Şimdi Ara

Silinsin... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
0
Favori
5.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: syerturan

    Hareket sensoru var. Birisi hareket edince aciliyor, hareket bitince kapanıyor. Ekran da ayariniza gore cekim yaparken bile kapanabiliyor, benim 30 saniye mesela. Arabayi en az 2-3 gunde bir calistiriyorsaniz sorun olmaz.

    Bende sizin gibi duymuştum önceden araştırırken.Gece haraket esnasında çalışması önemli.Sizin akude bir sorun olmadı dimi hiç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatımda bir defa sıleceğımı kaldırdılar o da kar yagarken bende bır defa kaldırdım oda kar yagarken
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

    Devletin sokağına isteyen istediği gibi park eder. "Burası benim apartmanımın önü, buradan git" diye bir konsept yoktur. Yasal değildir. Bu şekilde düşünenler de kusura bakmasınlar, sığ görüşlü, saygısız insanlardır. İzmir'li olmak da bunda bir şey değiştirmez. Madem saygılı ve medeni bir memleketsiniz, öyle davranınız. Evin önündeki sokak sizin değildir. Hiçbir şekilde, hiçbir durumda üzerinde hak iddia edemezsiniz. Sokağa yabancı araba girip park da edebilir. Karışamazsınız. HADDİNİZ DEĞİLDİR. Madem medenisiniz, medeni olun biraz.

    Sokaklar herkesindir. Parselleyemezsiniz. Bugün o park eder, yarın öbürü. Evinizin önünde park yeri bulamadığınızda sokağınıza park etmiş yabancı arabaları suçlu göremezsiniz. Gerekirse siz de gidin iki sokak öteye koyun bana ne?

    İnce uzun rezil rezil apartmanlara para vermeden önce düşünecektiniz bunu.

    -----------------------------------

    Bu bağlamda, mağdur olan arkadaşım: Hiç sallama. Arabaya da kamera tak. Çizen falan olursa değer kaybına kadar hasarın tamamını söke söke alırsın.

    Ben bu tür durumlarda olay hiç olmamış gibi davranıyorum. Arabama binip gidiyorum. Ertesi gün gene aynı şeyi yapıyorum. Sonraki gün de... Sonraki gün de... Daha önce arabamı çizen de oldu. Gülüp biniyorum arabaya. Devam... Ertesi gün gene...

    Hasmın sitemini anlamamak hasma sitemdir. Pasif agrasyon Türk tipi beyinlerde aşırı sinir yapar. O yüzden karşıdakini sinirlendirmek ve çaresiz hissettirmek isteniyorsa, kavga çıkarmak yerine, hiç sallamamak, adam yerine koymamak her gün aynı davranışı aynı şekilde tekrarlamak gerekir.

    Bir noktadan sonra bunu kim yapıyorsa o sana gelir seninle yüzleşmeye. "Buraya park etme" falan der. İşte o noktada yukarıda yazdığımı suratına söylersin. O sokak herkesin. Onun, senin veya bir yabancının o sokaktaki hakkı eşittir. Cücük kadar medeni olması ile övünüyorsa, mercimek beyni bunu alacaktır.

    Peki Hüseyin Kardeş iyi demişsin hoş demişsin. Şunada bir cevap veriver sana zahmet.

    Oturduğun apartmanın hemen yanına kahve açılıyor. Sen her akşam park yeri bulduğun evinin önünde ailesini çoluğunu çocuğunu önemsemeyen boş beleş insanlar okey oynayıp boş karı muhabbeti yapmaları için arabalarını çekmeye başlıyorlar. Sen işten geliyorsun yorgun argın bir bakıyorsun, park etmeyi bilmeyen oksijen israfı tipler çapraz çapraz farketmiş. Karnında açlıktan zil çalıyor. İşten gelmişsin yorgunluktan ölüyorsun. Ama kahvede şeyinin keyfine oturan adamlar yüzüne park yeri arayıp duruyorsun şimdi sana soruyorum kim medeni?

    A- Park parası alıp park yeri göstermeyen belediye

    B- Kahvehane diye boş beleş bir duman altı dükkan açan esnaf

    C- Kahvede zaman öldüren dedikodu yapan adam

    D- İşten yorgun argın gelen evinin önünde bırak mahallede park yeri bulamayan sen

    E- Hepsi

    Allahını seversen kendi yerine koy ve söyle.




