Şimdi Ara

Fm16 Beşiktaş ile ne taktik deniyorsam işe yaramıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Oyunda onlineda arkadaşlarla 3'üncü sezondayız. İlk sezon 6. bitirdim, arkadaş gs ile şampiyon oldu. İkici sezon 2. bitirdim ama şampiyon gs oldu ve 20 puan fark yedim. Tavsiye edebileceğiniz taktiklerinizi bekliyorum.

    Genel olarak ilk 11'im

    Onur Kıvrak

    Beck, Rhodolfo, Ersan, Motta (Masilela)

    Sosa, Mehmet ekici, Lex Immers, Tolgay, kerim, jimmy durmaz, atiba, veli, mats rits

    Cenk Tosun, El Kabir, Rey Manaj

    4-1-1-3-1 kullanıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selami Şahin 1.6 ie -- 28 Ocak 2016; 20:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 4-2-3-1 dene bence. Orta sahaların çokmuş.
  • hocam sizin 3. olmanız gerekiyordu. bir yerde yanlışınız var demekki şaka bir yana taktiğiiz yanlış sanki üstteki arkadaşın dediği şekilde yapın bana iş yapar gibi geliyor bu kadro. en önemlisi talimatlar yalnız. ona dikkat edin
  • Kadromu yazdım oraya hocam, zaten 4-2-3-1 oynuyorum. Bana talimatlarda ne yapmam gerektiği lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadronun ilk hali daha iyiymiş şu ankinden Gökhan quaresma falan yok kanat oyunu deneme derim bolca ortasahan var ya ofansif bek alıp dar alanda oynayıp bekleri ileri çıkart ya da iyi kanatlar alıp onlar üzerinden döndür oyunu.
  • Takım talimatları neler,oyuncu rolleri nasıl bunları yazarsan daha aydınlatıcı olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thablion

    Kadronun ilk hali daha iyiymiş şu ankinden Gökhan quaresma falan yok kanat oyunu deneme derim bolca ortasahan var ya ofansif bek alıp dar alanda oynayıp bekleri ileri çıkart ya da iyi kanatlar alıp onlar üzerinden döndür oyunu.

    30 milyon Euro gelince Gökhan'ı başkan gönderdi. Quaresma 34 yaşında ve hiçbir işe yaramıyor maalesef. Mario Gomez'in de kirası bitince yıllık 8 milyon Euro istedi. Kulüp de borçta olduğundan alamadık, yerini de dolduramadık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncuların diziliminin önemi yok yani 4-4-2,4-2-3-1 taktik bundan ibaret değil takim talimatlı ve oyuncu rolleri önemli takım talimatları için savunmayı biraz öne çekebilirsin orta saha ile defansın birbirine yakın olursa topu daha fazla ayağında tutarsın fakat stoperlerin hızlı olmalı aksi taktirde uzun toplarla savunmanın arkasına adam kaçıbilirler buna bir önlem olarakta ofsayt taktiği kullanabilirsin eğer beklerin hızlı ise bekleri ileri çıkar talimatını kullanmanda fayda var,beşiktaş gibi bir takım topa sahip olmalı bunun içinse defanstan paslaşarak çık talimatını kullanmalısın oyun rolü olarak ayağı sağlam olan stoperlerden birini pas dağıtan stoper yapmanda fayda var düşük veya normal tempoda oynamalısın topa sahip ol komutunu kullanmalısın eğer ortasahanın göbeğinde 2 oyuncun varsa bunlardan birine savunma birine hücüm görevi vermelisin savunma gücü daha yüksek olana defansif göre hücüm gücü daha yüksek olana ofansif görev vermelisin örneğin veli defansif oğuzhan hücüm olabilir dar alanda oynaman daha iyi olur iyi pas yapmak için rakip kaleciye pres yap komutunu kullanmalısın oyuncuların önde top kapmalı bu komutu kullanırsan takımın normalden daha fazla yorulucuktır doğal olarak sakatlanmalar artıcak iyi bir baş fizyoterapist ve oyuncularının alternatifleri olmalı forvet arkası ve kanatlarındaki oyuncuların teknik kapasitesi yüksekse ceza sahasına paslaşarak gir komutunu kullanmalısın,genel olarak ise takımı kontrollü oynatman daha doğru olur akıcılık ise yine dengeli kalmasında fayda var,eğer forvetin uzun boylu ve kafa toplarında etkili ise ortaları havadan yapmalarını isteyebilirsin yada kısa boylu bitirici forvetin varsa yerden sert orta yapmalarını isteyebilirsin yine özel olarak forvet arkasındaki oyuncunun uzaktan şutu ve teknik kapasitesi iyiyse müsait pozisyonlarda ceza sahası dışından şut çekmesini isteyebilirsin en önemliside yeni taktik yaptıktan sonra en az 10 maç kadar sabırlı olmalısın taktik oturana kadar hiç beklenmedik sonuçlar alabilirsin taktiği sezon başında yapmanda ve kolay takımlarla 3-4 günde bir hazırlık maçı yapmanda fayda var ayrıca benim gibi çoğu şeyi asistan menager a yaptırıyorsan asistan manager ini kovup sağlam bir asistan manager getirmelisin şimdilik benden bu kadar oyunda olmadığım için bazı şeyleri unutmuş olabilirim




  • Kadron çöp.

    1 tane bile iyi oyuncun yok kardesim kusura bakma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.