Şimdi Ara

Lumia 630, 'Xperia z3'e karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LUMIA 630, XPERİA Z3'e karşı

    6 ay 1800 liraya satılan Xperia Z3
    6 ay 360 liraya satılan Lumia 630 kullanımı sonucunda;


    1800 liraya aldığım Z3'de, sıkıntılar sona erecek umuduyla yaptığım her yazılım güncellemesinde bir başka sorunu beraberinde getirdi. Bir güncellemeyle sesi kısıldı, bir güncellemeyle ısınması arttı. Bir sonraki güncelemede daha iyi olacak diye diye ayları yıl ettik. Adroid güncellemelerinin yanında, sürekli şu uygulama güncellenecek, şu uygulama güncelleniyor, şu uygulamayı güncelleyeyim mi diye bitmek nedir bilmeyen bildirimler geliyor. Sanırsın ki bunca güncelleme ile telefon harika özellikle kazanıyor. Yaa bırak allah aşkına, bir dönem sürekli "falanca uygulama kendini kapattı" uyarılarıyla telefonu sinirden yere fırlatacak hale geldim. Yahu telefon edeceğim, telefon ikonuna basıyorum, "telefon uygulaması kendini kapattı" diyor. Rehbere basıyorum, "Rehber uygulaması kendini kapattı" diyor... yahu bir telefon edeceğim, hayat kurtaracak bir telefon edeceğim, Yok! Hani laf aramızda 1800 lira para verdim, yazıktır, günahtır. ( güncelleme ile bu hata mesajları neredeyse çıkmamaya başladı, bir yanda hakkını yemeyeyim diyorum, Sony güncelleme konusunda ürününün arkasında duruyor)
    Windows Phone'da ise bir kez olsun güncelleme uyarısı almadım, ya uygulamaları bana sormadan geri planda güncelliyor ya da hiç güncelleme almıyor
    Ama güncelleme gerektirecek, giderilmesi gereken bir hata da neredeyse yok. Kendi halinde, karınca kararınca her işi hallediveriyor

    Stabilite ve Kafa Rahatlığı konusunda LUMIA bir adım önde

    Z3'ün yazılım güncellemelerinde konusundaki dengesizliği, telefonu ele aldığınızda size yaşattığı hissiyatta da devam ediyor. Aynı boydaki iphone'u eline aldığında duruyor. Ancak z3 hiç bir zaman tek elle güven vermiyor. Tutamıyorsun, kavrayamıyorsun telefonu. Telefonun ağırlık merkezinin yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu konuda ciddiyim. Elimden kayıp düşmek için her şeyi yapıyor, ele gelmiyor telefon. Hele bir de telefonun masada durmama sorunu var ki saç baş yolduracak cinsten. Fizik kuralı falan hak getire, düz masaya koyuyorsun, telefon yüzeyde yürümeye başlıyor. Yemin ediyorum düz yüzeyde yürüyor. Telefonu masaya koyuyorsun ve hoop 2 milyarlık aleti yere düşmüş buluyorsun. Yere düşünce de, arkasındaki camı veya önündeki ekranı tuzla buz oluyor. Ekran değişimi 500 lira ve üzerinde. Üstelik ekranın parlaklık ve canlılığı 1800 lira verip aldığım bir telefon için yeterli değil. Çerçevesi ise lüzumsuz geniş. hadi geniş yaptın sağlam olaydı bari, esniyor, bükülüyor telefon. Yahu o kadar kibar kullandım, yine de profilden(yandan) bakıyorum alet sağa meyletmiş, elimle düzelsin diye biraz baskı uyguluyorum. Bir iki kez böyle yapınca ne olduğunu da söyleyeyim; Aletin yapıştırma olan ekranı ve arka kapağı yapışkanından attı, kalkma yaptı. Şimdi suya soksan içine su girecek. Güya su geçirmez telefon. ip68 sertifikası falan hak getire.
    Nokia 630'un ise çizildiğinde veya kırıldığında değiştirebileceğiniz, telefonun yan kısmını da koruyan arka kapağı, genel olarak telefonu tutarken verdiği hissiyat çok daha güven verici. ekranı ise "gorilla glass 3" korumalı ve parlaklığını manuel olarak ayarlayabiliyorsunuz.

