Şimdi Ara

Aral, Gaming İstanbul'da

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •   
         4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek Gaming İstanbul'a, temsil ettiği tüm markalarla katılmaya hazırlanan Aral, yediden yetmişe tüm katılımcılara eğlenceli saatler yaşatmak için hazırlanıyor. 

FIFA 16, PES 2016, Guitar Hero Live, Just Dance, COD ve daha onlarca oyunu deneyimleyebileceğiniz Aral standında ayrıca bir de özel bir sürpriz bulunmakta. Fuar katılımcılarına çıkışından ve diğer herkesten önce Far Cry Primal'ı oynama fırsatı sunulacak. 

Diğer yandan 4-6 Şubat tarihleri arasında PES Ligi İstanbul Bölge Finallerine de ev sahipliği yapacak. Teknosa Aral işbirliği ile yapılan bu turnuvaya kayıt yaptırmak için Aral standını ziyaret edebilir ve 28 Mayıs'ta Milano'da yapılacak olan PES Dünya Finali için ilk adımı atabilirsiniz. Bölge Finallerinde dereceye giren katılımcılardan; birinciye 1500TL, ikinciye 1000TL ve üçüncüye 500TL'lik Teknosa hediye çeki verilecek. 

Turnuva ile ilgili daha fazla bilgiye pesleague.turkeygamesfestival.com adresinden ulaşabilirsiniz.

• yine çok bir işe imza atmış. seni seviyorum aral <3

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bir batamadi su firmada hayla insanlar oradan o fiyatlarla alışveriş yapıyorlar ya anlamıyorum

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aral'a özel 220 lira ile oyunu ön sipariş edebilirsiniz.Anal'dan sevgiler.

• İyi gidip yumurta atarız.
  • İstanbul'da olsam gider iyi bi söverdim
  • Kuruş vermem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adı batsın.

• Aral kazıkçı aral ! Oyuncuların en nefret ettiği firma ....Ufak bir örnek mgs 5 phantom pain %33 indirim ile 60 TL PC ama 3 aydır stokta yok :)http://www.aralgame.com/pc-bilgisayar-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain

• Arala sövme hakkımız var. Ancak yapılan bu girişim ülkemiz için harika bir gelişme. Gitmeyi düşünmüyordum ancak bu jeste bir karşılık verebilirim Ubisoft'u sevmesemde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkiyede oyun sektörünğn gelişmesini sağlayan bir firma. düzenli takip ediyorum. ancak hiç alışveriş yapmıyorum. söylediklerimle ters kalıyor hayat felsefem. şöyle adam gibi bi firma çıksada bizde alıp oynasak uygun fiyatlara. hem bu şekilde zamanla türkçe olmaya başlar oyunlar ama nerdeeee. iyiki varsın aral. iyiki oyuncunun arkasındadsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

türkiyede oyun sektörünğn gelişmesini sağlayan bir firma. düzenli takip ediyorum. ancak hiç alışveriş yapmıyorum. söylediklerimle ters kalıyor hayat felsefem. şöyle adam gibi bi firma çıksada bizde alıp oynasak uygun fiyatlara. hem bu şekilde zamanla türkçe olmaya başlar oyunlar ama nerdeeee. iyiki varsın aral. iyiki oyuncunun arkasındadsın.

bu firma türkiyedeki oyuncuları gelişime sürüklemiyor gelişimi o kadar yavaşlatıyorki örnek bakın steam tr ile ile uygun fiyatlı oyunlar vermeye başlayınca steamdaki türkiye kullanıcısı çok fazla arttı örnek veriyorum benim cevremden 3 kişi daha steam kullanmaya başladıki bu sadece benim çevrem kim bilir daha kaçı uygun fiyatı duyunca geldi aral ve aral gibi firmalar düzgün fiyat polikası sağlamadığı sürece orta düzey kullanıclar bile bu oyunları o fiyattan satın almazlar emin olun iş sadece fiyat politikasını düzenleyip zamana bırakmaya kalıyor bu tür firmaları asla desteklemeyin kendi sonunuzu kazmış olursunuz. Not : aral gelişim falan sağlamak için oraya gitmiyor reklam yapmak için gidiyor.

• Çok merak ediyorum yüzyıllar boyunca bu iş böyle mi gidecek ülkemizde? Ulan bir tane bile rakip çıkmaz mı? Herifler resmen istismar değil oratlığın bilmemnesine bilmemne ediyorlar hemde kendi milletinin adamına..
  • dikkat edin paranızı çalabilirler.
  • Umarım fuar paralı olurda bebeler dolmaz.Gamex tam bir faciaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_k

Bir batamadi su firmada hayla insanlar oradan o fiyatlarla alışveriş yapıyorlar ya anlamıyorum

Hala ya Hayla yazan insanlarımız olduğu sürece bu değişmez
  • İyi ki İstanbul'da yaşamıyorum. Yoksa gider kafalarına ne bulursam atar ve bir güzelde söverdim
  • İstanbul'daki arkadaşlara güveniyorum. Gerekeni yapacaklardır.
  • .
    Aral, Gaming İstanbul'da
  • En fahiş fiyatlar ARRRAALDAAAA!!! Oyunları ARAL farkıyla alıp, kazıklanmanın ayrıcalığını yaşayın!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.