Şimdi Ara

Windows 10 işletim sistemli Xiaomi Mi Pad 2 satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Windows 10 işletim sistemli Xiaomi Mi Pad 2 satışa çıkıyor


     

    Xiaomi'nin geçtiğimiz yıl sonlarında piyasaya sürdüğü ve adeta kapış kapış satılan Android işletim sistemli Mi Pad 2 tablet modelinin, Windows 10 işletim sistemli versiyonu da piyasaya çıkıyor. Mi Pad 2 Windows 10, sınıfındaki en şık tablet olma özelliğine sahip. 




    7.9 inçlik 2048x1536 piksel çözünürlükte IPS ekrana sahip Xiaomi Mi Pad 2 modeline Atom x5 Z8500 yonga seti güç veriyor. Yonga setinde 4 adet çekirdek, 2.44GHz saat hızına kadar çıkabiliyor ve 600MHz saat hızında entegre grafik birimi ile geliyor. 2GB LPDDR3 RAM ile desteklenen cihazda metal alaşımlı bir kasa mevcut. 

     





    Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde kamera olan cihaz, 6190mAh kapasiteli batarya ile yaklaşık olarak 12 saat kullanım süresi sunabiliyor. Alt kısımdaki Type-C bağlantısı yanında 6.95mm kalınlık değeri bulunuyor. Yine 322 gram ağırlığında ve tamamen metal bir gövdeye sahip. 




    Windows 10 işletim sistemli versiyon sadece 64GB depolama kapasitesi ile satılacak. 26.01.2016 itibariyle başlayacak satışlarda fiyat etiketi, yaklaşık 185$ olarak belirlenmiş. Xiaomi Mi Pad 2, hem en ucuz hem de en şık Windows 10 tabletlerden birisi olma özelliğine sahip. Cihaz iki renk seçeneği ile sunulacak. 

     







  • Microsoft üste para veriyor muhtemelen xiaomi ye :)

  • Ipad cakmasi.

  • 185 alan opsun basina koysun. Gelir haberleri yok 5 dk bitti vs.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratai

    Ipad cakmasi.

    ipad'de Windows veya osx var mı???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Micro SD kart girişi yok o kötü olmuş. Ama yine de android yerine Windows bence daha avantajlı.

  • Xaomi bu fiyata satıp kâr ediyorsa acaba diğer firmalar ne kadar kâr ediyor diye düşünmeden olmuyor.



    Şu ülkeye gelseydin be Xaomi..

  • xioami microsoft dan iyi para almıştır yoksa girmez bu bataklığa geçen şok markette gördüm casper ikisi bir arada w10 tablet fiyatları uygun ama alan yok

  • Boyutu ufak olduğu için lisans parayı ödemiyor zaten, Intel de bi miktar hibe desteği vermiştir, bu fiyata gayet güzel

  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    ben chuwi Hi8 aldım Mipad 2 ile aynı özelliklere sahip, 90 USD, üstelik Chuwi'de kar ediyor.
    Windows 10 işletim sistemli Xiaomi Mi Pad 2 satışa çıkıyor
  • 10 inç altı olduğu için W10 bedava gelmiş olabilir. Acaba bu ürünlerde Windows kullanmak iyi bir deneyim sunuyor mu? Yoksa tabletlerde Ipad'e devam mı etmeli?
  • Asus bunun benzer modelini kalemli olarak globalde satsa benzer fiyata efsane olur...

  • ipad sıkı kolla kendini çok sağlam rakipler geliyor sana

  • magaza adam olsun sonra alırım w10 lu bir telefon...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: *siteci*

    10 inç altı olduğu için W10 bedava gelmiş olabilir. Acaba bu ürünlerde Windows kullanmak iyi bir deneyim sunuyor mu? Yoksa tabletlerde Ipad'e devam mı etmeli?

    benim tablet dual OS, windows ve android. Aslen tableti windows 10 için aldım ama kendimi hep android'te buluyorum. Bu da sanırım windows deneyiminin başarısı hakkında fikir verir.
  • çift işletim sistemi yapsalar bari

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenomenon


    quote:

    Orijinalden alıntı: muratai

    Ipad cakmasi.

    ipad'de Windows veya osx var mı???

    Tip olarak ipad çakması olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Windows tablette kullanıma uygun bir işletim sistemi değil. 10 değil windows 15 de gelse bu durum değişmeyecek.
  • Tablette windows gayet kullanışlı. Android tabletten daha çok kullanım alanı sunuyor ve destek sorunu yok.

  • Güzel bir tablet olmuş.Buradanda eleştirenleri boşboğaz olarak görüyorum.Neymiş iPad e benziyormuş.Bu düşünceyi yuvarlak kamerasından ve alüminyum tasarımından aldığını düşünüyor.Kardeşim Xiaomi tablete tasarımda ne uygunsa onu koyar.Oraya kare bir kamera koysa olurmu? Olmaz.Veya iPad çakması olacak diye alüminyum yapmasa? Yine olmaz.Yani yolda geçen gideni iPad olarak çakma demeyin.En azından sizden fahiş fiyatlar almıyorlar

    Xiaomi Microsoft ve Intel le ilişkilerini artırmak için yapılmış bir tablet gibi.Buda Xiaomi nin bilgisayar pazarında büyük gözü olduğunu gösteriyor.

    Tablet güzel fakat üst seviyeyi hedefleyen bir tablet olmamış.2 GB RAM ve 4 Çekirdekli işlemci bunu gösteriyor.Ben Xiaomi den amiral bir tablet isterdim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seyesla

    Güzel bir tablet olmuş.Buradanda eleştirenleri boşboğaz olarak görüyorum.Neymiş iPad e benziyormuş.Bu düşünceyi yuvarlak kamerasından ve alüminyum tasarımından aldığını düşünüyor.Kardeşim Xiaomi tablete tasarımda ne uygunsa onu koyar.Oraya kare bir kamera koysa olurmu? Olmaz.Veya iPad çakması olacak diye alüminyum yapmasa? Yine olmaz.Yani yolda geçen gideni iPad olarak çakma demeyin.En azından sizden fahiş fiyatlar almıyorlarXiaomi Microsoft ve Intel le ilişkilerini artırmak için yapılmış bir tablet gibi.Buda Xiaomi nin bilgisayar pazarında büyük gözü olduğunu gösteriyor.Tablet güzel fakat üst seviyeyi hedefleyen bir tablet olmamış.2 GB RAM ve 4 Çekirdekli işlemci bunu gösteriyor.Ben Xiaomi den amiral bir tablet isterdim.



    Kasa malzemesi ve ya kameranın şeklinden dolayı çakma denmiyor, ipad mini kılıfına birebir oturmasından, portların, düğmelerin ve kameranın yerlerine birebir uyumundan çakma deniyor zaten





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.