    Ele gelme, tutuş, sağlamlık, yere düşme konusunda da LUMIA bir adım önde


    Son bir şey daha. Z3 aldığınızda alışverişi henüz bitirmemiş oluyorsunuz. Aleti aldığın gibi hemen ekranına tamperli cam taktırıyorsun, malum pahalı cihaz, çıplak kullanmaya için el vermiyor. Eğer ekranını kırar veya çatlatırsan panelin komple değişmesi gerek ve ekran fiyatları da 500 lira civarında. Hadi bakalım bir de tamperli cama para bayılalım. Onların da iş görür olanları 50 liradan başlıyor. Buff'lar mesela 69lira. Dafoni ön arka cam ise 80-90 lira.

    Sonradan masraf çıkartmaması , aldığın haliyle sana yetebilmesi konusunda da LUMIA diyoruz
    ve kazanan LUMIA...



    Artılarını masaya yatırırsak
    Önce 1800 lira verip z3 aldım. Sonra yukarıda saydığım olumsuzluklarıyla uğraşırken, Şans eseri A101 in insertinde gördüğüm "lumia 630"u 360 liraya aldım. 3 gündür mutluyum arkadaş! Tüm programları yükledim, ne kasma ne de donma var.
    *Cihazın ekranı gorilla glass3, renklerin canlılığı iyi, 3 farklı parlaklık seviyesi var, ortaya aldım, gayet yeterli.
    *Here Harita uygulamaları dillere destan, türkiye haritasını yükledim, şebeke olmadığı halde, istediğim zaman haritayı açıp yolumu buluyorum. Ayrıca hangi yol kapalı açık görebilmek için Yandex haritayı da yükledim, o da canavar gibi çalışıyor.
    *Menüsü baya güzelmiş, annen baban kullanacak ise ikonları büyült, kendin kullanırken ikonları küçült. Kutucukları istediğin şekilde, kafana göre ayarla.
    *Üzerinde çok kullanışlı bir sürü temel uygulama ile geliyor, office, facebook, hava durumu, one note, borsa uygulamaları falan yüklüydü. Acrobat pdf okuyucu, tunein radyo programı, kapsamlı dosya yöneticisi, internet hız ölçme uygulamasını gibi daha başka programları da marketten ücretsiz şekilde indirip yüklüyorsunuz. Şu ana kadar 10 civarında uygulama yükledim, kasma donma, herhangi bir sıkıntı yaşatmadı.
    *Hoparlörü gayet yeterli, sesi ortanın üzerine çıkartmadığım halde zil sesim bangır bangır çalıyor. Nokia her zaman hoparlör sesi, sesin kalitesi, karşıyla konuşurken ahize sesi gibi konularda farkını ortaya koyardı. Yine koymuş, yıllar sonra dejavu yaşattı meret.
    *Radyosu güzel. müzik uygulaması güzel. Hatta baya enteresan MixRadio adında bir müzik uygulamasıyla birilikte geliyor. Bildiğin spotify gibi bir uygulama bu.
    *Her şey var ama makul şekilde. Yani whatsup var, facebook messenger var, ama androiddeki gibi kapsamlı değiller. Mesela messenger uygulamasında konuşma penceresini minimize ettiğinde, ekranın sağına soluna iteleyebildiğin baloncuk özelliği lumia da yok. Bunun gibi eksiklikler orta seviye bir cihaz satın almış benim gözüme çarpmıyor ancak 1500 üzeri bir para verip üst seviye lumia cihaz aldıktan sonra, bu ve benzeri eksiklikleri görenlerin küfrü basmaları farzdır orası ayrı konu. "Ben 360 lira verdim o bana mislini verdi, bu fiyata sundukları karşısında hayretler içerisindeyim."
    *Biri youtube yok demişi ama ben yükledim?
    *Kasa kalitesi de ucuz telefona göre gayet iyi, en azıdan elinde sağlam bir cihaz tuttuğun izlenimi var, bir kaç kere bilerek halıya attım, gayet sağlam, kafam rahat artık yere düştüğünde bir şey olmayacağını biliyorum. z3 kullanırken her zaman bir gerginlik vardı, foruma giriyorsun herkes olduk olmadık şekillerde ekranı çatlatmış servis 600 lira istemiş falan.


