Şimdi Ara

The Division GTX980Ti Ultra Detay inceleme videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Oyun icinde, fps nin dustugu anda işlemci kullanımının artmasına anlam veremedim. 3960x gibi bir işlemcinin, %80 lere varan bir kullanımla calısmasının sebebi hakkında bilgi verirmisiniz ?

    Fizik efektleri işlemci uzerinde mi calısıyor acaba ?

    Eger degilse daha fazla fps isteyen ve 980ti sli yapmıs arkadaslarımız işlemciler uzerinde darbogaz yasayacaklar demektir. Bahsettigimiz işlemci x79 platfomunun eski nesil işlemcisi olsada totalde 12 cekirdege sahip guclu bir işlemci. Tek 980ti ile bu kullanımlara ulasan boyle bir işlemcinin dengi 6700k olamaz. Oyunu oynamadıgım icin sadece sizin videonuzu seyrederek bu varsayımlarda buluyorum lutfen bu konuda bir acıklama yapınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdeliruzgar -- 1 Şubat 2016; 2:53:18 >
  • oyun beklediğim gibi ama çıkınca neler olacak merak ediyorum
  • Vasat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bir optimize ozurlu oyun.Patchler ve driverlar ile ne kadar duzelecek gorecez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StreamRolleR

    Hala konsol konsol diyen var sizene arkadaşım adam belki 30 fps çamur görüntülerde oynamak istemez gider PC de çatur çatur oynar.


    gta 5 pc (ultra ayar titan ekran kartı ) vs ps4 videosu izledinmi hiç ? Bi izle bakalım sence çamur gibi bi görüntü varmı ??? Ps4 de bitane çamur gibi görüntü olan oyun gösteremezsin bana birşey ortaya atıyorsan örnek vererek at.
    https://www.youtube.com/watch?v=El8QAW21WGI





  • Keyifle izlediğimiz bir video olmuş teşekkürler

  • Dis mekanlarda performans bu haliyle hicte iyi degil tam surumunde umarim boyle olmaz cok rezil bir performans mevcut birden 35'lere kadar dususte o takilma hissi hissediliyor 980Ti gibi bir kartla bu muameleyi goruyorsak kim bilir 680-770-r9 280 ayarindaki kartlarda durum nasil olacak. Ancak medium-high gibi oynatirsa oynatir e3'deki video da asfalttaki islak yansima gozukuyordu simdi belli bile olmuyor bakalim umarim tam surume eklenir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ani düşüşler, yüksek sistem kullanımı gibi durumları görünce bu oyunu bolca yamalarız gibi geliyor bana
  • şu ubisoft çöpünün oyunu almak için malesef 1 ay yada 2 ay beklemeli oyun kendine gelsin patch update vs lazım
    adamlar 30fps ile çalısın diye yapmışlar biz zorluyoz 60 diye ama verimsiz oluyor
    konsol pc olayında ps4 sahibi olarak yok arkadaş konsol işi cacık grafikler gerçekten sırıtıyor 1080p bile olsa kenar yumuşatma vs eksik oluyor detay seviyesinde kendini belli ediyor artık 4k tvler ucuzladı pcde oyun oynamasanda 4k internet vs olsun aynı tv de ps4 bağlıyon grafikler olsun frame rateler vs kısaca iğrenç
    4k tv pahallı diyen olucak sen gidip 55 innç vs alma ben aldım 43 inç lg 900hz 1600 tl taksitle ödüyorum ayrıca hersene almıyon bir tv 4-5 yılda bir alınıyor
    iyi bir pcsi olan i3 i5 yada fx 6300 ve sonrası sahipleri bence konsola verecekleri parayı 2.el garantili gtx 970 gibi ekran kartı alsınlar yada şuan r9 380x olabilir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba, 250GB kotalı 50Mbps download 4Mbps upload sunan uydunete Tekedünya üst paket üyeliği ile birlikte 80TL ödüyorum. Eğer download yapan biriyseniz ayda 8TL ek ödeme ile gece downloadları kotadan da gitmiyor. Ben fazla download yapmadığım için almadım ve kota da fazlasıyla yetiyor. Kısacası kota var ama tarifeler ve fırsatlar da var. Eğer bulunduğunuz bölgede TTNET alternatifleri varsa mutlaka göz atın takip edin derim. Sevgiler, Mesut Çevik


    mesut abi zaten ttnetin bu kadar kullanıcılara işkence etmesindeki neden bu alternatif yok olsa insanların çoğu tekmeyi atar bunlara

  • https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_Fighters_(video_game)


    Teknolojisi haric bunun kopyası gibi görünüyor.

    Güzel oyundu.

  • Klasik Ubisoft. Sen bileşenlere çantayla para yığarsın, alacağın performans aha bu iste. Beta falan hikaye hep aynı seyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr Reese

    Klasik Ubisoft. Sen bileşenlere çantayla para yığarsın, alacağın performans aha bu iste. Beta falan hikaye hep aynı seyler.

