Şimdi Ara

Olacağı buydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha hamzaoğlu gonderilirken azınlık da olsa bu şekilde olacağını on goren insanlar vardı.
    Hamzahamzaoğlunu beğenirsiniz beğenmezsiniz fakat sezon başında bir teknik adam gonderirsen bu şekilde olacağı belliydi.

    Ya sezon başında gonderecektin, kardesim sen 3 kupa aldın teşekkür ederiz ama biz seninle çalışmak istemiyoruz diyip yollayacaktın ya da iyi kötü sezon sonuna kadar hamza hamzaoğluyla devam edecektin.

    Şimdi ne oldu ? Denizli Hamza Hamzaoğlunun istatistiklerini bile yakalayamadı.

    Hamza 11 macta 21 puan topladı
    Denizli 9 macta 12 puan topladı.

    Hamzanın ortalamasıyla bile gitsek suan 36 felan puanımız vardı.
    O gun liderle puan farkı 5 idi , bugun bjk yenerse 14 puan.

    Başarısız diye gonderilen adamın yerine gelen adam başarısız adam kadar olamadı.
    Denizli Hamza gibi de parasını almadan gitmez bu adam bu yaşında para kazanmak için tekrar geldi.

    Olan yine Galatasaray'ın paracıklarına olucak.

    Bir kuruş almadan gitti hamza hamzoğlu, denizli ise onun 2 katı para alıyor ve gorüceksiniz sozleşmesinin tamamını almadan gitmez.

    Hamzanın gonderildiği gün sevinçlerinden dans edenleri şimdi merak ediyorum memnunlar mı takımdan?

    Kimse kadro felan demesin , kadro istediği kadar kotü olsun.

    Başakşehirden, Torku konyaspordan, kasımpaşadan kotü değil herhalde değil mi?Adamlarla aynı puanımız var.







  • Hamzanın gönderildiği gün ondan ve geride bıraktığı takımdan nefret ediyordum zil takıp oynamıyordum zaten enkaz bırakmıştı şu anda da değişen birşey yok hala nefret ediyorum kalsada fark açılacaktı zaten.Şu anda ki durumumuzun nedeni hamzaoğlu zaten neden o herifi arayalım.
  • Hamzanın gitmesi en doğru şeydi ama sağolsun bizim ultrayiyiciler Ersun Yanalı Fb li deyip istemeyip getirtmediler.Neticede dedeyi getirttiler.Teşekkür etmek lazım yiyicilere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Don McLean

    Hamzanın gönderildiği gün ondan ve geride bıraktığı takımdan nefret ediyordum zil takıp oynamıyordum zaten enkaz bırakmıştı şu anda da değişen birşey yok hala nefret ediyorum kalsada fark açılacaktı zaten.Şu anda ki durumumuzun nedeni hamzaoğlu zaten neden o herifi arayalım.

    Ya arkadaşım sezon sonuna kadar gitseydin bu durumdan kotü mü olacaktın?
    Enkaz felan bunlar cok sığ cok basit sozler. mantıklı bak olaya Konya Torku spordan, Başakşehirden daha kotü mü kadron var.?
  • Hamzaoğlunun gitmesi oldukça isabetli oldu, bu kadar kötü çalıştırdığı takımın sezonun ikinci yarısında iyice kötüleyeceği zaten belliydi..

    Hamza devam etse yine aynısı olacaktı, üstüne bir de yöneticiymiş gibi FFP falan deyip Podolskiyi, Sneijderi, Muslera'yı sattırmaya kalkardı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza'nın sene ortasında gönderilmesi ve Denizli ile anlaşılması ne kadar yanlışsa sene başında hamza ile devam etmekte o kadar yanlıştı.

