Şimdi Ara

TEKNOSA Outlet'den Uydu Alıcı Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG 32MB25HM tv almayı ve bu tv için max 80 TL'lik bir Full HD Mini uydu alıcısı almayı düşünüyorum. Teknosa Outlet'den bu ürünler sizce alınır mı ? Sadece ambalajı yırtık ve çizik var yazmışlar. Onarım, yazılım yüklenmesi vs. görmemiş.

    Ürün 1:http://www.teknosa.com/urunler/800019209/next-minix-punto-plus-uydu-alici

    Ürün 2:http://www.teknosa.com/urunler/800019704/next-minix-black-plus-fhd-hdmi-pvr-wi-fi-ready-uyd#product-features

    Sonra hepsi burada da Sunny'nin 14950 modeli indirimde idi onu gördüm. Hiremco, Kawaii gibi markalar da bu fiyata var. İyice kararsız kaldım. 80 TL'ye önerebileceğiniz en iyi uydu alıcısı nedir acaba ? Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViperSRT -- 2 Şubat 2016; 18:44:26 >







  • Hocam biz de televizyon almistik teshir urunu ayni sorunlar var diyordu ama geldiginde hicbir sorunu yoktu bazen boyle satilamayinca yaziyorlar ama yine de siz bilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 2 Şubat 2016; 19:25:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz memnun kaldınız yani hocam. Bende 80-85 liraya kadar bir uydu alıcı alayım diyorum. Ama bu fiyata ya bilinmedik markalar var, ya da bilindik markaların kalitesiz modelleri var. Bende bunlardan bir tane alayım diyorum. Birde Teknosa da teşhir ve outlet diye 2 tip ürün çeşidi var. Bunlar outlet kategorisi altında. Teşhir olan ürünler zaten mağazalarda sergilenen ürünler. Peki outlet ürünler 2.el olan ürünler mi oluyor acaba ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ViperSRT

    Siz memnun kaldınız yani hocam. Bende 80-85 liraya kadar bir uydu alıcı alayım diyorum. Ama bu fiyata ya bilinmedik markalar var, ya da bilindik markaların kalitesiz modelleri var. Bende bunlardan bir tane alayım diyorum. Birde Teknosa da teşhir ve outlet diye 2 tip ürün çeşidi var. Bunlar outlet kategorisi altında. Teşhir olan ürünler zaten mağazalarda sergilenen ürünler. Peki outlet ürünler 2.el olan ürünler mi oluyor acaba ?

    Iade edilmis veya hasarli urunlere deniyor herhalde tam bilmiyorum onu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım hocam eğer alırsam buraya yazarım. Tecrübesi olanlar bir yardım etse çok iyi olacak ama hâlâ başka cevap yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini için daha fazla fiyat verilmezki.Sıfırları kaçaymış bunların.Max 80 tl bütçe için de marka takıntısı yapmayın zaten.İçerikleri çoğunun aynı.Çok bi özellik istemiyosanız a101 e falan sıklıkla geliyo 70 80 liralık mini hd ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Sıfırları 130 TL civarı hocam. 10 gün içerisinde almam lazım bakalım. Outletlerden de vazgeçtim. 10 gün içinde herşeyini ayarlayıp tv yi çalışır hale getirmem lazım. Şimdii outlet olanlarda bir sorun falan çıkar işin yoksa uğraş.
  • Teknosa dan 2 yıl önce 5000 TL kazık yiyen bendenizin tavsiyesidir ki.TEKNOSA OUTLET ürünlerini laf kalabalığı v.b kutu hasarlı v.b basit kıvırtma yalanları ile müşteri iadesi Tamir görmüş(rebursihd) sorunlu ürünleri müşterilerine teşhir ürünü sezon sonu diye kaba tabir le iteliyor......
    Tükenen ürüne hemen piyasanın yarı fiyatı etiketi de koyar....




  • telsiz09 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Bende teknosa outletten almadan vazgeçtim. n11 de kargo dahil 83 liraya Starbox Mini HD uydu alıcısı aldım. Özellikleri 130 TL'lik Next Minix HD Black II ile birebir aynı. Şu anlık memnunum bir sorun yok.
  • outlet ürünlerini bende tavsiye etmem, sıkıntı çıktığında pek yardımcı olmuyorlar.
  • Alın mutlak Next Punto Plus alın. Normalinde yardımcı olmayanlar outlet üründe ne yapar bizde hep birlikte görmüş oluruz. Ama almadan önce mutlaka okuyunhttp://forum.donanimhaber.com/m_113970479/tm.htm
  • Konunuzu görmüştüm hocam. Punto Plus'ı elemiştim bu yüzden. Şu anlık sonuç ne aşamada ?
  • ben 1300 TL ye 50" plazma aldım :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ViperSRT

    Konunuzu görmüştüm hocam. Punto Plus'ı elemiştim bu yüzden. Şu anlık sonuç ne aşamada ?

    Aynı sorunu yaşayan 4 kişi daha buldum öyle bekliyoruz. Benim cihaz fabrikasında inceleme aşaması devam ediyor diyorlar bende bekliyorum. Şikayet var sitesinde benimle aynı tarihte alıp uydu alıcısı bozulanların bazılarına fabrikasyon hatası var o seri hatalı denerek yeni cihaz verilmiş. Bende bunların hepsini delil olarak topluyorum 10-15 gün daha bekleyeceğim çözmezlerse tüketici hakem heyetine gideceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.