Şimdi Ara

Xiaomi yeni amiral gemisi Mi 5'i resmi olarak 24 Şubat'ta tanıtacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi yeni amiral gemisi Mi 5'i resmi olarak 24 Şubat'ta tanıtacak


    Xiaomi Mi 5 kesinlikle bu yıl en çok beklenen Çinli akıllı telefonlardan birisi konumunda. Mi 5'in aslında geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesi bekleniyordu ancak Snapdragon 820'nin kullanılabilir durumda olmaması bu cihazı da geciktirdi. Xiaomi yöneticileri akıllı telefonun Snapdragon 820 yonga seti ile birlikte geleceğini doğrulamıştı ve şirketin Kıdemli Başkan Yardımcısı da Mi 5'in 24 Şubat tarihinde tanıtılacağını onayladı.

     




    Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 5, resmi olarak 24 Şubat tarihinde Pekin'de yapılacak etkinlikle gün ışığına çıkacak. Şirketin sosyal medya hesapları 5 rakamı ve "Hayalinizdeki her şey ve daha fazlası" sloganın yer aldığı bir görsel yayınladı. Xiaomi Küresel Başkan Yardımcısı Hugo Barra da kendi hesabından takipçileriyle aynı görüntüyü paylaşarak bir anlamda Mi 5 lansmanını resmi olarak onaylamış oldu.

     

    Xiaomi yeni amiral gemisi Mi 5'i resmi olarak 24 Şubat'ta tanıtacak 



    Yayınlanan son raporlar Xiaomi'nin Mi 5 modelini dört farklı versiyon olarak piyasaya sunacağını gösteriyordu. Söylentilere göre dört varyasyonun ikisi metalik tasarıma sahip olacak. Geri kalan iki versiyonda ise metalik çerçevenin yanında ön ve arka kısımda 2.5D kavisli cam yer alacak. Tamamen metal modeller 3GB ve 4GB RAM seçenekleriyle sunulacak, cam + metal cihazlar ise 4GB RAM kapasitesine sahip olacak.



    Xiaomi Mi 5'in 32 ya da 64GB dahili depolama seçeneğiyle tüketicilere sunulması bekleniyor. Cihazın 16 megapiksel kalitesinde arka kamera ve 3,600mAh gücünde bir bataryaya sahip olacağı söyleniyor. Yeni amiral gemisi, Android 6.0 Marshmallow üzerine entegre edilmiş Xiaomi MIUI 7 yazılımı yüklü şekilde gelecek.










  • 3 aydır bu telefonu bekliyorum inşallah Türkiye'ye gelir.

  • Ben 2 yıldır bekliyorum bu telefonu, xiaomi mi4 ilk çıktığında trye gelmesi falan derken, snapdragon 810 sesleri gelmeye başladı, 64bit 20nm falan, Android 5 ile 64 bit gelince, s810nu beklemeye başladık, s810da sıcak çıkınca, onu almayın s820i bekleyin dediler, telefon alamıyorum bu haberler yüzünden, mi5 güzel olacak ama, trye distribütör ile gelmesini umut ediyorum

  • xseller dan falan alırım ya da miuiturkiye getirecek olursa mi4 gibi neden almayayım ki

  • quote:

    Orijinalden alıntı: umtkrhn

    Ben 2 yıldır bekliyorum bu telefonu, xiaomi mi4 ilk çıktığında trye gelmesi falan derken, snapdragon 810 sesleri gelmeye başladı, 64bit 20nm falan, Android 5 ile 64 bit gelince, s810nu beklemeye başladık, s810da sıcak çıkınca, onu almayın s820i bekleyin dediler, telefon alamıyorum bu haberler yüzünden, mi5 güzel olacak ama, trye distribütör ile gelmesini umut ediyorum


    Ben bir hafta sony premiumu kullandım telefon yoğun kullanmalarda elimde sanki presten çıkmış tost var gibiydi ve konuşmalarda 5 dakikadan sonra kulağımı uzaklaştırmaya başladım.
    Telefonun tasarımı ve su geçirmezlik özelliği olsun çok iyiydi ama bu ısınma sorunundan sonra note5 geçtim...iyikide geçmişim diyorum.Saygılar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cengizhan72

    quote:

    Orijinalden alıntı: umtkrhnBen 2 yıldır bekliyorum bu telefonu, xiaomi mi4 ilk çıktığında trye gelmesi falan derken, snapdragon 810 sesleri gelmeye başladı, 64bit 20nm falan, Android 5 ile 64 bit gelince, s810nu beklemeye başladık, s810da sıcak çıkınca, onu almayın s820i bekleyin dediler, telefon alamıyorum bu haberler yüzünden, mi5 güzel olacak ama, trye distribütör ile gelmesini umut ediyorum
    Ben bir hafta sony premiumu kullandım telefon yoğun kullanmalarda elimde sanki presten çıkmış tost var gibiydi ve konuşmalarda 5 dakikadan sonra kulağımı uzaklaştırmaya başladım. Telefonun tasarımı ve su geçirmezlik özelliği olsun çok iyiydi ama bu ısınma sorunundan sonra note5 geçtim...iyikide geçmişim diyorum.Saygılar.


    Note5 güzel ama 32 gb artırılamayan depolama seçeneği, Android platformu itibari ile çok yanlış. Samsung yaptığı hamle ile kendi bacağına sıktı. Onun dışında dediklerinize katılıyorum.





  • Micro SD kart girişi olursa mükemmel olur..

  • iyi fiyatdan çıkarsa amiral gemisi katili olur

  • Xiaomi'nin ürettiği her ürün çok kaliteli ve işlevsel. Ne üretseler almak istiyorum artık fanı haline geldim
  • şu telefon artık türkiyeye gelmeli
  • Mi4 ün en eksik tarafı kamerasıydı umarım bu modelde üzerinde daha fazla durmuşlardır, ois yoktu ve çektiği fotolarda çok tatmin edici değildi
  • xiaomi acaba Fotoğraf makinesi pazarına da girer mi?

  • Bos hayal kuruyorsunuz nezaman bu telefon dunya genelinde satisa cikarsa fiyati digerleriyle ayni olacak adamlar uyanik sizin duygularinizla oynuyorlar

  • Başka kaynak 4000mah batarya dan bahsediyor.

  • şu telefon türkiyeye gelsin yada bir firma getirsin satsın artık...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.