Şimdi Ara

sinema ve müzik için ses sistemi 2000tl civarı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba, 2000-2500 tl arası bir ses sistemi almak istiyorum. Öncelikle çok kararsız biri olduğumdan ve hemen hemen hiç bilgim olmadığından bütün tavsiyelere açığım. Bazı hazır sistemlere baktım. ilk tercihim pioner vsx329 + hoporlör dü, sonra harman kardon avr161 + hkts9 hoparlör oldu. Şimdilerde ise amazondan bir amfi sipariş edebilirim diye düşünüyorum. mesela harman kardon avr270, denon x2000 yanına 2 kule hoparlör alırım daha sonra 5.1 e tamamlarım belki. ne yapacağım konusunda çok kararsızım. salonum büyük 50m2. 1 aydır inceleme yapıyorum seçenek çok olduğundan hala bir karar veremedim.



  • arifkoray A kullanıcısına yanıt
    50m2.salonda bu yazdığınız sistemler sinek vızıltısı kalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bütçemi aşmadan tavsiye edebileceğiniz bir ses sistemi var mı? daha önce kullandığım bir ses sistemi yok. şu anda ileri seviye setleri dinlemediğim için çok fazla bir fark ayırt edebileceğimi düşünmüyorum. Bütçem de ne yazık ki bu kadar.
  • mesela jbl arena 180 kule hoparlör ile harman kardon hkts 16 arasında çok fark olur mu? (jbl için aynı seriden geri kalan seti 1 yıl içinde tamamlarım)
  • arifkoray A kullanıcısına yanıt
    Denon x2000 ve 2 kule fikrin bence çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odeysus

    Denon x2000 ve 2 kule fikrin bence çok iyi.

    Hangi kule Hop.mesela x-2000 inyanına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Energy cf 40-59 kule bulabilirseniz alın,dali yada paradigminde butcenize uygun olanı ni dinleyin.ünlü markalardan(sony,pioneer) uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşkr ederim cevaplar için. Bir arkadaş magnat monitör supreme 1002 set ve Yamaha 477 tavsiye etti fiyatta anlaşabilirsek galiba onu alıcam doğru bir karar olur mu dinlene şansım yok da?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla supreme 1002 sinemada Zayıf müzikte başarılı , supreme 2002 yi öneriyordu sitede birisi almış kullanmış .1002 nin 1 bası eksik galiba onun için Zayıf Demişti diye hatırlıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında sizin salon tam cerwin vega'lık salon ama malesef getireni yok. Cüsselerinin de çok büyük olmasının etkisiyle getirilince absurd fiyatlar ortaya çıkıyor. Yoksa yurt dışı fiyatından xls-215 manyak olurdu (haliyle ikincielleri daha ucuz). Cerwin vega olmadığı için malesef ve bütçe nedeniyle magnat 2002 gibi büyük kasalı f/p ürünleri tercih edin. 8'inc altı bass ünitleri olan speakerlar kaybolur 50m2 odada yüksek ihtimal. Mesela lektor 8'de olabilir. Çünki amaç öncelikle sesin yeterli düzeyde odayı doldurabilmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bütçemi aşarak RX v477 ve 1002 set aldım. Digiturk'den film izliyorum hiç bir artısı yok gibi geldi bana. Laptop tamirden gelince bi film atıp dts izliycem. Gereksiz para harcamışım gibi hissediyorum. İnşallah yanılıyorumdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.