    Sıkıntılar yok mu onlardan da var
    *facebook uygulamasında kendi adım dışında yönettiğim sayfa adıyla paylaşım yapamadım. Yani böyle ileri seviye şeyler yapacağınız zaman cihaz hop orda dur diyor.
    *facebook da bir ileti veya bildirime yorum yaptım diyelim, bu yorumu editlemek için düzenle tuşunu zor açıyorum, tuşa basıyorum basmamışım gibi davranıyor, bir daha basıyorum sonra bir daha falan, bir anda algılıyor sonradan, ne ayak anlamadım.
    *Gmail de normalde maillerin geldiği ana bölüm, bir de sosyal medyalardan gelen bildirimlerin listelendiği bölüm olur. Telefonun mail uygulaması her iki grubu da aynı sayfada ayırmadan gösteriyor, karman çorman oldu herşey, bunun da vardır bir çözümü diye umut etmekteyim.
    (20.günden sonra gelen edit: Bu sorun da çözüldü, güncelleme yapmadan nasıl çözülüyor anlamıyorum)
    *Cihazın windows 10 güncellemesini alacak cihazlar arasında olmamasını eksik olarak sayabiliriz.
    *Instagram uygulaması yok.
    *Denizbank'ın güzel bir uygulaması var, Denizbank kullanıcısı olarak yükledim ama düzenli kullanmadım.

    360 liraya verdim kafam rahat...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 4 Şubat 2017; 0:37:58 >







  • forumda bulduğum, benim gözlemlerimi onaylar yorumlar:

    quote:

    Yani hocam ekranı fiyatına göre müthiş. Çok ağır işlemlerde arayüz hafif kasıyor. Sosyal medyada çok başarılı. Müzik kalitesi harika. İnternet hızı fiyatına göre çok yüksek. Bir de sarjda kullanınca biraz ısınması haricinde telefon fiyatını kesinlikle hak ediyor


    quote:

    221 ppı ekran parlaklığı iyi ekran konusunda hiç sorun yaşamassın 6.3 inçlik galaxy megada bile 233 ppılık görüntü verir birde clearblack ekranvar eğer istanbuldaysan istanbul bilişimden telefonu deneyebilirsin yada tanıtım videosunu izle
    ClearBlack ekranı, ekrandan istenmeyen yansımaları kaldırarak düşük güç tüketimiyle gelişmiş dış mekan görünürlüğü sağlar.


    quote:

    kesinlikle kamera dışında çok tatmin edici bir cihaz her hafta yeni uygulama gelio nerdeyse bn memnunum ön kamera takıntın yoksa kesinlikle al derim.birde gündüz çekimi muazzam ama akşam çekimleri biraz kötü ama yinede idare ediyor


    quote:

    Hocam internetten oyun incelemelerine baktım cihazın 1 gb ramli 525'den daha akıcı çalıştırıyodu. Asphalt 8'i hiç kasmıyordu. Ağır oyun oynayan biri değilim bu cihazı alırsam memnun olur muyum?


    quote:

    Eğer Lumia 630 hakkında hiç fikriniz yoksa biraz bilgilendirme amaçlıhttp://www.incelestir.c...a-lumia-630-incelemesi/ adresindeki yazım bir nebze faydalı olacaktır diye düşünüyorum.


    quote:

    abicim anlatamıyoz heralde 512 mb yi desteklemeyen uygulama ve oyun yok varda 1,2 tane oyun yani hiç wp li cihaz kullanmadıysan anlamazsın


    quote:

    520 ile 630 karşılaştırıyosun 520 nin kastığı oyunlar olabilir ama bn hiç öle bir sorun yaşamadım bu telefonu ıphone 5s le bile karşılaştırmışlar yani snn sölediğin oyunlar bnm telefonda kasma yapmıyor birde benimkisi wp 8.1 yani benimkisi 1.5yıl sonra güncelleşme alırken snn telefon aynı ıphone 4 gibi güncelleşme ala ala mahvolcak yani sn hayatında 630 kullansaydın böyle konuşmazdın küçük ekranlı wp alacağıma 50 lira katar günlük kullanımı daha rahat ve internette daha iyi dolaşabileceğim bi telefon alırım


    quote:

