Şimdi Ara

Avea ve TTNET artık Türk Telekom oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
2
Favori
6.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avea ve TTNET artık Türk Telekom oluyor


     

    Telekomünikasyon sektöründe uzun yıllardır iki büyük devi bünyesinde barındıran Türk Telekom, sürpriz bir kararla tek bir firma olmanın adımını attı. İletişim sektörünün devlerinden Avea ve internet sektörünün devlerinden TTNET, bundan sonra Türk Telekom adıyla hizmet vermeye başlayacak. 




    Tek Telekom Türk Telekom sloganı ile başlayan değişim konseptinde, Avea ismi ve logosu tamamen kalkıyor. Bunun yerine telefonlarda operatör olarak Türk Telekom ismini göreceğiz. Logosu da tamamen değişen Türk Telekom, yeni logosunda mobil, internet, telefon ve televizyon hizmetlerini bünyesinde barındırdığını anlatıyor. 








    Değişim kapsamında Türk Telekom, TTNET ve Avea bayileri de yenileniyor. Bayiler, firmanın yeni ismi ve logosu ile hizmet vermeye başlayacak, renk temalarını mağazalarına uygulayacak. Ayrıca ilgili web siteleri de tek bir çatı altında toplanarak hizmet vermeye başlayacak. Yeni Türk Telekom konseptinin, bu akşamdan itibaren tüm noktalara uygulanmaya başlayacağı ifade ediliyor. 




    Türk Telekom, iletişim tarihimizde önemli bir yere sahip. 1995 yılında PTT çatısından ayrılarak faaliyet göstermeye başlayan Türk Telekom, 2001 yılında Aycell iştiraki ile mobil iletişim sektörüne girmişti. 2006 yılında TTNET iştirakini kuran şirket, yurt dışında da faaliyet gösteriyor. Türk Telekom'un yüzde 55 hissesi Oger Telekom'a 21 yıllığına devredilmişti. Yüzde 30 hissesi hazineye ait olan firmanın, yüzde 15 hissesi de borsada işlem görüyor. 

     

    Avea ve TTNET artık Türk Telekom oluyor 

     







  • Ansayfadan bu habere gitmeye çalışınca aşağıdaki hatayı alıyorum.

    Service Unavailable

    HTTP Error 503. The service is unavailable.
  • Çokta iyi olmuş çokta güzel olmuş, logo ımmaa.

  • Turk telekom markası çok saçma onun yerine internet ve mobil için avea kullansaydı daha doğru olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de daha farkli bir isim bulabilirlerdi. Zaten bu ismi hafizalarimiza hic iyi kaziyamamislardi, kotu anilari herkeste malum. Umariz altyapida da gereken yeniligi yaparlar da farki fark ettirirler.
  • sim kartları erken değiştirmekle hata yapmışlar değişen simlerde avea yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni logo güzel olmuş. Mantıklı bir hareket olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scoopi

    Bence de daha farkli bir isim bulabilirlerdi. Zaten bu ismi hafizalarimiza hic iyi kaziyamamislardi, kotu anilari herkeste malum. Umariz altyapida da gereken yeniligi yaparlar da farki fark ettirirler.

    Neymis kötü anılar?
  • Misal ttnet kotamızı avea hattıyla dışarda kullanabileceksem güzel haber. Faturalar tek bir kalemde toplanacaksa güzel haber. Yok fıss..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Misal ttnet kotamızı avea hattıyla dışarda kullanabileceksem güzel haber. Faturalar tek bir kalemde toplanacaksa güzel haber. Yok fıss..

    Mümkünlü'de sence herşey mümkün mü?Bence hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    sim kartları erken değiştirmekle hata yapmışlar değişen simlerde avea yazıyor

    yeni 4.5g li kartlarda sadece turk telekom yazıyordu hocam. aralık ayında değiştirmiştim. hatta mnt yapanlara da veriyordu bayi.
  • yeni logoyu beğenmedim
  • Seni çok özlücez taçsız kral Avea.
  • Özelleştirme sırasında şirketlerin ayrılması özellikle şart koşulmuşken ve Tanzanya Rekabet Kurumunun bile böyle bir işleme izin vermesi imkansız olduğu halde bu başarı için emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turkforce

    Özelleştirme sırasında şirketlerin ayrılması özellikle şart koşulmuşken ve Tanzanya Rekabet Kurumunun bile böyle bir işleme izin vermesi imkansız olduğu halde bu başarı için emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım.

    Gene bir alicengiz oyunları galiba.
  • Logoya bak, ne kadar uğraştılar acaba onun için

  • Aycell olmadı Avea,
    Avea olmadı TurkTelekom,
    TurkTelekom olmazsa ne yazacak....?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 26 Ocak 2016; 13:50:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminim o ki rekabetçi fiyat politikasından vazgeçilecek.
    tcell rahat bir nefes alır artık.

    gençler sizinde pamuk eller ceplere.
    paketlerin taahut tarihi dolunca bi daha o paketi alamazsınız.

    aha buraya yazdım.
    bakalım tutacak mı?
  • "Türk Telekom denince, akla hemen onun adı gelir AKK AKK AKK !"

    İsterse Marsta koloni kursun Türk Telekom AKK kalkmadıkca benim için 5 kuruş değeri yok bu markanın.


    Ayrıca bi Grafik Tasarımcı olarak logoyu bende beğenmedim yazı tipi (font) göz tırmalayıcı geldi bana, espas aralıklarında sıkıntı var Türk te özellikle.

  • rekabet kanununa aykırı bir durum yoktur. türk telekom özelleştirilirken 10 yıl sonra kendisine koyulan kısıtlamalar kalkıyordu, bu süre içerisinde sektörün kendisini geliştireceği varsayılmıştı. avea'daki iş bankası hisselerinin ve tim (telekom italia mobile) hisselerinin geri alınmasıyla avea'nın önündeki engel kalktı. ttnet zaten %100 türk telekom sermayeli bir şirketti, kurulmasının tek sebebi, özelleştirme sırasındaki koyulan hükümlerdi. şu anda bu iki şirket, marka haline dönüşüyor. yani bu markalar halen türk telekom grubun malı. yasal yükümlülüklerden dolayı bu iki şirketin kanuni varlığı 5 yıl (ya da öyle bir şey) daha devam edecek, en fazla 10 personel bulunacak (çoğunlukla yasal mevzuat gereği bir müdür muhasebe elemanları vs.), mevcut sözleşmelerden kaynaklı alacak-verecek işlemleri bu iki şirket üzerinden devam edecek, ancak yeni sözleşmeler türk telekom grubu üzerinden yapılacak ki 2014 mayıs'tan beri böyle yapılıyordu, 2015 ocak'tan itibaren tek satın alma yönetimine geçilmişti, türk telekom grubuna ait diğer markalardan vitamin, %100 türk telekomun olan sebit a.ş. tamamen ortadan kaldırılarak, milli eğitim bakanlığına uzun süreli kiraya verildi, innova ve argela'nın da türk telekom grubu altında birleştirilmesi devam ediyor.

    bütün bunların tek anlamı var, türk telekom grubu paketleniyor. paketlenen malın ne yapılacağı bellidir. o yüzden paketin şimdi cilalanması gerekiyor. janjanlı kağıt geçirilip kırmızı kurdela takılacak. sonra da yeni sahibi hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.