Şimdi Ara

Ferrari değer kaybı yaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ferrari değer kaybı yaşıyor


     

     

    Çin’deki ekonomik durgunluk nedeni ile satışlarda ki büyümenin yavaşlayacağı uyarısı Ferrari’nin New York Borsası’ndaki konumunu biraz daha sarstı. Halka arzından bu yana 4 ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen sürekli değer kaybı yaşayan Ferrari hisseleri Şubat Ayı’nda %13 değer kaybederek 34,64 dolarak geriledi.

     

    Durumdan rahatsız olan ve yatırımcılar ile bir araya gelen ünlü spor otomobil markasının başkanı Sergio Marchionne bu yıl satış hedeflerinin 7,900 otomobil olduğunu ve uzun zamandan beri gelen yüksek talep oluşturma felsefesini devam ettirdikleri sürece uzun dönemde şirketin iyi olacağını ifade etti.

     

    Porsche gibi SUV kategorisinde bir model ile ürün portföyünü genişletme konusuyla ilgili Bloomberg’e verdiği röportajda “önce beni vurmanız gerekir” gibi kesin bir ifade kullanan başkanın, yıllık 7000 adetten daha fazla otomobil üretmeme kararı, bu yılki 7,900 ve 2019 yılı için yaklaşık 9000 adet satış hedefi belirlemiş olması nedeni ile firmanın karlılığı için ileride Ferrari marka bir SUV haberinin alınabilme olasılığının arttığı şeklinde yorumlanıyor.

     







  • Araçları biraz ucuza satsınlar artık.

    458 Italia mesela 49000 dolar, LaFerrari 99000 dolar olsa hem Ferrari rekor satış yapar, hem de hisseler tavan olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Araçları biraz ucuza satsınlar artık. 458 Italia mesela 49000 dolar, LaFerrari 99000 dolar olsa hem Ferrari rekor satış yapar, hem de hisseler tavan olur.


    işte fakirlik böyle bişey dostum.birer sıfır eksik yazdırır adama :D 49bin dolara nerde sıfır ferrari? bi kamyon alalım hemen :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    Araçları biraz ucuza satsınlar artık. 458 Italia mesela 49000 dolar, LaFerrari 99000 dolar olsa hem Ferrari rekor satış yapar, hem de hisseler tavan olur.


    bu kadar ölücüsünüde görmedim

  • hemen gidip bir tane almalıyım

  • piyasa ferrariye doymuştur
  • arabaları ucuzlatmassa'lar olacağı belli..

  • Doydu piyasa artık. O motor bloklarının altında ölürsün umarım. Dünyayı metal çöplüğüne çevirmekten başka neye yaradınız ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.