Şimdi Ara

Apple kendi dizilerini geliştirmeyi planlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Apple kendi dizilerini geliştirmeyi planlıyor

    Son yıllarda orijinal içerik alanına önemli yatırımlar yapan Netflix'in kendi dizilerini geliştirmeye başlaması, televizyon ve dizi dünyasında yeni bir devri başlattı. Netflix'in bu alanda yakaladığı başarının ardından Amazon, Hulu ve Yahoo gibi firmaların da kendi dizilerini geliştirmeye başlamasıyla birlikte, televizyon, dizilerin yayınlandığı tek araç olmaktan çıktı.

     

     Netflix'in öncülük ettiği dijital platformlar tarafından başlatılan bu devrim, sadece bu firmalarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Orijinal içerik alanına ilgi gösteren teknoloji firmalarının sayısı her geçen gün artıyor. PlayStation Network ve Crackle için orijinal diziler hazırlayan Sony'den sonra şimdi de sırada teknoloji devi Apple var.

     

     Geçtiğimiz günlerde açıkladığı mali sonuçlarla, yıllar sonra ilk kez beklentilerin altında kalan Apple, yeni gelir kaynağı arayışında yönünü orijinal içeriklere çevirebilir. Düşük maliyetli bir video servisi üzerinde bir süredir çalışan Apple, bu platformda yayınlanacak içerikler için kanallarla anlaşamayınca, çareyi kendi içeriklerini geliştirmekte buldu.

     Apple kendi dizilerini geliştirmeyi planlıyor

    Kendi dizilerini geliştirmek için çalışmalara başlayan Apple'ın, Hollywood'da çeşitli yazarlarla görüşmeye başladığı söyleniyor. Apple'a yakın kaynaklar tarafından paylaşılan bilgiler, Amerikalı teknoloji devinin görüşmelere geçtiğimiz yılın sonunda başladığını, ancak şu ana kadar herhangi bir anlaşmaya varılmadığını gösteriyor.

     

    Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikle yeni iPhone'u tanıtacak olan Apple'ın, bu etkinlik kapsamında ilk orijinal içeriklerini de tanıtmayı planladığı, bu yüzden önümüzdeki aylarda Hollywood'dan önemli isimlerle anlaşacağı söyleniyor. Netflix'in yakaladığı başarıda, henüz ilk dizisinde David Fincher gibi önemli bir isimle çalışmasının ne kadar etkili olduğu göz önüne alındığında, Apple'ın da ilk orijinal dizisi için tanınmış bir yazar veya yönetmenle çalışması bekleniyor.

     

    Orijinal dizilerin geliştirilmesi, geçtiğimiz çeyrekte Apple'ın yüzünü güldüren ender ürünlerden biri olan Apple TV'nin satışlarına da önemli katkı sağlayabilir.



  • Dizileri geliştirmek nedir arkadaş uygula mi yazıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arka sokaklar kalitesinde dizi yaparlarsa yeter. Askflslf..

  • sanrım develop'tan çevirmişsiniz ama çekmek deseydiniz keşke :) güzel haber.

  • Apple şu sıralar her sektöre elini atma çabası içinde. Geçenlerde otomobil sektörüne de girmeyi düşündükleri bir haber okumuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smyrna

    Apple şu sıralar her sektöre elini atma çabası içinde. Geçenlerde otomobil sektörüne de girmeyi düşündükleri bir haber okumuştum.


    kesin gireceklerdir bir sürü otonom araç için mühendis kattılar bünyelerine bu apaçık ortada

  • smyrna kullanıcısına yanıt
    artık telefon pazarı doyuma ulaştığının herkes farkında yani eskisi gibi satışları katlama devri bitti bundan sonra eski satış oranlarını tutturursa başarılı sayılırlar gelirinin %66 buradan sağlayan bir şirket bunun farkında çok geç olmadan kendine yeni pazarlar yaratma arayışında yoksa büyüme yavaşlar düşüş kaçınılmaz olur.
  • abarttı bunlar da arkadaş iyice
  • Kendi ekosistemini her yönden beslemeye çalışıyor adamlar, takdir ediyorum.

  • Şu Chef ne güzel film ya. Otur defalarca izle. Ağzın sulansın..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.