Şimdi Ara

YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
41
Favori
14.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar komşunun oturma odasının benim odamla arasında 1 duvar var. Ses çok kolay gidip geliyor. 3 gecede bir veya 4 5 gecede bir böyle bir şey ovarmış veya tırtıllı bıçakla kemik keser gibi ses geliyor. Ses çok net. 3 kişi Anne ve 2 kızı yaşıyorlar. Babasını öldü diye biliyorum çok bişi anlatmadılar. Tek kızıyla sohbetim vardı. Şuan mesaj attım ses sizden mi geliyo diye yok dedi. Oturma odasına git dedim dinle az dedim bekle dedi 20dk yazmadı. Yok bi ses dedi kulağımı duvara dayadım 20 dk dinledim öksürük sesi su sesi ve sürekli bişey kesme sesi geliyo. Sonra adam felan mı kesiyonuz nabıyonuz dedim emoji koyarak kız ciddiye aldı hemen yok kanka annem valla uyuyo dedi odanın resmini çekti attı ama ben annesini sormamıştım bile şaka amaçlı demiştim mutfak tarafını arkasına almış resmi çekerken büyük ihtimal orada bişiler dönüyo. Ben biraz ürpermedim değil. Bu aralar zaten çok garip davranıyorlar.

    Arkdaşlar csb değildir çok ciddiyim şuan hala ses devam ediyo sabaha kadar dinleyecem bakalım saat kaçta susacak.
    Ve kızdan değilde annesinden şüpheleniyorum çok sigara içen biri ve evleri çok tozlu beyaz çorapla girsen siyah olarak geri çıkar gözlerini çok kaçırıyor bi muhabbet etmeye çalışırken ve sürekli bir yerleri izliyor gibi bir yerlere dalıyor gibi ve konuşurken kafasını sallıyor sağa sola ama hafif şekilde
     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ

    Ben yine şüphelemiyordum taa ki şu konuşmadan sonra bana neden annesinin uyduğunu söyledi valla diyerek. Ve resim atma ihtiyacı duydu ben şaka amaçlı demiştim random gülmede yaptım
     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ


    Seside atıyorum kardeşim biraz horluyor ama kuluklığı takar ve son ses dinlerseniz o sesi duyarsanız çok belli olmuyor
    http://vocaroo.com/i/s0XHct4fuie4

    3 Şubat
    Edit1 : Bugün sigara içerken üst katımızda oturan benim yaşımda ki arkadaşıma rastgeldim oda yaktı sigara muhabbet ediyorken birden dün gece bi ses vardı şarkı mı dinliyordun dedi. Yok dedim. Ben 5e doğru uyumuştum arkadaş uyumamış en üst katta oturduğu için asansörün mekanizma sesi duyulur halde her neyse 5 e doğru asansör çalıştı 3 4 defa indi çıktı birisi dedi. Şüpheme şüphe kattı
    Edit2 :
    Az önce dışarıdan eve geldim asansöre doğru ilerlerken anneyi gördüm asansörü bekliyordu. Merhaba hakan dedi merhaba dedim. Asansör geldi ve bindik 4. Kata bastı aynı katta oturuyoruz zaten karışılıklı kapılar her neyse ben tutamadım kendimi sordum dün gece tırt tırt ses geliyordu benim odama sizde duydunuz mu dedim. Bi anda bana baktı yüzüme herhangi bir tedirginlik yoktu düşünür gibi oldu yoo evladım ben uyuyordum hiç duymadım dedi. Ama sesinde soğukluk vardı ve göz teması kurmaktan kaçındı. Ve evlere dağılık bu akşam bekleyeceğim yine bakalım yine gelicek mi ses...

