Şimdi Ara

viewsonic vg2230wm 720p ***kablo geldi*** gow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • çözünürlüğü 1360x768 e ayarlayarak 720 p bir görüntünün videosunu çektim.

http://www.youtube.com/watch?v=tHlFn-3xsC4

videonun görüntüsünü yarı yarıya küçültmek durumunda kaldım. bu halde bile 9 mb olduğunu belirtmek isterim. monitoru xbox360 da kullanmak isteyen arkadaşlara bir fikir vereceğini düşünüyorum. izleyin sonrasını konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamay_aytam -- 9 Ocak 2007; 19:59:22 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorfa -- 4 Ocak 2007; 20:40:25 >

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

çözünürlüğü 1360x768 e ayarlayarak 720 p bir görüntünün videosunu çektim.

videonun görüntüsünü yarı yarıya küçültmek durumunda kaldım. bu halde bile 9 mb olduğunu belirtmek isterim. monitoru xbox360 da kullanmak isteyen arkadaşlara bir fikir vereceğini düşünüyorum. izleyin sonrasını konuşalım.

Çok güzel çekmişsin.Eline sağlık...
    en kısa zamanda alıcam.Uzun süredir düşünüyordum.İstanbul Anadolu yakası civarında tavsiye edebileceğiniz, ölü piksele bakarak alabileceğim, bir yer biliyor musunuz?

• teknolojix mağazaları var yardımcı oluyorlar bana ölü pixel olayına karşı bir hafta da iade süresi verdiler.
  • bu arada şunu belirtmek isterim. 1360 x 768 monitorun direk olarak desteklediği çözünürlüklerden biri değil. bu çözünürlükte masa üstü görüntüsü hiç sevimli değil ancak ben dvi dan pc (1680 x1050), vga dan da xbox360 (1360 x 768) bağlayacağım. videodan ne kadar anlaşılıyor bilmiyorum ama 16:9 olan bir görüntüyü monitor 16:10 bir alana yaymasına rağmen ne bir kırılma ne de görüntüde (en azından benim farkedebileceğim ölçüde) bir uzama efekti var. henüz vga kablosu elime ulaşmadığı için xbox360 görüntüleri henüz yok ancak o da native 720p görüntüyü interpolasyonla upscale ettiğinden ortaya bundan daha farklı bir sonuç çıkacağını sanmıyorum, saygılar.
  • evet kablo geldi fw de tamam. görüntüyü gow dan çektim ancak dv kamera bile çok iyi görüntü vermiyor. görüntüler xbox360 1360x 768 cözünürlükte çalışırken çekildi ben 1280 x 1024 ilede deneme yaptım ve çok bir fark görmedim. her iki durumda da şikayetçi olabileceğim bir şey yok. bendeki kablo dragon olandan görüntülerde söylendiği gibi kırılma filan yok sadece renklerin çok göz alıcı olmadığını düşünüyorum( ecnebilerin washedup dediklerinden)tabii orjinal kablo ile kıyaslama şansım yok. oyunun kendine has bir renk tonlaması var belkide buna alışmam gerekiyordur ya da monitore tam ayar yapmam gerekiyorda olabilir bilmiyorum yani. birazdan youtube e upload edicem. görüntüyü yine dv çekip çözünürlüğü yarıya düşerek xvid yaptım. bakın konuşalım. link geliyor

elinde warsa acaba dead risingınde vıdeosunu koyabilrmisin buraya..22'de kırılma oluyormus bu oyunda fazlasıyla diye birşeyler konuşuluyordu..

teşekkürler
  • üzgünüm elimde dead rising yok bundan başka double agent var. onuda denedim daha önce bahsettiğim gibi benim (birazda yüksek beklentiler yüzünden olacak herhalde) görüntülerdeki renkler dışında bir şikayetim yok. kırılma hiç yok, nesnelerin olduğu gibi görünmemesi durumu yok. uzama farkedilebilecek yada şöyle söyliyim rahatsız edecek bir düzeyde değil. 1280 x 1024 çözünürlükte çok başarılı bir şekilde oynanıyor. kablo da bence başarılı zaten daha once nette okuduğum yorumlarda orjinal kablo ile aralarında bir fark olmadığı yazıyordu. video ne kadar yararlı olduğunu bilemiyorum. çünkü görüntüler gözün gördüğü ile kıyaslanırsa 10 üzerinden 3 düzeyinde.
  • Videoyu çekerken ekrana biraz daha yakından çekme şansın var mı acaba? Ekranda başka bir şey görünmemesi açısından.

evet kablo geldi fw de tamam. görüntüyü gow dan çektim ancak dv kamera bile çok iyi görüntü vermiyor. görüntüler xbox360 1360x 768 cözünürlükte çalışırken çekildi ben 1280 x 1024 ilede deneme yaptım ve çok bir fark görmedim. her iki durumda da şikayetçi olabileceğim bir şey yok. bendeki kablo dragon olandan görüntülerde söylendiği gibi kırılma filan yok sadece renklerin çok göz alıcı olmadığını düşünüyorum( ecnebilerin washedup dediklerinden)tabii orjinal kablo ile kıyaslama şansım yok. oyunun kendine has bir renk tonlaması var belkide buna alışmam gerekiyordur ya da monitore tam ayar yapmam gerekiyorda olabilir bilmiyorum yani. birazdan youtube e upload edicem. görüntüyü yine dv çekip çözünürlüğü yarıya düşerek xvid yaptım. bakın konuşalım. link geliyor

oyunun kendisine ait gri renk tonlaması var xbox dashboardda renk canlılıklarına bakarsan veya marketplaceden ufak bi demo çekip oyna bence.
    Karanlık olmasın oyun

• videoyu tabiki daha yakından çekebilirim. ancak sorun dosyayı nete aktarırken küçültme aşamasında oluyor. görüntü bozuluyor (zaten takdir edersiniz ki kamera gözün gördüğü görmüyor). ve sizin açınızdan da çok birşey ifade ediyor mu onu da bilmiyorum . diğer türlüde dosya boyutu çok büyüyor. ancak kullanıcı deneyimi açısından hiç bir sorun yok. dragon kablo ile bağladım.dvi dan da pc ye bağlı kablo sök tak derdi olmuyor. bu arada bende en iyi çözünürlüğün 1360x768 olduğuna karar verdim. ayrıca seside üzerindeki hoparlörlerden alıyorum şimdilik.

quote:

çözünürlüğü 1360x768 e ayarlayarak 720 p bir görüntünün videosunu çektim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.