    Bir şeyi unutuyorsunuz arkadaşlar. Bu urun yeni çıktığı için 2017 ye kadar tüm güncellemeleri alacak. Ayrıca 4 çekirdekli işlemci ile 512 mb sorun olmaz. Wp işletim sistemi androiddeki kadar çok ram yemediği için sorun olacağını düşünmüyorum


    quote:

    Benide ekle hocam bu telefona pek laf söylenemez bence inceliği hafifliği ekranı sarj süresi beni aşırı tatmin etti sadece sarjdayken işlem yapınca ısınıyor başka türlü yok 512 mb ram oyun oynamayanlar için baya fazla bile kalıo


    quote:

    Şu ana kadar memnun olduğum nadir telefonlardan ön kamera ve flasla işim yok bunların dışında ınternet,video,oyun ve batarya olarak fıyatına göre çok iyi bir cihaz wp 8.1 olmasının etkisi büyük sanırım ki cihaz son derece stabil.


    quote:

    Almayı düşünenlere bilgi vereyim.
    Telefon 2gb ramlı android telefonların stabilitesine sahip kesinlikle. Art veya dalvik gibi sacmaliklarin olmaması en büyük nedeni.

    Oyun oynamak için aliyorsaniz uzak durun. Gene de orta alt klasmanda oyunlar alabilirsiniz.

    Miracast özelliği harika. Destekleyen bir tvniz varsa realtime yansıtma yapabilirsiniz ekranı.

    Sosyal uygulamalar performansı anlamında iPhone ile kesinlikle kafa kafaya gider tek bir lag yok.

    Şarj konusunda harika otesi . elinizden tüm gün düşmese bile günü havada karada çıkarıyor.


    quote:

    Çok ağır işlemler yapmıyorsanız size fazlasıyla yeter ki zaten telefon Windows 10 güncellemesi de alacak.




  • Lumia 630 ile Z3 kiyaslayacak kadar bilgisizsin dostum malesef.Utanmasan 630un kamerasi daha iyi diyeceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu üye nasıl uzman mobil olmuş anlayamadım
  • Adam kendi açısından çok haklı.
    2000 TL yi şak diye veriyoruz bir telefona ama 2000 TL lık hizmeti alabiliyormuyuz veya o hizmetleri kullanabiliyor muyuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VioLee

    Lumia 630 ile Z3 kiyaslayacak kadar bilgisizsin dostum malesef.Utanmasan 630un kamerasi daha iyi diyeceksin

    elbette z3 her açıdan üstün donanım özelliklerine sahip,
    ancak 360 liraya aldığın telefon, 1700 - 1900 arası fiyatla satılan telefondan daha kullanışlı.
    Kamerası da açık havada z3 den daha doygun, daha canlı sonuçlar veriyor. z3 de benzer şekilde canlı fotoğraflar çekmek için manuel modları kurcalamanız gerekiyor.

    @tayfn1907
    herkesin fahiş fiyatlara satılan sabun kalıbı Nokia telefonlar kullandığı bir dönemde, Lg, Panasonic, i-mate, htc, palm, siemens gibi markaların fiyatının hakkını veren telefonlarını foruma tanıttığım, önerdiğim için uzman mobil oldum. Hatta sonradan yönetici olanları saymazsak forumdaki ilk uzman mobil üyeyim.

    Nasıl uzman mobil olduğumu anlamaya çalışmak yerine, dikkat çekmek istediğim noktayı yakalamaya çalışırsan sevinirim. Bak şimdi de herkesin fahiş fiyatlar ile satılan iphone aldığı bir dönemde, Nokia öneriyorum.

    Kapitalizmin oyununa gelmemek gerekiyor.
    testlerde, hız ve akıcılık olarak falan lumia 630, iphone5s den daha hızlı. ancak herkesin dibe vurdu sonunda ucuzladı dediği 5s, 1500 lira iken lumia 630, 360 lira.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Şubat 2016; 13:24:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: delisakir6

    Adam kendi açısından çok haklı.
    2000 TL yi şak diye veriyoruz bir telefona ama 2000 TL lık hizmeti alabiliyormuyuz veya o hizmetleri kullanabiliyor muyuz?