    4şubat
    Edit3 :
    Ses yine başladı saat 1.42
    Edit4 :
    Sesi kaydettim yine bu sefer diğerinden daha belirgin. Arada sırada kesiliyor ses sonra yine devam ediyor dün gecede bu saatlerde başlamıştı ses.
    http://vocaroo.com/i/s1haa96msA8s
    Edit5 : saat: 2.48
    Şuan kendimi pişman hissediyorum keşke yapmasaydım diyorum ama yaptık bi kere ses bi ara yeniden başladı annemin telefonundan komşunun numarasını buldum ve anneyi özelden aradım bu arada kulağım duvara dayalı telefonun çalışını duydum ve ses kesildi. Telefonu açtı alo alo dedi konuşan büyüm ihtimal büyük olan kızı. Ve arkadan annesi kapat kapat diyerekten uyardı ve telefon görüşmesi son buldu ses şuan yok. Umarım yanılıyorumdur. Bu gece daha bir şey yapmıyacağım. Yarın sabah ilk iş bodrum katındaki onlara ait olan kilitli yere bakıcam ve apartmanın tovulet boşluklarına çıkan havalandırmalarına.
    Edit6 : saat 13:42
    Arkadaşlar yayın yapıcaktım lakin bodrum katda wifi ve mobil veri çekmiyor o yüzden resimler çekip attım fakat kapıyı açamadım baya sağlam yapmışlar delikten bakma fırsatı buldum ama bir şey göremedim pek dikkat cekidice bir şey yoktu resimde gördüğünüz gibi tam kapalı.
     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ

    Ama apartman boşluğunun çıktığı araya gittim resimde gördüğünüz gibi pis bir yer bayağı
     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ

    Ve dikkatimi çeken şey ise bulduğum bu küçük kemik parçaları oldu belki köpekler felan getirdi diyecem ama neden bu kadar küçük ama bi yandan baya eskiye benziyor yani yeni değil. Araştırmaya devam...
     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ

    5şubat
    Edit7 : saat 01.12
    Arkadaşlar eve 1 saat önce geldim apartmanı gezdim fakat ses yok şuan zaten saat 2 den sonra oluyor olursada ve 3 4 günde bir daha kısa olabiliyor. Ama 10dk kadar önce tartışma sesleri duydum. Küçük kız bayağı bir bağırdı tam anlaşılmasada bıktım senden. Senin gibi anne olmaz olsun. Üniversiteyi kazanır kazanmaz gidecem yanından felan dedi ağlayarak söyleniyordu. Bundan bir şey çıkmaz diyecek çoğunuz ama benim gibi düşünenler çoktan çıkarmaya başladı bile.
    Edit8 : saat 03.50
    Arkadaşlar bu saate kadar bekledim ama bu akşam hiç bir ses yok aksine çok sesiz. Daha da beklemeyeceğim ve uyicam hepinize iyi geceler dilerim.
    Edit9 : saat 17.36
    Öncelikle konuyu dalga ve csb olarak gören arkadaşlar var ve başka konu açıyorlar ben aldırış etmiyorum keyiflerine bakabilirler.
    Konumuza dönersek bugün dikkatimi daha önce gözümün önünde olan ve aldırış etmediğim bir şey çekti. Kapılarının önünde 5 çuval odun var bodrum kata inerken hiç rast gelmedim. Yani odunu 4. Kata kapının önüne kadar taşımışlar biz bile kovayla felan inip alıyoruz diğer ev sakinleride öyle. Bodrum katındaki kapıyı açmaya çalışacam ceset felan olsa kokar diyeceksiniz haklısınız belki alet felan vardır diye düşünüyorum. İyi akşamlar şimdiden kapıyı açınca resim ekleyeceğim.
    6 Şubat
    Edit10: Saat 01:42
    Eve yeni geldim arkadaşlar ses yok yine bu akşam ama yine rahatdurmadım ve binanın yan tarafından bu komşunun banyo boşluğuna çıkan ara pencereyi buldum boyum yetmedi bakmak için bir şeylerin üstüne çıkıp selfi çubuğuyla çektim resmi daha iyi anlamak için efekt verdim biraz parlaklık ve kontrası ile oynadım resmin. Lakin kayda değer bir şey yok ama en aşağıda çuvala benzer bişi var ve üstünde değişik bir renk kana benzemiyor çuvalda olmayabilir ama dikkatimi çekmedi değil. Sizce oraya ulaşılabilir mı yoksa kapalımıdır hep bodrum kata baktım boşluklar başka bir yere çıkıyor yada kapalı. Sizinde yorumunuzu beklerim. O ne olabilir.
     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ

