Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Wide Screen oyun yamaları! Toplam 8 adet oldu (istek belirtin)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Cevap: Wide Screen oyun yamaları! Toplam 8 adet oldu (istek belirtin) Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nofear72

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2007; 23:53:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

7- Battlefield 2

Kısayolun üzerinde sağ tuşu tıklayın ve özellikler deyin. Hedef bölümünün sonuna bir boşluk bırakıp ardından +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900 ekleyin ve buradaki dikey ve yatay değerleri istediğiniz gibi belirleyin. ( Bende sadece 1440x900 işe yaradı )

böyle yaptıgım zaman battlefield açılmıyor

bende 1400 1050 drekt optionsta çıkıyoo ...sorun yok ..pachlerinizi tamam dır herhalde..

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
SEMiZ

2 Eylül 2007; 2:12:58 

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

7- Battlefield 2

Kısayolun üzerinde sağ tuşu tıklayın ve özellikler deyin. Hedef bölümünün sonuna bir boşluk bırakıp ardından +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900 ekleyin ve buradaki dikey ve yatay değerleri istediğiniz gibi belirleyin. ( Bende sadece 1440x900 işe yaradı )

bende 1400 1050 drekt optionsta çıkıyoo ...sorun yok ..pachlerinizi tamam dır herhalde..

BF2142_Update_1.25 yüklü fear kardeş sen nasıl yaptın bunu :):) ben okadar denedim hep masaüstüne atıyor oyun kendini

nofear72

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 12:03:48 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

7- Battlefield 2

BF2142_Update_1.25 yüklü fear kardeş sen nasıl yaptın bunu :):) ben okadar denedim hep masaüstüne atıyor oyun kendini

BF2 için konuşuyorum....

kısa yolda

"D:\game\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1

bu var senin kide böylemi...

SEMiZ

2 Eylül 2007; 12:54:17 

bf2 dede son update ler yüklü kısayolu boyle , "E:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 bende bunu "E:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900 yaptım ama masaüstüne atıyor

nofear72

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 13:57:54 

ilk önce mydoc daki bf2 yi sil sonra son pach bi daha yükle galiba 1,41 di sonra kısa yol ayarını yap ..

olmazsa bf2 yi kaldırıp en baştan kurman gerekebilir.

SEMiZ

2 Eylül 2007; 14:02:06 

evt en iyisi en baştan kurmak olacak çok teşekkür ederim nofear72 sagolasın

Zaba

5 Eylül 2007; 15:58:52 

şimdi bu widescreenciler oyun oynamak için ayrıca onun yamasını da mı yüklüyor?

angelus26

Sisteme Gözat

7 Eylül 2007; 19:11:57 

counter strike 1.5 olursa tam süper olur wallaaa...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Fatsalı_tamer

28 Eylül 2007; 0:40:00 

Arkadaşlar ya ben şimdi samsung 931bw alcaktım ve oyunkoliğim ve tv de seyrediyorum şimdi her oyun için ayrı ayrı yama yada bişeyler mi indircem yada yeni oyunlar ws ne uyumlu olacak mı yoksa gider normal 19" alıcam yaaa.

Arsenic

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Eylül 2007; 15:24:51 

Arkadaşım bu universal patcher warrior withinin orjinalini widescreen yapmıyor, sands of time widescreen oluyor ama warrior within için illa crack istiyor bunun orjinali için yapılmış bir ws patch yok mu?

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / MSI - NX8800GT-T2D512E OC / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W
Fatsalı_tamer

28 Eylül 2007; 21:25:08 

Anlamadım arkadaşım bana mı soruyosun???Bende size soruyorum her oyun için yama falan mı indircem diye. Yoksa normal 19" alcam diyorum.

Arsenic

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Eylül 2007; 1:02:05 

@Fatsalı_tamer sana sormadım konuyu açan arkadaşa sordum. Senin iletini okumamıştım şimdi okudum yeni oyunların %95i ws uyumlu zaten o konuda endişen olmasın ama eski oyunların (en az 3-4 sene eski) birçoğunda yoktu bunlarada zaten patch yapıldı, ws monitörde oyun oynamak gerçekten harika kesinlikle ws monitör almanı tavsiye ederim gerçi ben daha çok film ve dizi izlediğim için almıştım
.
Benim problemim yukarıda belirttiğim oyunu ws yapan patch sadece kopya versiyon için yapılmış bende oyunun tüm serisinin orjinali var son oyun zaten ws destekli ilk oyun patch ile uyumlu ama 2. oyunun mutlaka kopya olması veya ilaçlanması gerekiyor orjinal satın alıpta ilaçlamak hoş değil bu sebeple mesajı yazmıştım, warrior within orjinal alıpta ws oynayabilen var mı arkadaşlar?

PlayStation 3 60GB PAL Piano Black / XBOX360 Pal Arcade Pack Falcon / PS2 Slim Black
Samsung 225BW 22" LCD / MSI - NX8800GT-T2D512E OC / Quad Q6600 / Thermaltake Kandalf / Enermax Infinity 720W
Fatsalı_tamer

29 Eylül 2007; 19:03:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenicj

@Fatsalı_tamer sana sormadım konuyu açan arkadaşa sordum. Senin iletini okumamıştım şimdi okudum yeni oyunların %95i ws uyumlu zaten o konuda endişen olmasın ama eski oyunların (en az 3-4 sene eski) birçoğunda yoktu bunlarada zaten patch yapıldı, ws monitörde oyun oynamak gerçekten harika kesinlikle ws monitör almanı tavsiye ederim gerçi ben daha çok film ve dizi izlediğim için almıştım
.
Benim problemim yukarıda belirttiğim oyunu ws yapan patch sadece kopya versiyon için yapılmış bende oyunun tüm serisinin orjinali var son oyun zaten ws destekli ilk oyun patch ile uyumlu ama 2. oyunun mutlaka kopya olması veya ilaçlanması gerekiyor orjinal satın alıpta ilaçlamak hoş değil bu sebeple mesajı yazmıştım, warrior within orjinal alıpta ws oynayabilen var mı arkadaşlar?

Emin misin arakdaşım bak ben çok oyun oynarım aybaşında da lcd alcam.Kaderimle oynama sonra.Ben uğraşamam her oyun için patch falan indirmeye.Gerçekten sadece bi kaç oyun için mi patch gerekiyo???

Bir de bende de tvkartı var.Widescreen aldığım da digital tv kartıyla uyumsuzluk sorunu çıkarır mı?Alıp da çamur gibi seyretmeyelim sonra....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatsalı_tamer -- 29 Eylül 2007; 21:37:25 >

Fatsalı_tamer

1 Ekim 2007; 20:58:45 

.

*GökCell*