Şimdi Ara

BenQ RL2455HM vs SAMSUNG LS24E390HL/UF 4 MS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Monitör almayi düşünüyorum ancak Arasinda fark panel farkı ama iki ürün arasında biraz kararsız kaldım görüntü kalitesine önem verdigim için ips gönlümde yatan ama çok oyun oynayan bir kişi olarak özellikle Fps oyunları Battlefield 4 , bf.3 mortal kombat Gta 5 Vs. BenQ da alabilirim 1ms fark edilebilecek düzeyde olabilir mi ? Şuan ki kullandıgım ürün 2 ms philps ama ne yapacağım bilemedim her iki monitörüde kullanan arkadaş var ise tavsiyeleriniz nelerdir Yardımcı olabilirmisiniz teşekkür ederim.


    Samsung
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-236-ls24e390hluf-4-ms-hdmi-pls-monitor.html?srt=UP

    BenQ
    http://www.vatanbilgisayar.com/benq-24-rl2455hm-1ms60hz-full-hd-gaming-led-monitor.html?srt=UP







  • hocam selam,

    Oyuncu isen gerçekten BenQ al derim. Pişman olmayacağına emin olabilirsin oyun sırasında Black equalizer özelliği ile ince detayları fark edip değişik oyun modları ile rahatlıkla kullanıp kendine uyarladıktan sonra kaydedebilirsin.
  • KarBeyazi_M kullanıcısına yanıt
    profesyonel oyuncu değilsen (profesyonel oyuncu nedir onuda bilmiyorum, herkes tutturmuş profesyonel oyuncu diye) pls'yi yani samsung'u tercih et.

    1 hafta olmadı alalı, hiç göz yormuyor renkler doğal, CS Go denedim sorun yok (zaten oyun modu var). Göz yorulması ve baş ağrısını önlemek için flicker free ve low blue light(eye saver) özellikleri var.

    tek sorunu diğer ips modellerde olduğu gibi biraz ışık sızması var benimki kabul edilebilir düzeyde. TN modellerde ışık sızması daha az. Ama hangi panel olursa olsun buna çare bulamıyorlar malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.