Şimdi Ara

Digiturkplay Yayın Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Digiplay yüksek kalite yayın üyesiyim. Maç zamanı görüntü kalitesi sürekli olarak değişiyor , genelde de düşük çözünürlükte izliyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda artık hepimizin malumu olan internet hızınız düşüktür , modemi açıp kapatın şeklinde klişe lafları söylüyorlar. En son aramamda müşteri temsilcisi speedtest yapmamı söyledi , sonucun 50.18 çıktığını söyleyince yanlışınız olmasın o 5.18 falandır şeklinde ukalaca bir tavırla cevap verdi. Bir de güya bu sorunu sadece ben yaşıyormuşum. Diğer müşteriler mutlu mesut izliyorlarmış. Pes diyorum artık, yüzsüzlük diz boyu. Madem düşük çözünürlükte yayın izliycem , bu seneden sonra bende kaçak izlerim. En azından para ödemem !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exturnell -- 28 Ocak 2016; 22:22:42 >



  • eğer gerçekten 50 mbps internetle hd videolarda sorun yaşıyorsanız sıkıntı vardır.http://www.speedtest.net/ şu siteden bir kez daha kontrol edin download(indirme )hızınızı.Gerçekten 50 mbps çıkarsa müşteri hizmetlerini arayıp durumu tekrar belirtin ve bu sorunun çözülmesi için teknik ekip istediğinizi belirtin.Eğer yollamayacaklarsa da paranızı geri isteyip digitürk play'imi geri vermek istediğinizi sert bir dille belirtin.Ben bile 10 mbps-8mbps hızla gayet güzel hd yayın izleyebiliyorum.Garip bir sorun.
  • Bende de aynı sorun var internet hızım 6.75 mbps digitürk play yetkilileri 5 mbps yeterli olduğunu söylüyor Bende sordum sadece sizde var bu sorun diyorlar sonunuzun nedeni internet bağlantınızın maç sırasında anlık kopması diyorlar tivibu da böyle bir sorun yaşamıyorum. Bende sorun sadece canlı maç esnasında mevcut film vs bir sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    eğer gerçekten 50 mbps internetle hd videolarda sorun yaşıyorsanız sıkıntı vardır.http://www.speedtest.net/ şu siteden bir kez daha kontrol edin download(indirme )hızınızı.Gerçekten 50 mbps çıkarsa müşteri hizmetlerini arayıp durumu tekrar belirtin ve bu sorunun çözülmesi için teknik ekip istediğinizi belirtin.Eğer yollamayacaklarsa da paranızı geri isteyip digitürk play'imi geri vermek istediğinizi sert bir dille belirtin.Ben bile 10 mbps-8mbps hızla gayet güzel hd yayın izleyebiliyorum.Garip bir sorun.

    Canlı maç yayınlarında durum nasıl peki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk'ün sistem çöp..Eğer hızınız 50mbit ise kesinlikle donmaz ve kalite düşmez..Bırakın 50 mbit hızı.Diginin 1800k yayınına 8mbit ile rahatlıkla yetiyor..

    Sopcast ile 5000k yayın açın ve izleyin.Eğer donmazsa kaldıki Diginin 1800k yayını hiç donmaz..Müşteri temsilcileri ezbere konuşuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: süppers

    Bende de aynı sorun var internet hızım 6.75 mbps digitürk play yetkilileri 5 mbps yeterli olduğunu söylüyor Bende sordum sadece sizde var bu sorun diyorlar sonunuzun nedeni internet bağlantınızın maç sırasında anlık kopması diyorlar tivibu da böyle bir sorun yaşamıyorum. Bende sorun sadece canlı maç esnasında mevcut film vs bir sorun yok

    Bende de durum aynı. Sorun sadece maç sırasında oluyor. Müşteri hizmetleri zaten evlere şenlik. Ezberletmişler bir metin , sürekli aynı şeyleri söyleyip duruyorlar !
  • Son çare DNS değiştirip dener misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç kere yazacağız 1800k'ya 3mbit bile yetiyor(matematiksel olarakta yetmesi gerekiyor zaten) yani aknden etkilenmiyor digitürkplay
  • Donma ve takılma sorunu yaşayanlar televizyona hız testi uygulamasını yükleyip internet hızınızı test ettiniz mi belki tv, interneti normal telefon ve pc gibi alamıyor olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 1200 k gayet net ve guzel , mac saati wifiyi kapatiyorum ne donma ne bisey bu arada net hizim 8 mbt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre digiturk web tv de çalıştım yayınları bir sorunsuz izlerken bazı mahallelerde problem yaşandığını görmüştük
    Kısaca bağlandığınız node üzerinde yoğunluk varsa yayın kasmaya bŞlıyor ve digiturkun çözebileceği bir durum kalmıyor
    Digiturku savunmuyorum yanlış anlaşılmasın biz maç zamanı ligtvde at yarışı veren bir şirkettik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.