  • Sokağınızda park sıkıntısı olduğu belli,
    e adamlar başka arabalar yüzünden binlarının önüne park edemiyorlardır.Duba gayet güzel çözüm olmuş.Bende aynısını yapardım.

    Artistin biride yok sokakmış yok parselleyemezsiniz yazmış.
    Böyle tiplerin evinin önüne 2 tane tır çekip aylarca bırakmak lazım anca yola gelirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 5 Şubat 2016; 18:17:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devils_


    quote:

    Orijinalden alıntı: syerturan

    Hareket sensoru var. Birisi hareket edince aciliyor, hareket bitince kapanıyor. Ekran da ayariniza gore cekim yaparken bile kapanabiliyor, benim 30 saniye mesela. Arabayi en az 2-3 gunde bir calistiriyorsaniz sorun olmaz.

    Bende sizin gibi duymuştum önceden araştırırken.Gece haraket esnasında çalışması önemli.Sizin akude bir sorun olmadı dimi hiç?

    Benim aku 7 senelikti, bitti ama cihazla alakali olduğunu düşünmüyorum, yeni aku takildiktan beri sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhn2355

    Cama not birakın bence.

    bence de böyle yapın. adam ne derdi varsa kağıda yazsın. siz de ona göre tavır alırsınız.

    bazı insanlar gerçekten tuhaf. sırf apartmanının önü diye kendi malı zannediyor. orası sokak kardeşim; oranın asfaltı bakımı vs. için sen vergi ödüyorsan ben de vergi ödüyorum. erken gelen park eder; bu kadar basit. hakikaten onun malıysa çit çeksin etrafına da görelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archerman11 -- 5 Şubat 2016; 19:04:40 >
  • Bence nöbet tutup bir daha yaptığında onu vurmalısın öldürme ama bacagına falan sık..

    Ne bileyim iste halledersin sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devils_


    quote:

    Orijinalden alıntı: L&M

    Resim atsana nasıl bir yer acaba

    http://hizliresim.com/E516dz

    Resim yüklerken hata veriyordu.Buradan yükleyebildim.Hemen söyleyeyim resmin sol tarafındaki araçların olduğu yerdeki incecik kaldırımın aynısı benim taraftada var.O yüzden aracı çıkardım biraz.Zaten herkes öyle park ediyor oraya.Benim park ettiğim yer balkonu veya apartman kapısını kapatmıyor.Zaten sıfırda yanaşmadım.Arada baya bir yer var.Yarın olmazsa daha detaylı resim çekerim.

    kusura bakma da eğer kaldırıma koyuyorsan iyi yapmış. ben olsam polise şikayet ederdim kaldırıma araç koyanı.
    Orası sizin araçlarınızı park edeceğiniz yer değil. sığmıyorsa yola park etmeyeceksin




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devils_


    quote:

    Orijinalden alıntı: baba0392

    Hocam bir arada yaşayan topluluklarda böyle şeyler olabilir. O an ona yanlış gelmiştir park şekliniz kaldırmıştır. Çoluk çocuk kaldırmış olabilir. Hemen bu kadar yükselmeye gerek yok. Hepimiz insanız. Ufak şeyler, rahat olun kendinize zarar.

    Hocam haklısın.Zaten bende tepki vermeyip sileceği indirdim.Geçen böyle olduğunda kapı kapı gezip sileceği kaldıranı aradım gece boyunca.En sonunda bulup ağzının payını verdim.Konu kapandı orada.Bu sefer sakindim.Ama bundan sonra ben yine oraya park edipte o kişi de sürekli kaldırırsa bu da olmaz.Sonuçta her insanın bir sabrı var.Ben bundan sonrasını merak ediyorum.Park ettiğim yer tanıdık apartman.Yarın insanca gidip konuşacam insallah bakalım.

    Nasıl ne yaşadınız böyle kin tutar oldunuz. Sileceği kaldırmış birisi uyarı anlamında belkide bir tanıdığınız şaka amacıyla yaptı. Aracınıza verdiği bir zarar yok. Sağduyu diye birşey kalmamış. Normal bir insan tenezzül bile etmez konu açmaya ve bunu dert edinmeye, üstüne gidip karşı apartmanla konuşmaya..

