Şimdi Ara

Arkadaşlar Metin2 Tr Nin 1-99 Halini Özlediyseniz İçeri Baksanıza Bi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Metin2 Nin O Eski Hali Dolunayla Gezdiğimiz Zamanlarını Bende Çok Özledim Bu Yüzden Sizlerle Bunu Paylaşmak İstedim Yorumlarınızı Esik Etmeyip Düşüncelerinizi Yazarsanız Gerçekten Çok Mutlu Olurum !

npc de sadece 1 lvl itemler kalacak +0
    dönüşümler kapanacak
    beta maplar kapanacak
    ışınlanma yüzüğü kapanacak (aktif olmasını istiyorsanız yorum olarak bildirin karasızız)
    eski mt2 tr gibi dönüşümler olacak
    kasılma zorlaştırılacak exp miktarları düşürülecek
    droplar açılmayacak veya 50-100 arası olacak
    + basma zorlaştırılacak
    dolunay v.s itemler düşürülecek npc ye eklenmeyecek
    efsun arttırma fiyatı 10m değiştirme 20m 200x olacak
    efsun botu deaktif hale getirilecek

KISACASI MT2 TR NİN ESKİ HALİNDE NE VARSA ONLAR OLACAK
    SİZCE NASIL Bİ SERVER OLUR ?
    EDİT ASLA YOK VE OLMAYACAK NESNE MARKET ACIK OLACAK
    FAKAT NESNE MARKETTE KOSTÜM PET DÖNÜŞÜM MALZEMELERİ V.S
    OLACAK YANİ OYUN İÇİNDE ELDE EDEBİLECĞEİNİZ ŞEYLER
    HER 2 PLAYERİDE DÜŞÜNDÜK İSTER PARA YATIR
    İSTER EMEK VER HER HALÜKARDA NESNE MARKETTEKİ EŞYALARA
    ULAŞABİLİRSİNİZ !

BU ŞEKİLDE Bİ ŞEY DÜŞÜNDÜM EKLEYECEĞİM BAZI ŞEYLERDE VAR AKLIMA GELENLER BUNLAR ŞU AN 30.01.2016 TARİHİNDE YAZDIM BU YAZIYI ŞU AN SERVER AÇIK DURUMDA AMA GM LERE GİRİŞİ ACIK DÜZENLEMELERİME ŞU AN İHTİBARİ İLE BAŞLAMIŞ BULUNMAKTAYIM SİZLERDENDE YORUMLARINIZI İSTİYORUM !

• Tutmaz kardeşim,ben denedim 5 yıllık sunucu aldım,tutmadı.Her yerde reklam verdim,Facebook'ta reklam verdim her Server Tanıtım sitesine reklam verdim en fazla 100 kişi oldu.Parana yazık olur açma hiç,bende çok umut bağlamıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilakyildiz

Tutmaz kardeşim,ben denedim 5 yıllık sunucu aldım,tutmadı.Her yerde reklam verdim,Facebook'ta reklam verdim her Server Tanıtım sitesine reklam verdim en fazla 100 kişi oldu.Parana yazık olur açma hiç,bende çok umut bağlamıştım.

Deyerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederiz Birde Biz Şansımızı Deneyelim ! :)
  • Bence efsun nesnesi olmasın. Artı basmak tr ile aynı olsun. Artı basma nesneleri ve kutsama kağıdı biraz sık düşsün slotlardan. Kasmak zor olmasın ama o zaman kimse oynamaz. Belki bilen vardır sene 2008-2009 metin35 vardı. Çok zevkliydi kalabalıktı. Sadece silahlarda dönüşüm vardı. Ve oyunda efsun yoktu. Eşya düştüğünde ne varsa o. Bu oyunu zevkli hale getiriyordu bence. Hp olan eşyalar düşürünce bayağı iyi oluyodu mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

Bence efsun nesnesi olmasın. Artı basmak tr ile aynı olsun. Artı basma nesneleri ve kutsama kağıdı biraz sık düşsün slotlardan. Kasmak zor olmasın ama o zaman kimse oynamaz. Belki bilen vardır sene 2008-2009 metin35 vardı. Çok zevkliydi kalabalıktı. Sadece silahlarda dönüşüm vardı. Ve oyunda efsun yoktu. Eşya düştüğünde ne varsa o. Bu oyunu zevkli hale getiriyordu bence. Hp olan eşyalar düşürünce bayağı iyi oluyodu mesela.

ya metin35 dedin duygulandım şimdi çin metin2si diyorlardı ona balıkçıda bklar falan vardı ulan ah be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.