Şimdi Ara

ABD Ulusal Güvenlik Ajansı bilgi toplama ve siber savunma ekiplerini birleştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ABD Ulusal Güvenlik Ajansı bilgi toplama ve siber savunma ekiplerini birleştiriyor
    Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Güvenlik Ajansı (NSA) bilgi toplama ve siber savunma ekiplerini bir araya getiriyor. Bunun kararın sebebi iki grubun aktif bir şekilde çalışıp daha iyi organize olması. Örneğin bilgi toplama grubu kişileri veya devletleri izlerken, siber savunma grubunun ise bundan haberi olmayabiliyor ve bu nedenle ulusal savunma tehlikeye girebiliyor.
     
    Saldırı ve savunma yeteneklerini tek bir çatı altında birleştirecek olan Ulusal Güvenlik Ajansı'nın bu konudaki detaylı açıklamaları bu hafta içinde yapması bekleniyor. The Washington Post bu değişimin teknik olmaktan çok yönetimsel olacağını; çünkü son dönemlerde her iki grubun benzer amaçlar için çalıştığını söylüyor.
     
    Ulusal Güvenlik Ajansı ajanlarından Edward Snowden'ın sızdırdığı bilgiler yüzünden oldukça zor durumda kalmıştı. Snowden sızdırdığı bilgilerle ABD'nin müttefiki olan devletleri bile gizli bir şekilde dinlediğini ortaya çıkarmış ve bu durum ülkesini zor durumda bırakmıştı. Snowden şu anda Freedom of Press adlı bir platformun yöneticiliğini yapıyor ve insanların özgürce, güvenli bir şekilde yaşaması için mücadele veriyor.
     







  • abd nin herkesi dinlediği ortaya çıktıda ne oldu. Herhangi bir ülkeden ciddi anlamda ne bir tepki var ne de yaptırım. ABD'de bundan artık meydanda at koşturur istediğini yapar. Çünkü dünyada adelet dediğin zengin ve güçlünün yanında

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.