'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 30625 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Cevap: Wide Screen oyun yamaları! Toplam 8 adet oldu (istek belirtin)
herkese merhaba,benım bı sorunum var,nba 07 yı wıdescreen yapmak istiyorum,topic in basındakı seyı kullanıyodum su ana kadar.Ancak oyunun yamasını yappınca crack ı degıstırmek zorunda kaldım.Şimdi yine o yöntemi kullanamam çünkü crack ı degıstırınce bu sefer yama calısmıyo.topıc ın basındakı wıde res. patchın den baska bı yontem var mı arkadaslar wıde yapmak ıcın cozunurlugu?(crack sız bı yontem hex. prog. vb gıbı)Su topıcın basındakı adreste de yok,arastırma yaptım bulamadım da :( HELP
C:\Documents and Settings\All Users\Belgeler\Monolith Productions\FEAR klasörünün altındaki settings.cfg dosyasını note pad ile açın ve oradaki dikey ve yatay değerleri 1280x720, 1280x768, 1280x800, 1440x900, 1680x1050 çözünürlüklerinden birini yazın. Sonrasında kaydedip oyuna girin.. Ben bu yöntemi yaptığımda oyun 640x480'de açılıyor. Sebebini ben de anlayamadım fakat aşağıdaki linkte denenmiş ve gayet güzel işliyor...
Oyunun kurulu olduğu dizine gidin ve main adlı klasörün içindeki Edit config.cfg adlı dosyayı note pad ile açın.
seta cg_fov "xx" : Tırnak içine 16:10 için 90, 16:9 için 95 değerini girin.
seta r_customheight "xxx" : Tırnak içine yükseklik değerini girin.
seta r_customwidth "xxxx" Tırnak içine genişlik değerini girin.
Değişiklikleri kaydedin ve çıkın.
Brothers In Arms: Road to Hill 30
Oyunun kurulu olduğu dizine gidin ve sistem dosyasının içineki DefUser.ini dosyasını note pad ile açın.
DesiredFOV=63.000000 DefaultFOV=63.000000
Bunlardan sadece DesiredFOV bizi ilgilendiriyor. Oradaki 63 değerini 16:10 için 75, 16:9 için 80 değerini girin ve değişiklikleri kaydedin.
Battlefield 2
Kısayolun üzerinde sağ tuşu tıklayın ve özellikler deyin. Hedef bölümünün sonuna bir boşluk bırakıp ardından +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900 ekleyin ve buradaki dikey ve yatay değerleri istediğiniz gibi belirleyin. ( Bende sadece 1440x900 işe yaradı )
Warcraft III Reign of Chaos
Başlat/Çalıştır bölümüne regedit yazın ve aşağıdaki dizini takip edin.
Oyunun kurulu olduğu dizine gidin ve baseq3 klasörünün içindeki q3config.cfg dosyasını note pad ile açın. Sonrasında aşağıdaki değişiklikleri uygulayın.
Bu yöntem Q3 grafik motoruyla yapılan oyunların çoğu için geçerlidir.
Heavy Metal: FAKK 2 Jedi Knight 2: Jedi Outcast Jedi Knight: Jedi Academy Medal of Honor Medal of Honor: Allied Assault Quake 3 Arena Quake 3 Team Arena Return to Castle Wolfenstein Star Trek Voyager: Elite Force Soldier of Fortune 2
DOOM 3
Oyunun kurulu olduğu dizine gidin ve oradaki base klasörünün içindeki DoomConfig.cfg. dosyasını note pad ile açın.
Aşağıdaki parametreleri bulun.
seta r_customHeight "xxx" X yerine yükseklik değerini girin... seta r_customWidth "xxxx" X yerine genişlik değerini girin...
Aşağıdaki parametreyi bulun.
seta r_mode "x" X değerini -1 olarak girin.
Aşağıdaki parametreyi bulun.
seta r_aspectRatio "x" 16:9 formatında görüntü için (benim önerdiğim) X değerini 1 olarak girin. 16:10 yada 15:9 içinse X değerini 2 olarak girin.
Documents and Settings\kullanıcı\Application Data\My Battle for Middle-earth(tm) II Demo Files\Options.ini
Yukarıdaki dizinde dosyayı bulun ve çözünürlüğü istediğiniz şekilde değiştirin.
Not: Denemedim! İşe yaradığından emin değilim...
Fifa 2007
@_Blackfly_ arkadaşımıza teşekkürler...
Buraya tıklayarak gerekli programı çekin. Programı çalıştırın ve sonrasında NEW'i seçin. C:\Documents and Settings\xxx\Belgelerim\FIFA 07\A. Profiles dosyasını bulun ve resimde işaretli olan kısmı "1" yapın.
Exe'yi ve patcher'ı oyunun kurulu olduğu dizine atın ve patcher'ı çalıştırın. Resolution kısmından istediğiniz çözünürlüğü seçin ve patch butonuna basın. Ardından oyuna girin...
Exe'yi ve patcher'ı oyunun kurulu olduğu dizine atın ve patcher'ı çalıştırın. Resolution kısmından istediğiniz çözünürlüğü seçin ve patch butonuna basın. Ardından oyuna girin...
Ben şu anda 17" LG CRT Monitör kullanıyorum.Yakında değiştirmeyi düşünüyorum.Bu konuda çok fazla bi bilgim yok.
1)PS3 ' e uygun. 2)Çok ucuz da değil Çok pahalı da olmayan 3)Görüntü kalitesi orta - iyi arası olabilir.
19" WS alırsam 1200 piksel gibi çözünürlükler nasıl olur görüntü açısından.Galiba ideali 1440x900 ama bu çözünürlükde ekran kartım ağlar
SAMSUNG 19" WS alınır mı ?