    Al benden de o kadar.Bir dünya kadar para yatır ve aldığın performansa bak,sırf bu yüzden soğudum oyundan. Ubisoft iki kere nefretimi kazandı bugün, hem Türk'lere,hemde pc oyuncularına garezi var bu adamların.İyi ki downgrade etmişler,o e3 2103'deki grafiklerle nasıl bir performans alırdık düşünemiyorum ben yazık gerçekten.CD PROJECT RED der susarım azıcık ders alırsın belki ama nerdeee...
  • Yıl 2016 hala optimize özürlü oyunlar görüyoruz . Hiçbir oyuna hemen atlamamak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle oyunlar sıkıyo artık hep aynı tarz oyunlar.bf hardline , watch dogs oynadım gram zevk almadım buda onlara benziyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba, 250GB kotalı 50Mbps download 4Mbps upload sunan uydunete Tekedünya üst paket üyeliği ile birlikte 80TL ödüyorum. Eğer download yapan biriyseniz ayda 8TL ek ödeme ile gece downloadları kotadan da gitmiyor. Ben fazla download yapmadığım için almadım ve kota da fazlasıyla yetiyor. Kısacası kota var ama tarifeler ve fırsatlar da var. Eğer bulunduğunuz bölgede TTNET alternatifleri varsa mutlaka göz atın takip edin derim. Sevgiler, Mesut Çevik


    Az kaldı zaten ttnetin soygunundan kurtulmama.
    Mart ayı sonlarında doğru taahhütüm bitiyor , hoşgeldin superonline

  • Kim ne derse desin mesut'un oynadığı pc gibi maliyeti yüksek bir pc toplamak yerine ps4 de sorunsuzca oynamak mantıklıdır.

  • Merhaba, incelemeniz için teşekkürler.

    Daha beta oluşundan kaynaklı bu seviyede bir GPU - CPU ikilisi için özellikle şehir içindeki GPU kullanımları oldukça dalgalı. Sürekli %98 - 99 seviyelerinde sabit bir kullanım göremiyoruz. Bu da haliyle FPS değerlerine etki ediyor.

    Bu durum aslında Watch Dogs'ta gördüğümüz, GTA V ile devam eden şehir içindeki kısımlarda GPU - CPU'ların eziyet çekmesinden başka bir şey değil. Tam sürümünde de çok aşırı bir gelişme kaydedileceğini şahsen düşünmüyorum. Olası bir DX12 yaması veya belki direkt oyuna eklenmesi ile istenilen performans bir nebze alınabilir.
  • sadece ubisoft yapmiyor downgrade olayını oyuncu dostu! red projektin oyunu witcher 3'dede aynı rezalet yasandı ama neticede yılın oyunu secilmesini engellemedi simdi bu oyunun tanıtım videosunda ki grafiklere bakın bide betaya bakın , hayır 3 bin liralik kart bu grafiklerle bile 30-40 larda geziniyor fhd birde oyun , Mesut Çevik'in oynadığı bilgisayarın maliyeti 7-8 bin muhtemelen , adam 4-5 bin vermis bilgisayar dizmis 1200 liralik ps4'un goruntusune camur atacak tabi kendini rahatlatmak icin , pc'de oyunlar cok ucuz diyecek tabi ki sanki ps4'te ucuza oyun mal etmek istedikten sonra mal edilemiyormus gibi.eger butceniz kısıtlıysa pc kesinlikle bir alternatif degildir konsola para varsa ikisinide almamak icin bir neden yok zaten.2 bin liralik pc 2 sene sonra fps droplarından oyunu oynatamaz hale gelir camur dediginiz ps4 grafiklerinde.sonra driver beklersiniz performans duzeltilmesi icin.gerci 5 bin verip driver bekleyende bir suru adam var.2 bine kurtarmissaniz iyi yani.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackzeros

    sadece ubisoft yapmiyor downgrade olayını oyuncu dostu! red projektin oyunu witcher 3'dede aynı rezalet yasandı ama neticede yılın oyunu secilmesini engellemedi simdi bu oyunun tanıtım videosunda ki grafiklere bakın bide betaya bakın , hayır 3 bin liralik kart bu grafiklerle bile 30-40 larda geziniyor fhd birde oyun , Mesut Çevik'in oynadığı bilgisayarın maliyeti 7-8 bin muhtemelen , adam 4-5 bin vermis bilgisayar dizmis 1200 liralik ps4'un goruntusune camur atacak tabi kendini rahatlatmak icin , pc'de oyunlar cok ucuz diyecek tabi ki sanki ps4'te ucuza oyun mal etmek istedikten sonra mal edilemiyormus gibi.eger butceniz kısıtlıysa pc kesinlikle bir alternatif degildir konsola para varsa ikisinide almamak icin bir neden yok zaten.2 bin liralik pc 2 sene sonra fps droplarından oyunu oynatamaz hale gelir camur dediginiz ps4 grafiklerinde.sonra driver beklersiniz performans duzeltilmesi icin.gerci 5 bin verip driver bekleyende bir suru adam var.2 bine kurtarmissaniz iyi yani.

    Pc bal gibi de bir alternatiftir kardeşim i3+750 ti lı bir sistem (aşağı yukarı toplam bir ps4 parası yapıyor) çoğu oyunu ps4 den daha stabil oynatabiliyor ki sana söylediğim sistem kaç yıllık ve halen yeni çıkan güncel oyunları stabil 30-40 fps medium ayarlarda oynatıyor.Hem pc olduğu için oyun kütüphanen de aşırı genişliyor.Tam aksine, konsol şuanda lüks oldu malesef.Bazı arkadaşlarımız kardeşliğe güvenemiyor, tek başına alış veriş yapmak istiyor veya bazı arkadaşlarımız benim gibi arşiv için kutulu almak istiyor bu sebeble, oyunlara en az 150 tl bayılmak zorunda kalıyor.Ama bütün bunlara rağmen konsol kötüdür demiyorum çünkü bende pc oluğu kadar konsol kullanıcısıyım ama bu konsol oyun fiyatları yüzünden radikal bir kara alıp,yaklaşık bir yıl kadar dişimi sıkıp çalıştım ve sağlam bir pc aldım ve hiç de pişman değilim.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.