Şimdi Ara

elektrolüx yünlü yıkama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Forum kullanıcılarının tavsiyesi ile aeg ve elektrolüx çamaşır makinesi modellerinden elektrolüxü tercih ederek 1486 gdw2 modelini aldım. Daha doğrusu almak zorunda kaldım. Zorunda kaldım diyorum çünkü eşim 20 yıl önce aldığımız aeg den memnun kalmadığı için asla aeg aldırmam dedi. Bosch da ısrar etti

    Neyse konuya gelelim. Bugün Yünlü yıkmak için yünlü yıkama programını seçtik devri 800 e indirdik, ısıyı 30 derece olarak belirledik ve programı başlattık. Makine suyu aldı ancak ortalama 2 dakikada bir tambur 1 kez dönüyor. Kullanma kılavuzunu okuduktan sonra yünlülerin max 1,5 kg olarak yıkanabildiğini görünce çamaşırın yarısını geri çıkardık ama sonuç değişmedi. Yine tambur 2 dakikada 1 tur atıyor. Sizce bu normal mi birde su boşaltırken özelliklede boşaltmanın son bölümünde çok fazla ses yapıyor. Bu da normal midir. Yoksa hanım haklı mı çıkacak.







  • nevzateker N kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Ben de 2011 yılında aldığım bosch idos var. Onun da yünlü/elde yıkama programı dediğiniz gibi çok az tambur hareketine sahip. Hatta bekleme süresi, dönme süresinden daha fazla. Çok çok hassas bişey yıkamıyorsam eğer bu programı kullanmıyorum. Elde yıkasam daha verimli olur yani. :)
    Bence makinenizde sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yünlü yıkama programında çok az tambur hareketi vardır. Bu program elde yıkanması gereken çok hassas yünlü ve kaşmirler içindir. Eğer sentetik veya pamuklu dokuma olup yünlü gibi görünen kazak, hırka vs giyiyorsanız bu programı kullanmanız gerekli değildir. Bu tür kumaşlar için sentetikler veya hassaslar programı da aynı işlevdedir. Makinenizin yün hareketi normal.

    Pompa sesini dinlemek lazım, ben kendi kullandığım muadil AEG çamaşır makinemin pompa sesi ile sorun yaşamıyorum. Video çekme şansınız varsa bakabilirim.

    EWF1486GDW2 bence aynı fiyat segmentindeki Bosch'tan (Örneğin WAT28480TR) daha iyi bir makine.
  • Cevap veren arkadaşlara çok teşekkürler. Video kaymaya çalışacağım.
  • arkadaşlar elektrolüx çam. mak. E34 alarmı veriyor nedenini bilen varmı yazarsanız sevinirim.teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.