Şimdi Ara

Kılıf üreticisi Mophie satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kılıf üreticisi Mophie satıldı


    Yıllardır mobil cihazlara yönelik olarak ürettiği bataryalı kılıflarla pazarda beğeni toplayan ve ülkemizde de farklı ürünlerle piyasada olan Mophie satılıyor. Mobil aksesuar sektörünün önemli isimlerinden Zagg, rakibi Mophie'yi satın alarak pazarda hızlı bir büyüme amacında. 




    Zagg, rakibi Mophie için 100 milyon dolarlık dinamik bir ücret belirledi. Yani 31 Mart 2017 yılına kadar Mophie'nin gösterdiği pazar performansı, bu bedelin daha da yükselmesini sağlayacak. Zagg, Mophie'yi satın aldıktan sonra bataryalı kılıf, harici batarya, ekran koruyucu ve mobil klavye segmentlerinde lider haline gelecek. 








    Her iki firma da geçen yıl pazarda 470 milyon dolar gelir elde etmişti. Böylece toplamda 940 milyon dolarlık bir gelir söz konusu olacak. Zagg, satın alma bedelini hem nakit hem de borç şeklinde ödeyecek. Bahar aylarında satın alma işleminin tamamlanması bekleniyor. Mophie 2008 yılında ilk bataryalı kılıfını piyasaya sürmüştü. Zagg ise InvisibleShield adlı dayanıklılık odaklı ekran koruyucusu ile biliniyor. 

     







  • Bataryalı kılıflar dünyanın en gereksiz şeyi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenomenon

    Bataryalı kılıflar dünyanın en gereksiz şeyi

    Ona bakarsan bana göre kılıfta gereksiz bir şey kılıfsız kullanmak varken.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.