Şimdi Ara

Football Manager 2016 Fenerbahçe Kariyerim(4.Sezon, Yeni Transferler...) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • danger70 kullanıcısına yanıt
    İnşallah iyi performanslar alırsınız, genç oyuncuları takip ediyorum. Pavon, iyi antrenörlerle çok iyi gelişiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOZOK

    İnşallah iyi performanslar alırsınız, genç oyuncuları takip ediyorum. Pavon, iyi antrenörlerle çok iyi gelişiyor.

    En fazla 4 sezon oynuyorum sıkıyor sonrasında . Bakalım ilk sezondan aldım pavonu belki uçar
  • danger70 kullanıcısına yanıt
    O kadar oynadıktan sonra yapacak birşey kalmıyor, birde üstüne sıkılmamak için sebep kalmıyor. Alabildiğiniz kadar iyi antrenörler alın, antremanları iyi yaptırın ve antreman tesislerinin geliştirilmesini isteyin. Bu üçü oyuncu gelişiminde çok önemli.
  • Zivkovici aziz kendi sattı bi bakdım haberlere yetkisini kullanarak transfere onay verdi yazdı çok saçma geldi bana 27m bide az
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Gelen teklifler çok iyiyse veya mali durumu beğenmiyorsa, keyfine göre istediği oyuncu istediği fiyata satar. En kötü ihtimalle "yarı fiyatına" satmış.
  • Hocam taraftar yeni güncelleme istiyor, gözümüz yollarda kaldı
  • 4.5 sene oynadım, yeni gelen başkanın 45 milyon euro yemesi yüzünden bıraktım. Romagnoli, Barkley ve Depay transferlerini anlaşmama rağmen bitiremedim. Üstüne maaş bütçesini, sezonluk transfer bütçesini ve transfer gelir yüzdesini düşürdü.
    Bende bu yüzden sinirlenip bıraktım, şu anda FB ile en baştan farklı bir konsept ile oynuyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOZOK

    4.5 sene oynadım, yeni gelen başkanın 45 milyon euro yemesi yüzünden bıraktım. Romagnoli, Barkley ve Depay transferlerini anlaşmama rağmen bitiremedim. Üstüne maaş bütçesini, sezonluk transfer bütçesini ve transfer gelir yüzdesini düşürdü.
    Bende bu yüzden sinirlenip bıraktım, şu anda FB ile en baştan farklı bir konsept ile oynuyorum...

    hmm anladım hocam.. olsun bu kariyer diğerinden çok daha iyi olur belkide..

    oyunda niyeyse öyle saçma sapan bir durum var.. Sonuçta kulüp ile anlaşılıyorsa, oyuncuyada iyi maaş teklif edildiğin kim olursa olsun gelmeli.. bi türlü şunun önüne geçemediler.

    benimde mesela şuan oynadığım kariyerimde adı şanı duyulmamış iyi regenler buldum kulüplerine teklif verip kabul ediyorlar ama çocuklar yok ben daha büyük külüpte oynamak istiyorum diye geri çeviriyorlar..

    hayır en azından bir masaya oturma şansı verilse, atıyorum o adam 500 bin yıllık alıyorsa belki ben 4 milyon verecem ve kabul edecek ama saçma sapan script olayı yüzünden yok adamlara teklif dahi verilmiyor..

    bide saçma sapan oyuncuyla konuşma diye bişey yapmışlar.. adama kaptanlık veririm diyosun yok, diğer seçenekleri tıklıyorsun yok.. e o zaman o konuşmanın anlamı ne ki? yapmasınlar daha iyi..

    neyse senin gibi bu konuda bende çok müzdaribim, biraz içimi döktüm




  • içimde kaldı devam edeyim.. Bak mesela yazdıktan sonra aklıma geldi.. Misal Etoo olayı.. Yani bu adam bu takıma belli bir ücretle geliyorsa, Rooney niye Akçabat Sebata gelmesin

    Bingölspor'a belki ben Lampard'ı yada Gerardı getirecem kime ne! Para varsa getiririz kardeşim. Oyun bunun önüne niye geçiyor.. Dellendirmesinler adamı.. Satttirem takımı haa

    Neyse hocam yeni gelişmeleri bizimle paylaşırsınız umarım. Kolay gelsin, iyi oyunlar
  • Külüplerle ve oyuncularla anlaşmıştım... Her zaman transfer bütçesini maaş bütçesine ekleyerek transfer yaparım ve anlaştıktan sonra geriye alırdım ama bu sefer başkan 45 milyon euroya el koydu, üstüne o kadar tedbir yapınca tepem attığından devam etmedim.
    O ekrandan oyuncu almak zor, kulübü verseniz hayır diyorlar. Kafasında maximumu 1 olan oyuncuya 5 verme özelliği getirseler çok iyi olur. Birde Messi'nin veya Ronaldo'nun geldiği takıma, 18-19 yaşında biri burun kıvırınca çok sinir oluyorum.
    Şu anda çok farklı bir konsept ile oynuyorum, zamanı geldiğinde burada paylaşacağım... Bu arada kariyeriniz çok iyi gidiyor, başarılar dilerim. Ve sizden en geç 2 senede en az bir lig şampiyonluğu bekliyoruz.
  • Aynen katılıyorum
    Merakla bekliyorum yeni gelişmeleri.

    Evet kariyerim baya güzel ve heyecanlı devam ediyor. Şuan Premier ligte ilk sezonumuz baya bir zorlandık açıkçası. Bakalım önümüzdeki süreçte neler yapıcaz. Umarım düşme potasından uzak bir yerde bitirir seneye iyi transferler yaparak daha güçlü bir takım kurabilirim. Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.