BÜTÇE 250YTL+17" CRT FLAT MONİTÖR
Şu çözünürlük olayını biraz açıklarmısınız.Tırstım biraz.Malum ekran kartı
ben hyundai X91W kullanıyorum(19"wide) çok başarılı ödüllü bir monitör. hatta 19.4" diyebiliriz. dier 19 lara nazaran daha büyük. fiyatı şuan bimeksde indirimli ve 305 ytl
C:\Documents and Settings\xxx\Belgelerim\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Profiles\profil adınızıda tıkladıktan sonra oraya not defterinden options.ini oluşturuyoruz olusturduğumuz yere girip istedediğimz çözünürlüğü yazıyoruz ben 1680 1050 yazdım kaydet diyip çıktıktan sonrada oyuna giriorus settings ayarına girincede bide ne gördüm 1680 1050 çözünürlüğüde eklenmiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelus26 -- 27 Haziran 2007; 13:08:32 >
INTEL Core i5-2500K__Corsair H100 Extreme Performans Sıvı Soğutucu_MSI P67A-GD65 B3__Team Xtreem S2 120GB SSD_KINGSTON 12 GB DDR3 HYPERX 1600 MHz___Cooler Master RC-690__Acer 24" 3D LED 3DVision GN245HQBMID Monitör +nVidia 3DVision Gözlük__Asus VGA ENGTX590 3 GB 768Bit GDDR5__SilverStone Strider Plus 1000W 80+ Plus Silver Modüler_Logitech z5500
NBA Live 2007 patcher linkinde sorun var ilgilenirsen çok sevinicez pcde oynadığım ender oyunlardan biri(her ne kadar nba live 07 hayalkırıklığı olsa da başka alternatifimiz yok)
ya arkadaşlar şu nba live 07 widescreen yamasının linki uçmuş bi güncelleseniz size zahmet adamlar kambur kambur oynanmıyo yaa
Okulu var onun pek giremiyor foruma.
Geldim hocam geldim Pinky'nin okul dediği yaz okulu yaw Bir de dedemi kaybettim, üst üste geldi. Son güncellemeleri yapıyorum arkadaşlar. Epeydir konuyla ilgilenemiyordum, özür dilerim herkesten...
@angelus26, sen istersin de ben Richard Burns yamasını eklemez miyim hocam Bu arada verdiğin Command & Conquer 3 Tiberium Wars çözümü için de teşekkürler, ekliyorum hemen listeye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGreat -- 29 Haziran 2007; 19:17:20 >
counter strike 1.5 ve Colin MC rally 3 ve 5 in yamalarını bulabilirsen çok minnettar kalırım. ayrıca fifa 2005 i de bulursan süper olur
Hocam CS 1.5'in WS desteği yok fakat 1.6'nın hack yoluyla var. Colin McRae 3'ün WS desteği yok, şimdilik çözümü de yok. 4. oyunun çözümü var. 5. oyun ise zaten native olarak destekliyor...
@angelus26, sen istersin de ben Richard Burns yamasını eklemez miyim hocam Bu arada verdiğin Command & Conquer 3 Tiberium Wars çözümü için de teşekkürler, ekliyorum hemen listeye...
INTEL Core i5-2500K__Corsair H100 Extreme Performans Sıvı Soğutucu_MSI P67A-GD65 B3__Team Xtreem S2 120GB SSD_KINGSTON 12 GB DDR3 HYPERX 1600 MHz___Cooler Master RC-690__Acer 24" 3D LED 3DVision GN245HQBMID Monitör +nVidia 3DVision Gözlük__Asus VGA ENGTX590 3 GB 768Bit GDDR5__SilverStone Strider Plus 1000W 80+ Plus Silver Modüler_Logitech z5500
Rica ederim hocam Çözüm işe yaradı mı bari?
Bu arada NFS Underground 2 ve NBA Live 2007 WS patcher'larını bulamıyorum. Neti talan ettim, ama yok
Rica ederim hocam Çözüm işe yaradı mı bari?
Bu arada NFS Underground 2 ve NBA Live 2007 WS patcher'larını bulamıyorum. Neti talan ettim, ama yok
Hocam, Universal WS Patcher diye birşey buldum, dene istersen. Belki işe yarar. Underground 2'de sanırım işe yarayacak ama, NBA için bir fikrim yok. Gene de bir dene derim...
quake 3arena için söylenen değişiklikleri yaptım ama olmadı oyun hata veriyor girmiyor sebep ne olabilir ? çok nostaljik olsada ara sıra oynuyorum
“Siperler arasıdaki mesafe sekiz metre, yani ölüm muhakkak. Birinci siperdekiler hiçbiri kurtulmamacasına kâmilen düşüyor. İkinciler onların yerine geçiyor. Fakat ne kadar gıpta edilecek bir itidal ve tevekkülle biliyor musunuz? Öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor, en ufak bir korku ve endişe göstermiyor, sarsılmak yok. Okuma bilenlerin elinde Kur’an-ı Kerim cennete gitmeye hazırlanıyorlar. Bilmeyenler kelime i şahadet getirerek yürüyorlar. Emin olunuz ki, Çanakkale Savaşlarını kazanan bu yüksek ruhtur.” email: ferhatde@hotmail.com
Kısayolun üzerinde sağ tuşu tıklayın ve özellikler deyin. Hedef bölümünün sonuna bir boşluk bırakıp ardından +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900 ekleyin ve buradaki dikey ve yatay değerleri istediğiniz gibi belirleyin. ( Bende sadece 1440x900 işe yaradı )