    tam da çakraları bu yönde açmak ereğiyle bu konu başlığını başlattım. Ancak mizansen de yapmıyorum, yalan da söylemiyorum, doğru ya doğru Lumia 630, z3 den bir çok konuda daha iyi,

    cem yılmazın dediği gibi, bilete o kadar para verince fazla gülmek, hakkını vermek zorunda hissediyorsunuz kendinizi.
  • face1tr kullanıcısına yanıt
    Tamam güzel diyorsun ama herşey hız ve akıcılık değilki hala sürdürülüyor ve yükleniyor yazısı çıkıyor ekranda en basit örneği bazen o şekilde takılıp kalıyor böyle küçük bir olayı güncelleme gidermek yerine hiç bir atak yapmayan hatalarını düzeltmeyen bir firma bu kendim kullandığım için yazıyorum bunu android'ler bir süre sonra kasmaya başlıyor doğrudur lakin zaten günümüzde bir telefonu 4-5 sene kullanacak kaç kişi varki onlar için sorun olmuyor adam kullanabildiği uygulamalara bakıyor.

    F/P ve akıcılık konusunda haklısınız ama bir çok kullanıcının kullandığı uygulamalar hala yeterli seviyede değil bazıları yok zaten bunu göz önünde bulundurmak gerek, iphone konusu başka bir dünya 15-16 yaşındaki çocuklarda bile var garip bir şekilde demek istediğim sorun fiyatta değil sunduğu özelliklerde benim gibi kullanıcılar için sorun değil ( Bazen ben bile bıkıyorum ) ama çoğu kullanıcı için yetersiz ve geride olan bir sistem.

    Uzman mobil konusunda yazdıklarımı geri aldım özür dilerim




  • arkadaşlar telefonu 20 gündür kullanıyorum.
    Memnuniyetim daha da arttı.
    takılma, donma, kitlenme olmadı.
    telefonda bir yere girip çıkarken "sürdürülüyor" yazısı çıkıyor, 1,5 - 2 saniye sonra istediğiniz yere ulaşıyorsunuz. seri bir telefon değil ama stabil, şu ana kadar üzmedi. en olduk olmadık zamanlarda Z3 gibi bu uygulama kendini kapattı gibisinden hatalar vermedi.

    en çok kullandığım uygulama, Whatsapp, Facebook Messenger, Youtube, One Note, Takvim, Alarmlar.
    ilk hafta bir sürü program yükledim daha onlara sıra gelmedi. bir ay sonra yine yazacağım.

    BONUS1
    ben telefonlardaki takvimleri kullanmayı beceremezdim, o takvime bir şeyler eklemek yorardı, angarya gelirdi. Ama bu telefon siz karışmadan facebook unuzdaki tüm etkinlik davetlerini, doğum günlerini takvime otomatik ekliyor.Artık meraktan her gün bakıyorum ne var ne yok diye.

    BONUS2
    Z3 de EverNote vardı, çok karışıktı, yeni not oluştur tuşunu bile bulamaz durumdaydım. OneNote daha iyi çıktı, sade tasarımı var, notumu alıyorum ve paylaş dediğim zaman o notu mail olarak, whatsapp mesajı olarak, facebook durum bildirimi olarak...vb paylaşabiliyorum.

    EKSİK
    Bu aletin üzerinde gelen facebook uygulamasının eksikleri var, mesela birinin paylaştığı metni kopyalayamıyorum, uzun tutup basınca falan seçim araçları çıkmıyor.
    OneNote da bir metin yazdım, o metni paylaş>facebook diyorum, sadece duvarımda paylaşabileceğim bir ekran çıkıyor; bu metni şu grupta paylaş, yönettiğin bir sayfada paylaş gibi seçenekler yok.

    BECEREMEDİKLERİM
    Z3 de power tuşuna basılı tutunca çıkan menüden ekran görüntüsü al, ekranın görüntüsünü videoya al diye seçenek çıkıyordu. Benzeri bir özellik bu alette var mı yoksa da hangi programı yüklemek gerekiyor üstatlardan yardım bekliyorum.


