapmaz ya da benim 'en iyi PC' demem için gerekçe vermez oyun oynatan her aleti seviyorum. Eski nesilde hem PS3 hem Xbox 360 sahibiydim şu an Xbox One'ım yok ama illa ilerde olacak Forza için Halo için alacağım ki elimde konsol olmamasına rağmen konsolla ilgili her habere 'çok kötü' 'çöp' gibi yorumları yapmam anlamsız ve çocukça.

    Biriyle konuşurken sen liselisin sen çocuksun gibi laflar söylemeyi sevmem ki bir çok liseli zaten bu kişilerin yaptıklarını yapmaz ama kimse kusura bakmasın PC'nin ya da konsolun tarafını seçip sanki savaştaymış gibi davranan ve yorum yapan kişiler tam olgunlaşamamış insanlar diye düşünüyorum. Son olarak herkes kendi fikrini söylemekte özgür bir oyun bana göre kötü olabilir hatta iğrenç olabilir ve bunu söyleme hakkım vardır ama diğer insanları kışkırtacak şekilde ya da konuyu saptıracak şekilde söylemeye kimsenin hakkı yoktur.




  • 2K kullanıcısına yanıt
    Bahsetmek istediğim bana göre last of us'ın çöp oluşuydu. Tartışma konsol vs pc'ye getirildi, daha sonra hakaretler yemeye başladım. İsteyen istediğini oynasın beni bağlamaz ancak bir şey iyiyse iyi kötüyse kötü demeyi bilememek acizliktir. Next-gen denilen saçmalığın oyunculuğa vurduğu darbeyi göremeyecek kadar cahil insan topluluğu bu forumda çok fazla olduğu için sürekli sorun oluşuyor. Bir platforma çıkmış oyunu remastered saçmalığı altında pahalı fiyattan kitlemek konsol oyuncuları ahmak yerine koymaktan başka bir şey değil. 3-4 ay önce max payne 1, eski grand theft auto'ların fahiş fiyatlardan satılmasından bahsetmiyorum. Tutturmuşlar bir exc türküsü 10 oyundan öteye geçemiyor neredeyse çıkan oyunların yarısının çıkışı sorunluydu. Adamlara bir ton exc listesi atıyorum velet diyorlar gelde tartış bunlarla. Next-gen adı altında o tiplere sony ve ms'in geçirmelerini zevkle takip edeceğim bundan sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2K kullanıcısına yanıt
    Klavyene sağlık hocam :)
  • Last of Us'a çöp diyen insan kırodur, kültürsüzdür. Böyle kırolara hiçbir yerde lüzum yok...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Bu forumda bir çok kişiyle tanıştım, sağlam arkadaşlıklarım oldu, Steam üzerinden oyun oynadıklarım konuştuklarım oldu ve gerçekten bu forumda konuşurken keyif alacağınız bir sürü insan var ve benim tecrübelerime göre yaş oranıda bir hayli yüksek. Fakat işin kötü yanıda yaşı küçük arkadaşlarımız değil koca koca adamlar konsol, PC tartışması ya da oyun karşılaştırması yapıyor. Eskiden beri hep böyleydi Forza'ya iyi değilsin PS sahiplerinin bir küfür etmediği kalır GT'ye iyi dersin Xbox sahiplerinin bir küfür etmediği kalır. Adam konsol ya da PC sahibi diye fakir sıfatını kullanıyor ve aşağılamak için kullanıyor ve en çok artı alan yorumlardan biri. PC sahibi niye fakir oluyor hadi onu geçtim bir ekran kartı konsolun 3 katı da zaten öyle diyen biriyle tartışılmazda daha önemlisi bizim kültürümüzde birinin ekonomik durumu hakkında yorum yapmak, dalga geçmek yapılacak en son şeydir. Hadi biri bunu söyledi ve üstüne bir de artı alıyor gerçekten bravo.......

    Bal gibi de fakir denir... PS4 alamadığı için kıskançlığından Last of Us'a laf atıyor.

    Yaptığı davranış kıskançlıktır ve kötüdür. (Kıskanç fakir) anlamında kullanıyoruz. Aradaki farkı anlamanız lazım...

    Kıskanç olduğu için aşağılıyoruz. Gayet normal bu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 6 Şubat 2016; 18:35:01 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: venomstr

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: 2K

    Bu forumda bir çok kişiyle tanıştım, sağlam arkadaşlıklarım oldu, Steam üzerinden oyun oynadıklarım konuştuklarım oldu ve gerçekten bu forumda konuşurken keyif alacağınız bir sürü insan var ve benim tecrübelerime göre yaş oranıda bir hayli yüksek. Fakat işin kötü yanıda yaşı küçük arkadaşlarımız değil koca koca adamlar konsol, PC tartışması ya da oyun karşılaştırması yapıyor. Eskiden beri hep böyleydi Forza'ya iyi değilsin PS sahiplerinin bir küfür etmediği kalır GT'ye iyi dersin Xbox sahiplerinin bir küfür etmediği kalır. Adam konsol ya da PC sahibi diye fakir sıfatını kullanıyor ve aşağılamak için kullanıyor ve en çok artı alan yorumlardan biri. PC sahibi niye fakir oluyor hadi onu geçtim bir ekran kartı konsolun 3 katı da zaten öyle diyen biriyle tartışılmazda daha önemlisi bizim kültürümüzde birinin ekonomik durumu hakkında yorum yapmak, dalga geçmek yapılacak en son şeydir. Hadi biri bunu söyledi ve üstüne bir de artı alıyor gerçekten bravo.......</blockquote>
    Bal gibi de fakir denir... PS4 alamadığı için kıskançlığından Last of Us'a laf atıyor.