    Notcuk.. bu sene Akhisar'ın gerisinde kalacağız..
  • Biliyidim böyle olacağını, 500 tl pokama pokama
  • hamza kalsa bundan daha kötü olmayacağımızın garantisi de yok :D iyi ki bi gittiğinde fark 5 ti. herkes 5 olarak kalacak sanıyıor
  • Hamza ağırlıklı olarak saçma sapan konuşmaları yüzünden gitti...Olsa Denizliden daha puan toplardı ama...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Don McLean

    Hamzanın gönderildiği gün ondan ve geride bıraktığı takımdan nefret ediyordum zil takıp oynamıyordum zaten enkaz bırakmıştı şu anda da değişen birşey yok hala nefret ediyorum kalsada fark açılacaktı zaten.Şu anda ki durumumuzun nedeni hamzaoğlu zaten neden o herifi arayalım.

    Ya arkadaşım sezon sonuna kadar gitseydin bu durumdan kotü mü olacaktın?
    Enkaz felan bunlar cok sığ cok basit sozler. mantıklı bak olaya Konya Torku spordan, Başakşehirden daha kotü mü kadron var.?


    Daha az mücadele eden oyuncuların pohpohlanıp baş üstünde tutulan kazmalarımız var bizim o yüzden böyleyiz.




  • Hamzaoğlu varken de zaten şampiyon olacak bu umut ışığımız yoktu ama 2. lik için zorlayabilirdik diye düşünüyorum. Gönderildiği gün dedim, bu takım artık 3. lük mücadelesi verecek diye.
  • Böyle olacağı belli felan degildi. Eğer denizlinin geleceği kesin ise belliydi denir ama biz hamzayi göndermek isteyenler denizliyi sence istiyormuyduk?
    Bir İspanyol yada alman teknik adamın getirilmesi için çok dua ettim ama olmadı teknik heyete diyeceksin bunu. Denizliyi getiren taraftar değil yönetim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize Alman TD lazım. Alman disiplini bu takımı 2 senede uçurur. Denizli de o güç yok. Lucescu'da olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet denizliye devam...
    Takim hamza doneminden bile berbat.
    Bu adam istifa da etmez bu yastan sonra cocuklarina torunlarina para birakmak icin geldi cunku.

    Sezon gitti bari yeni bir adam gelsin obur sezona kadar takimi tanir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli beceremedi ama hamza da beceremedi. Sene basından belliydi hamzanın yapamayacagı. Yönetim cesaret edip de gönderemedi eee takimi sampiyon yapti diye gondermezsen küçük takım olmaya mahkumsun. Başkan maçı farkli yeriyle izliyor galiba insan demez mi hic biz sampiyon olduk ama hep bireysrl performanslarla diye... Bizde şu vefa olayı bu bizim evladimiz olayi bitmedikce bu takım duzluge cikamaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PunkBunny

    Denizli beceremedi ama hamza da beceremedi. Sene basından belliydi hamzanın yapamayacagı. Yönetim cesaret edip de gönderemedi eee takimi sampiyon yapti diye gondermezsen küçük takım olmaya mahkumsun. Başkan maçı farkli yeriyle izliyor galiba insan demez mi hic biz sampiyon olduk ama hep bireysrl performanslarla diye... Bizde şu vefa olayı bu bizim evladimiz olayi bitmedikce bu takım duzluge cikamaz

    .Hamzayla ne alıp veremediğiniz var.
    Adam şansa bala kotü oyuna iyi oyuna 3 kupa almıs, 1 sezon daha şansı haketmiyor muydu sence?Prandelliye Manciniye şanş verelim diyen adamlar bile Hamza'ya ısınamadılar gitti.

    Futbolda şans yoktur, o şansı sen yaratırsın.

    Bu mantıkla bakarsan herşey şans ve şansızlık diye bakman lazım Bugun kaybedilen puana da şansızlık olarak bakman lazım bu mantık ile.

    Bu adam iyi tteknik direktor kotü teknik direktor tartışılır fakat çok büyük ayıp edildi.

    Vefalı değil vefasız davranıldı.

    Hamza yerine yabancı bir teknik direktor olsa kovulurmuydu?




