Şimdi Ara

GIF odaklı yeni iOS uygulaması: Piku Piku

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GIF odaklı yeni iOS uygulaması: Piku Piku


    Detaylarına burada yer verdiğimiz birçok GIF servisi / uygulaması bulunuyor. Bunlar arasına yeni katılan alternatiflerden ilginç isimli Piku Piku, Americos Technologies tarafından iOS 8.0 ve üzeri iPhone modellerine getiriliyor.

     

    Kişilerin cihazlarının hem ön hem de arka kameraları ile GIF formatında kayıtlar yapmasına ya da sürekli olarak tekrar eden videolar çekmesine imkan tanıyan Piku Piku, ön kamera çekimlerinde daha iyi aydınlatma için ekranı kullanabiliyor ve eklenen gerçek zamanlı filtreler ile çekimleri çok daha ilgi çekici hale getirebiliyor.

     

    iPhone 6s ile iPhone 6s Plus modellerinin 3D Touch teknolojisini aktif olarak kullanan ve böylece simgesi üzerinden hızlı şekilde fotoğraf çekimine başlayabilen Piku Piku, hem yatay hem de dikey modda çekimler gerçekleştirebiliyor ve bildirim merkezine yerleşerek hızlı olarak oradan da çekime girebiliyor. Çekilen görüntüleri Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr, iMessage gibi noktalara aktabilen uygulama, zamanlayıcı kurarak arkadaş grupları için faydalı bir altyapı ortaya koyuyor.

     

    Ücretsiz olarak sunulan Piku Piku uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

     

     

    GIF odaklı yeni iOS uygulaması: Piku Piku 







  • Haberdeki görsele baktım da, insanlar farklı görünecem diye maymuna dönmüşler. Böyle uygulamalar ise zerre ilgimi çekmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.