Şimdi Ara

2017 Audi S3 önü kamuflajlı olarak görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2016 yılında A3 serisine ait makyajlanmış hatchback, sedan ve cabriolet modellerini yollarda görebileceğiz. 2015’de A3 cabriolet ve A3 hatchback modellerinin kamuflajlı prototipleri zaman zaman kameralara yansımıştı. Şimdi sıra Audi S3 Hatchback'de.

     

    2017 Audi S3 önü kamuflajlı olarak görüntülendi 

     

    Fotoğraflara bakıldığı zaman S3’ün tasarım olarak yeni A4’den izler taşıdığı görülüyor. 




    S3 Sportback’in ne zaman gün yüzüne çıkacağına ilişkin herhangi bir bilgi yok fakat yeni A3’lerin 3-13 Mart’da yapılacak olan 2016 Genevre Motor Show’da meraklılarının karşısına çıkarılması bekleniyor.  Yeni S3’ün performans olarak ne gibi farklılıklar göstereceği bilinmiyor ve 1-16 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Paris Auto Show’da tanıtılacağına inanılıyor.

     

    2017 Audi S3 önü kamuflajlı olarak görüntülendi 




    Daha önceki tasarım değişikliklerinden ve fotoğraftan yola çıkarak makyajlı S3 hatcback’de daha keskin hatlı farlar, hava girişleri genişletilmiş ön tampon ve daha keskin çizgilerin hâkim olduğu yeni ön ızgara göze çarpıyor. Farklı bir jant tasarımının ise paket içeriği ile beraber verileceği tahmin ediliyor. Panel veya torpido tasarımında büyük değişikliklerin olması beklenmiyor. Farklı renk seçecekleri veya görsel olarak geliştirilmiş tuşlar şimdilik beklenen farklılıklar arasında yer alıyor.  




    S3 şuan için ülkemizde 2.0 TFSI motor seçeneği ile satışta. 285 beygirlik güç sunan motor 0-100 km’ye 4.8 saniyede ulaşıyor. Yenilenen modelde beygiri arttırılmış aynı motor mu yoksa farklı motor seçeneklerimi sunulacağına ilişkin de herhangi bir bilgi yok.







  • Ateşli Hatchback otomobillerin bir dönem hastasıydım ve severdim ama belli bir zaman sonra bana artık gereksiz modeller gelmeye başladı, Subaru BRZ ve Toyota GT86 gibi modeller safkan spor modeller ama günümüz Hatchback kasaları kaslayarak S RS GTi gibi isimler koyulması artık hiç farklı gelmiyor, artık markalar Subaru BRZ ve Toyota GT86 gibi safkan spor otomobiller üretmeli, Hatchback kırması otomobiller değil..

  • nerde eski s3 ler, artık görsel olarak bir fark göremiyorum a3 ile arasında. ayrıca birde body kit mi satma derdindeler nedir anlamadım.

  • nerde eski s3 ler, artık görsel olarak bir fark göremiyorum a3 ile arasında. ayrıca birde body kit mi satma derdindeler nedir anlamadım.

  • makyaj mı gelecek yeni kasa mı gelecek, şu paris otoshow gelse de artık netleşse, aynı durum golfte de var
  • Başlık??

  • haklısınız, fakat gti devri 20-30 sene öncesinin olayıydı. o zaman makul fiyatlı çok uçuk olmayan lüks den ziyade yüksek güç/ağırlık oranı sunan araçlardı. sonra epey değişti işler tabi. Bugün bu s3 ün benim gözümde zerre çekiciliği yok. VW gurubunada ayrıca bir gıcıklığım var. ve doğuş grubuna demeliyım ayrıca, adamlarının insanı sinir eden satış sistemine. Japon candır diyorum. şu anda araba alsam honda veya toyota alırım kesinlikle.

  • çok da değişiklik yok sanki...

  • Audi hep böyle arkadaşlar. Bir Audi modelinin 20 yıl önceki haliyle şimdiki halini kıyaslayın, birde ne bileyim Renault mesela. Bu adamlar bu konuda muhafazakarlar.

  • Sadece ön kısmı kamuflajlamışlar, değişiklik neredeyse yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.