    7 Şubat
    Edit11 Saat 00:00
    Arkadaşlar ses gelmeyeli 2 3 gün oldu bu gece sabahlıyacam takip edicem vakit geçirmek zor olacak burada konuşmak isteyenler olursa sabahlayacığım bende diyen varsa haberdar ederim gelişmeleri. İyi akşamlar dilerim. Ses olursa ses kaydı atıcam yine.
    Edit12 Saat 02.18
    Ses başladı ama az çıkıyor o yüzden kayıtta belli olmuyor balkona sigara içmeye çıktım rüzgardan olur diyen arkadaşlar rüzgar yok.
    Edit13 Saat 04.21
    Arkadaşlar ses 3 buçuk gibi kesildi bende konuyu yarın editlerim artık diye uykuya dalıyordum ki dış kapının kapanış sesini duydum. Kalktım stor perdeyi kaldırana ve pencereyi açana kadar kimse artık gitmiş. Bende içime oturmadı ve asonsörle aşağı indin dış kapıyı açtım etrafa baktım ama kimse yoktu. Tam geri asansöre yöneldim ve merdivenlerde resimde gördüğünüz gibi
     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ

     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ

    Haliyle bunları görünce biraz korktum ve eve nasıl attım kendimi bilmiyorum. Ama eve gelince bi zaten bir delil aradığımı hatırladım kulak çöpü alıp geri gittim ve
     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ

    Yarın polise götürecem bunu olayı anlatıcam. Sizi haberdar etmeye çalışacam. Bu gecelik bu kadar aksiyon bana yeter...
    Edit14 Saat 14:15
    Arkadaşlar yorumlarınızdan biraz çekindim polise gitmeye işte olay yoksa dava açarlarsa felan diye. Ama gittim anlattım onlarda böyle bu son 4 haftada 2 kişi kayıpmış orada adam güldü bana böyle bir şey varsa bi plaket alırsın dedi ama gülüyordu. Kanı aldılar insan kanı çıktığını söylediler ve bana eve gitmemi söylediler. Eve gittim ardından yarım saat sonra 2 polis arabası geldi ama kapıyı açmadılar ve gidin buradan diye bağırdılar. Çok tırstım apartmanı hep boşalttılar şuan dışarıdayım uzakta tutuyorlar bizi ve foto çektirmediler. Zoom yapıp çekmeyi becerdim. Haberlere çıkar
     YAN KOMŞUM SERİ KATİL OLABİLİR (Ciddi) 7ŞUBAT SON DEM-KAPANIŞ
    .

    EVET ARKADAŞLAR YARIN OKULLAR BAŞLIYOR VE KONU BURADA BİTİYOR YGS ÇALIŞIYORUZ HALİYLE BU BİR ÖDEV KONUSUYDU VE SÖZLÜM 100 OLUCAĞINA EMİNİM HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM DEVAM ET DİYENLER İÇİN BİRŞEYLER YAZABİLİRİM ARKADAŞ RESMİ BULMASAYDI BİRAZ DAHA İLERLETİCEKTİM BURAYA KADARMIŞ SAĞLICAKLA KALIN :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan52400 -- 7 Şubat 2016; 14:51:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Benim helva fistikli diyorum. O mesajı atarak kendini potansiyel kurban haline getirdin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herseyinizi biliyorum de ardindan yazip kapılarına koy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de seri katil var mı la ilk defa duydum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cezalandırılacaksınız falan yazıp evlerine yolla not olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni emmeye gelecek.
  • Kapılarına kesik at kafası bırak onlar mesajı alır
  • Ses hala devam ediyo bi ara durdu suyu açtı kapattı sonra yine başladı.

    Arkadaşım dediğini yapıcam kafama oturdu kağıdı ss atarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapısına tebeşirle işaret koy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sade olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum kapılarının önüne kağıt bırak ama sen olduğunu anlamasınlar eğer durum tahmin ettiğimiz gibi değilse rezil olursun millet dalga geçer bak
  • Seri değil paralel katildir belki
  • Şuan sinirli çok sert vuruyo neye vuruyorsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stazza73 S kullanıcısına yanıt
    Benim olduğumu anlama şansları yok elektrik faturalarını beleyecem onun üstüne yazıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiçiklerini mi kesiyosun diye sorsaydın foto atar mıydı acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NedenAllahım -- 3 Şubat 2016; 3:27:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturanın üzerine yargılanacaksınız yaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim haaaaa keşke sen o soruyu sormasaydın ama kendini potansiyel kurban yapmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 159357lişifre 1 kullanıcısına yanıt
    Eldiven takıp yazıcam binada güvenlik kamerası yok benden kim şüphelenir ki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yerde okumuştum Türkiye de seri katil yoktur diye. Emme ya çok yetenekli ve suçu başkalarının üzerine yıka biliyorlar ise hadi iyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvan eti & kemiği kesiyor olamazlar mı? ya da seri katillerse neden evde adam öldürsünler veyahut evde maktülü parçalasınlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.