    Yaptığı davranış kıskançlıktır ve kötüdür. (Kıskanç fakir) anlamında kullanıyoruz. Aradaki farkı anlamanız lazım...

    Kıskanç olduğu için aşağılıyoruz. Gayet normal bu...


    Tartışmanın fitilini ateşleyen olay, Yakışıklı nickli trolliçenin "PC oyuncuları kıskançlıktan böyle modlar yapıyorlar" demesiydi. Yani kimse durduk yere oyuna çamur atmadı. Mesaj silindiği için göremiyorsunuz.

    Bana göre de Last of Us efsane bir oyundur, çok az oyun insanı ağlatır.

    Ancak zaten Last of Us modu yapan adam (büyük ihtimal) oyunun fanıdır. Durduk yere neden yapsın? Kolay bir iş değil mod yapımı. Adam uğraşıp yaptıysa fanı olduğu içindir.

    Böyle bir modu konsol oyuncuları da pek ala oynamak isteyebilir. PC'de GTA sahibi olan bir konsol oyuncusu da açar oynar. Ironman modu çıkıyor, Recep İvedik modu çıkıyor, çıkıyor da çıkıyor. Bu neden direkt olarak PC oyuncularına çamur atma olarak gösterildi?

    Fakir arıyorsan Yakışıklı nickli arkadaşa bak. Zaten arabesk rapçiden hallice bir nick'e ve profil fotosuna sahip

    Yıl olmuş 2016, konsol fiyatına ekran kartına alınan bir dönemde "fakir" kelimesi baya bir züğürtlük göstergesi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ben hep bu oyunu bilgisayarımda oynamak istemişimdir. Senaryosunu merak etmişimdir. Şimdi indiriyorum sonunda o adamla kızın hikayesini oynayacağım. Gördün mü noghtidog sen çıkarmasın başkası çıkarır ha ha teşekkürler roksıtar

    senaryo yok sanirim sadece gorsellik var o yuzden modun ismi bile tartisilmis yukarda.
    oyunu oynamak icin pc ye cikar mi bi fikrim yok ama SS kurali geregi ps sart simdilik

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS de birkaç exc var diye pc ye etmediğiniz laf kalmıyor kaldı ki oyun tr altyazılı olmasa yüzüne bakmazsınız ps3 üm var oynadım koydum rafa bu kadar abartacak ne var yani insanların kasalarına konsollarına ekonomik durumuna laf edecek ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake


    quote:

    Orijinalden alıntı: Babblebabble

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

    quote:

    Orjinalden alıntı: alsndnz

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII

    Yazık şu PC kullanıcılarına ya acıyorum valla =D Playstation oyunlarını ancak böyle modlarla oynamaya çalışıyolar kıyamam =D</blockquote>

    evet 250 liralık konsolun oyununu böyle oynamaya çalışıp avunuyoruz , yav he he

    Bu yorumda da bir pc cinin isyanına ve dramına şahit oluyoruz sayın seyirciler. Konsolu alacak parası olmadığı için 250 liralık konsol diye isyanını dile getiriyor.

    Ama harbiden öyle kardeş, yazmayayım yazmayayım diyorum ama aldığınız PS4, benim ekran kartım kadar zaten.Onla da medium oynuyorsunuz ya, Allah kolaylık versin gözlerinize.

    Canını seviyim senin. Nedir ekran kartın ? Gtx 980 var bende. Steam: ghostliving ekle de oynayalım beraber bakalım kaç oyunun var.

    Konsol sahibi olanlarda pc yok mu sanıyorsunuz? Steam hesabıma ve imzamda ki donanımıma bak ondan sonra pc boyluk yap.

    İmzam sistemde, steam'den çok oyun satın almadım 59 tane oyunum var.Benim PC ile ilişimkim bambaşka.23 yaşındayım, kendimi bildim bileli evimizde hep PC vardı kardeşim (300 MHz'lik işlemci, 8 MB RAM zamanları falan).Tetris ve PC hariç başka bir platformda oyun oynayarak büyümedim, görmedim bile küçükken




  • Şu velet ps4 fanboylarını forumdan temizleseler çok iyi olurdu nerde bir pc içeriği gördümü "OOO TORTOŞMO ÇOKOROLOM" nidalarıyla konuya atlıyorlar ve konunun içine ediyorlar.
  • Aynen benim bu konuda ki yorumları kimbilir kaç hesaptan şikayet edip sildiriyor..
    Y@KI$IKLII 1 dahakine seni ifşa etcem yavrum sadece 1 trolluğuna bakıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 6 Şubat 2016; 21:16:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.