    Cihazın şarjı bir gunu her turlu cıkarıyor kurcalamazsan 2,5 gün gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Şubat 2016; 13:25:11 >




  • Ses açma tuşu ile kilit tuşuna aynı anda basarsanız ekran görüntüsü alıyor. Ancak ekran videosu alınmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle bilgisayardaki gibi değil. sürekli sürdürülüyor yazıları, durduk çökmeler, pil dayanmıyor , hotspot çalışmıyor düzgün , mağaza hala rezalet bir steam , twitch,youtube bile yok.
  • youtube var indirdim kullanıyorum
  • İki aydır Microsoft 535 kullanıyorum, "sürdürülüyor" yazısını hiç görmedim, sizlerde nerede çıkıyor ?
  • Lumia 1020 almayı düşünüyorum almalımıyım ne diyorsunuz.Nokia nın yeni telefonları hakkında bilginiz var mı.Uygulama yok diyen arkadaşlar windows store incelesin bende dahil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andires42 A kullanıcısına yanıt
    Telefondan beklentilerini yazarsan iyi olur yardımcı olabilirim kullanıcısı olarak.
  • Batarya 1 gün giderse yeterli olur. Takılma sorunu olmasın. Yüksek boyutlu oyunları sıkıntısız açabilmesini görüntünün kaliteside önemli.Uygulama arası geçislerde de sorun oluyor mu. Cihazı ilk çıktığı günden beri almak istiyorum ve inceliyorum,kamera aparatı var mı kullanımı nasıl.Güneş ışığında kullanımı ve ses kalitesini merak ediyorum. Önümüzdeki yıla alırım inşaallah .Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andires42 A kullanıcısına yanıt
    Batarya yoğun kullanımda 1 günü çıkarmaz özellikle şebeke 3G'de olursa su gibi akıyor, Oyun oynamadığım için yorum yapmam pek doğru olmaz, uygulama arası geçişlerde pek sorun olmuyor ama sürdürülüyor veya yükleniyor yazısı çıkıyor 2 Saniye kadar W10 ile düzelirmi bilmiyorum, Kamera aparatı var pek kullanmadım şimdiye kadar lakin güzel bir alet içinde bulunan batarya ile şarj daha iyi gidiyor, Güneş ışığında kullanılabilir bir ekranı var tatmin edecektir, Ahize sesi biraz kısık sanırım kronik bir sorun ama aşırı bir sorun değil buda en azından benim için müzik konusunda iyi diyebilirim
  • Sağol. Bügün yakından l720 gördüm ekranı camı sesi baya hoşuma gitti.L1020 alacam kesin
  • Arkadaşlar Selam, üçüncü ayı da devirdik; Lumia 630 deneyimim tüm "hızıyla" devam ediyor.

    z3'e göre en büyük artısının ne olduğunu budum, z3 kullanırken sürekli şu uygulama güncellenecek, şu uygulama güncelleniyor, şu uygulamayı güncelleyeyim mi şeklinde bitmek bilmez bildirimler geliyordu. Windows Phone'a geçtiğimden beri bir kez olsun güncelleme uyarısı almadım, ya uygulamaları bana sormadan geri planda güncelliyor ya da hiç güncelleme almıyor

    Lumia Selfie özelliği çok başarılı.

    One Note başarılı.

    Kamerası başarılı.

    Sıkıldım mı evet sıkıldım, Z3'ü özlüyor muyum? Hayır.

    Peki bu telefon ile devam edecek miyim? Hayır.

    Neden? çünkü microsoft bu telefona wp10 güncellemesi vermeyeceğini açıkladı.

    Ne yapacağım? Ucuza bulduğum zaman bir iphone alıp bir de onu deneyeceğim.

    İnceleme sona ermiştir. Sonuç: Windows Phone giriş ve orta seviyede liderdir, malzeme kalitesi, yazılım, kullanıcı arayüzü her şeyiyle mükemmele yakın. Bu kulvarda kimse eline su dökemez.

    Kimseye kulak asmadan 500 liranın altına inen, zamanının pahalı şimdinin ucuzlamış modellerinden herhangi birini gözünüze kestirin ve hemen alın, aldığınız modelin wp10 güncellemesi alacak olanlardan olursa daha iyi olur.




  • en üst mesajı güncelledim. okunası bir yazı olduğunu düşünüyorum.
    Lumia 630 gibi fiyatının hakkını veren bir telefon bakanlara indirimde ne var diye bakınırken LUMIA 540 modeli gözüme ilişti;http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-540-dual-sim-p-TELCEPMICLUM54D-S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 4 Şubat 2017; 0:41:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.