Şimdi Ara

Önemli olan ağzının laf yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 yaşından sonra tipe bakmazlar, paraya bakarlar demişler. Tipe bakmayanlara da kaliteli kesim demişler.

    Yahu arkadaşlar siz kafayı mı yediniz? Daha tanımadığınız, kişilik özelliklerini, nelerden hoşlandığını vs. bilmeden sadece güzel diye kıza "aşık" oldum demiyor musunuz? Kimse şimdi ağzın laf yapması diye zırvalamasın, tip olmazsa olmazdır. İş başvurusunda bile tipine bakarlar, sırf arkadaş olurken bile tipine bakarlar. Siz cidden sürekli bilgisayar başında oturup mastürbasyon yapmaktan kafayı yemişsiniz.

    Bebek ziyaretlerinde çirkin bebekleri sevmezler o kadar diyeyim. Her insan tipe bakar.

    Hah tipiniz yoktur, o zaman da kıza çamur atmayın. Maymun gibi insan içine çıkıyorsunuz, ezile büzüle kıza yanaşıyorsunuz. Kız da tabiki sizi parmağında oynatır, sizinle dalga geçer. Yalnızlığı sevenler varmış bir de ahahaha. Kaybedenler Kulübü falan mı izlediniz siz?

    Bir de "önemli olan ağzının laf yapması" diyip "benim ağzım laf yapmıyor, o yüzden kaybediyorum hep" diyen elemanlar var.

    Arkadaşlar kendinize gelin.







  • haklısın unutmayın sincaplar içi dışından önemli olan tek şey karpuzdur önce tip kasacaksınız yok mu yoksa para kasacaksınız oda mı yok valla 2 side yoksa intihar edebilirsiniz şahsen ben ederdim para yok tip yok lan hayatta yaşamanın ne anlamı kalırdı o zaman ??? allahtan bende 2 side var ... üstünde ... patlatıyorum bana hayat güzel























    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 25 Ocak 2016; 2:44:15 >




  • Ağzın laf yapmadıktan sonra tipde olsa işe yaramıyor.
    Benim elim yüzüm düzgün ama çekingenim ağzım iyi laf yapmıyor,bu yüzden bu zamana kadar doğru düzgün bir ilişkim olmadı.
    Bu dönem başlarında bir kızdan hoşlanıyordum sonunda açıldım kıza meğer o da benden hoşlanıyormuş şu an çıkıyoruz.
    Ama ben hamle yapmasam öyle kalacaktı işte.
  • Dostum haklısın. Ben gayet hoşsohbetim, kızla konuşurken gülme krizine sokabiliyorum ama çirkinim; kimse kabul etmiyor.
  • 1. Tip
    2. Laf

    özgüvenin olmasın var gibi taklit yap yeter

    sonra iste instagramındaki faceindeki erkekleri sildir özgüvensizlik olmuyor

    ayy aşkım beni kıskanıyormuş oluyor
  • tip bazı kriterler için önemli bencede fakat 50sinden sonra istediğin kadar yakışıklı ol 20 yaşındaki kız paran için seninle birlikte olur tipin için değil. o yüzden kendiniz gibi birini bulmaya bakın bu boktan dünyada en önemsiz şey tip. tipsiz olduğumu biliyorum fakat bunları aştığımı düşünüyorum. bir kızdan red yemedim çünkü hiç bir kıza açılmadım bundan utanmıyorum. dünyaya şekil verenler yakışıklı veya güzel olanlar değildir ki dünya bile her şeyin karşısında önemsiz kalırken birinin beni beğenip beğenmemesi çokta umrumda değil. evet tip ilişkilerde önemli fakat kimseyi rencide etme hakkını vermez arkadaş olabiliriz dersin en kötü ihtimalle. objektif bakarsak evet benim içinde tanıdığım birine karşı tip ilk faktör fakat zaman ilerledikçe sevebileceğin yönlerini buldukça o açığı kapatabilirsin o yüzden ilk görüşte aşka inanmıyorum sadece hoşlanmak vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 25 Ocak 2016; 3:06:09 >




  • Montmartre kullanıcısına yanıt
    Tipsiz Erkek Yoktur , Bakımsız Erkek Vardır. Tipsizim Diye Düşünürseniz 1-0 Yenik Başlarsınz. Eğer Bakımlı , Özgüvenli Ve Ağzınız İyi Laf Yaparsa Düşüremiyeceğiniz Kız Sayısı Azdır.
  • Civic Sever C kullanıcısına yanıt
    He he kesin öyledir. Dediğin 3 şeye de sahibim tip olmayınca olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

    He he kesin öyledir. Dediğin 3 şeye de sahibim tip olmayınca olmuyor.

    Yaş 12 O zaman ?
  • Civic Sever C kullanıcısına yanıt
    96'lıyım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önemli olan kisinin kendine yakisan demokrasiyi giymesidir.neden tek bir süper güç tek bir süper güç o zaman amerikaya gereken önemi vermeliyiz.en yakisikl ierkekler kadinlar nerde amerikada demekki ya amerikada ol yada amerikan gibi ol.bu örenkten yola çiktigimiz zaman amerikalilar niye yakisikli çünkü zeki olduklari için zeki olunca ne oluyor agiz laf yapiyor.yani tip olmasi için agzin laf yapmasi lazim.yani senini bu tez çürüdü.sen agzin laf yapmasi önemli degil tip diyerek kendine yakisanai giymi o yüzden kendi hesabima olmamis diyorum bizimla diyilsin.
  • Şu 3 insan türü hiç bitmeyecek.

    1- Ağzım laf yapmıyor, o yüzden kaybediyorum.
    2- Bakımsızım, o yüzden kaybediyorum.
    3- Çirkinim, o yüzden kaybediyorum.

    Yıllardır görüyorum bu klişeleri.
  • Tamam gayet güzel demişsin iyi hoşta şu fotoğraftakine ne diyeceksin ? Ya da bir tane daha vardı artık malzemelerden yapılmış gibi olan bir oğlanla güzel bir kız ona ne diyeceksin ? Tip her şey demek değildir şunu kafanıza bir sokun.
     Önemli olan ağzının laf yapması
  • Montmartre kullanıcısına yanıt
    usta yakışıklı erkek güzel kız bunlar önemlide biyerden sonra karakterde önemli ilk bakışta tip önemli unsur ama ilerisinde insanın karakteri hal ve hareketleride etkiliyor insanı benim tipim sükür iyi ama kız arkadasım çok güzel mesela benim tipime oranla:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinsemer

    Tamam gayet güzel demişsin iyi hoşta şu fotoğraftakine ne diyeceksin ? Ya da bir tane daha vardı artık malzemelerden yapılmış gibi olan bir oğlanla güzel bir kız ona ne diyeceksin ? Tip her şey demek değildir şunu kafanıza bir sokun.
     Önemli olan ağzının laf yapması


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • metinsemer kullanıcısına yanıt
    Konuyu daha ilk sayfada curuttu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.