Şimdi Ara

Periscope'a GoPro desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Periscope'a GoPro desteği


    Twitter'ın sahibi olduğu popüler canlı yayın sevisi Periscope, iOS uygulamasına çok önemli bir destek eklediğini duyurdu.

     

    Bu destek ile Periscope'un iOS uygulaması artık aksiyon kamerası pazarının yıldız ismi GoPro'nun Hero 4 (Black ve Silver) kamerasına bağlanabilmeye başladı. WiFi üzerinden sağlanan bu bağlantı ile kişiler GoPro Hero 4 kameralarını kullanarak Periscope üzerinden canlı yayın gerçekleştirebiliyor ve böylece aksiyon anları da canlı olarak aktarılabiliyor. İstenildiği zaman iPhone kamerasına dönüş yapabilen iOS için Periscope, 1.3.3 kodlu bu son sürümüyle aynı zamanda birçok hatadan da kurtuluyor.

     

    Persicope'un iOS sürümüne ücretsiz olarak aşağıdan ulaşabilirsiniz. GoPro desteğinin Android tarafına ne zaman verileceği ise şimdilik bilinmiyor. 

     


     



  • Neden sadece hero4?? Diğerlerinin donanımı yetmediği için mi yoksa hero4 daha pahalı olduğu için mi?? Eğer bi özellik getiriyorsan tüm kameralarını desteklemesi gerekir. Bu şekilde yaparak hero4 session ve hero+ alanları resmen salak yerine koyuyor.

  • ne kadar kullanan var go pro yu bence gereksiz....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenomenon

    Neden sadece hero4?? Diğerlerinin donanımı yetmediği için mi yoksa hero4 daha pahalı olduğu için mi?? Eğer bi özellik getiriyorsan tüm kameralarını desteklemesi gerekir. Bu şekilde yaparak hero4 session ve hero+ alanları resmen salak yerine koyuyor.

    Amac o zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.