    Biraz daha rahat ve kafaya takmamalısınız diğer türlü yaşanmaz bu ülkede.




  • yakın zamanda bende aynı olayı yaşadım.
    araca telefon numaranızı bırakın, daha önce oraya genellikle hangi aracın sürücüsü park ediyorsa muhtemelen o kişi 'hemşerim, burası benim yerim hadi ikile' demeye çalışmış. Sokağı kendi park alanı sanan akıllı çok ne yazıkki.
    Ben aracı daha sonra oraya çekme durumunda kalmadım ancak geçen hafta gece 2 de balkonda otururken aynı yere yine bizim apartmandan bir araç parketmişti, çünkü sokakta başka yer yok. o sırada bahsi geçen apartman sakini geldi aracını 4 arabalık mesafe kadar ileriye park etti, sonra 'kendi yerine' park eden aracın sileceğini kaldırdı.

    Yani yarın öbürgün yine olursa kim yapmış biliyorum silecek kırma falan abes şeyler çok takmayın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsuBLK -- 5 Şubat 2016; 19:44:08 >
  • karsi apartmanin onune koyunca benimkini hep kaldiriyolae kalkmayinca sasiriyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir arada yaşayan topluluklarda böyle şeyler olabilir. .....tekrar tekrar olursa bakarız...silecek kırma falan abes şeyler çok takmayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durrsun -- 5 Şubat 2016; 21:23:54 >
  • Siz de silecekleri indirin o zaman. Böyle küçük sorunları dert etmenize değmez.
  • Kapimin onune duba vs hic koymadim ama artik koymayi dusunuyorum.Aksam geldihimde 3 sokak arkadaki adam benim kapimin onune aracini cekmis oluyor bu durumda bende hemen silecekleri kaldiriyorim.Sizin durumda buna benzer olabilir..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • es dostunda on cam kamerasi varsa, onu tak, evinden araban gozukuyorsa, web cam tarzi birsey kur, en basit programla bile 24 saatlik kayit yaparsin. kimin yaptigini bulmanin en mantikli yolu. sonra da gider yuzyuze konusur derdini ogrenirsin.
  • Mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.Dün gece silecekleri indirdim bu günde a4 kağıdına numarayı yazdım.Konuyu kapattım artık.Haftayada nasipse kameralara bakacam.Şart oldu artık kamera almak.Böyle şeyleri kafaya takmaya değmeyeceğini anladım.Allah kimseye park sorunu yaşatmasın.Insanımız çok değişmiş.Iyi niyet denen şey kalmamış çoğu insanda.

    @Blackcurse orası kaldırım sayılmaz.Sağ tarafım boş zaten.Zaten kaldırım olsaydı oraya mutlaka demir falan koyarlardı kaldırıma çıkmasınlar diye.

    Teşekkür ediyorum tüm arkadaşlara.Konu kapanabilir artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Devils_ -- 5 Şubat 2016; 21:50:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O mahalleden taşın hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devils_

    Mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkürler.Dün gece silecekleri indirdim bu günde a4 kağıdına numarayı yazdım.Konuyu kapattım artık.Haftayada nasipse kameralara bakacam.Şart oldu artık kamera almak.Böyle şeyleri kafaya takmaya değmeyeceğini anladım.Allah kimseye park sorunu yaşatmasın.Insanımız çok değişmiş.Iyi niyet denen şey kalmamış çoğu insanda.

    @Blackcurse orası kaldırım sayılmaz.Sağ tarafım boş zaten.Zaten kaldırım olsaydı oraya mutlaka demir falan koyarlardı kaldırıma çıkmasınlar diye.

    Teşekkür ediyorum tüm arkadaşlara.Konu kapanabilir artık.

    Gelişmeleri yine buradan belirtirsiniz artık.




  • Bir gelişme olursa buradan yazarım mutlaka hocam.Numarayı yazdık arayan soran yok.Karşıdaki kişide pişman mı oldu acaba ne?Şu an ses soluk yok kimseden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bazen arabada lastik inik falan olursa kaldiriyorum adam bi dikkat ETSİN diye sizde bir arabanın etrafında dolaşım ne diye celalleniyorsun sıkma canını adamım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.