  • Hamzaoglu da basarısız olacaktı,denizli de basarısız

    Ancak denizli bu sıkısıklıkta hic katkı vermeden 3 milyon euro alıyor,sıkıntı burada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim şimdi sana tek tek yazayım.

    Bugün kendine büyük diyen kulupler kendilerini sampiyon t.direktorleri bile gonderiyor.

    Bugun fenerbahcenin teknik direktoru de yunanistandan gonderildi. Sampiyon yaptigi halde.

    Şu vefa olayını geç. Bu takımın basına ne geldiyse bu vefadan geldi. Boyle kulup yonetilmez. Yonetir vefa dersen sabri umut hamit basına bela olur boyle kalirsin...

    Maçları izliyor musun bilmem ama ben yıllardır gs maçlarını izlerim. Alışkanlık olmuş artık yani izliyoruz. Geçen sene sana ciddi ciddi söylüyorum şampiyonlukta hamzanın katkısı yok denecek kadar azdır. Katkısı var nasıl var hamza geldiginde oynamayan topcular top oynamaya basladı. Ama ne bir taktik ne bir hamle tamamen 3 tane futbolcunun bireysel performanslari ve rakiplerin sacma puan kayiplariyla sampiyon oldu bu takim. Ve unutulmamalı ki hamza geldiginde A.albayrak da kulube geldi ve onun etkisi bana gore herkesten coktur.

    Sene başladı. Başkan dedi ki bizim paramız yok transfer yapamiycaz dediler. Sonra gittiler jpk yı aldılar. Sen gidip de jpk yı alırsan ortalıgı yıkarlar. Umut o kadar vasat bir top oynuyordu ki forumdakiler artık tükendi sinan oynasın diye ama yine umut oynadı.

    Bu kulubun sahibi taraftardır. Çünkü o futbolcunun parasini hamza hamzaoglu degil sen veriyorsun. Benim evdeki gs ürünlerinin fotografini ceksem şaşar kalırsın. Yemin ediyorum cogunun paketini açmadım.

    O paraları ben veriyorsam benim paramı sabriye zam olarak veremezsin kimsenin hakkı yok. Bu hamza sırf inadından dolayı umut'u yine savundu. Sonra tekmeyi bastılar. Yani hamza takıma gaz getirmistir ötesi yok. Hic bir maçta oyunu cevirmeye yonelik hamlesi olmadı ya da oldu ben gozden kacirdim.

    Forumun tamamıma yakını takımı sampiyon yapan hocanin gitmesini istiyordu neden ?

    Çünku herkes biliyordu bu takimin top oynamadigini. Nitekim gecen senenin yildizlarinin performansi dusunce takimin geldigi hal ortada.

    Hamza iyi bir insandır lafim yok ama hocaligi berbattır. Ayrica burnunu para islerine sokan hoca olmaz. Adama m.pererira gelsin mi diyorlar fiyatı ne kadar diyor

    Tamam anladık takimi dusunuyor ama bu ona düşmez herkes gorevini yapacak. Hamza hocaligini dursun baskanligini yapamadigi icin takim ortada.

    Yani şu vefa olayini gecelim. Hamiti gormussundur indirime gitmedi. Adam mesaji verdi vefa falan hikaye isler gelirsin parani yapar gidersin. Sabri cok kosuyormus umut formasini terletiyormuş beni ilgilendirmez arkadaş. Ben sonuca bakarım etkisi yoksa parsini arttiramazsin kimsenin. Ben futbolcularin karisina araba almayi misyon edinmis hayir kurumu degilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Bu saatte uzun cevap veremeyeceğim ama son cümlene katılıyorum.

    Ben de sonuca bakarım , Hamza gittikten sonra sonuç ortada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Don McLean

    Hamzanın gönderildiği gün ondan ve geride bıraktığı takımdan nefret ediyordum zil takıp oynamıyordum zaten enkaz bırakmıştı şu anda da değişen birşey yok hala nefret ediyorum kalsada fark açılacaktı zaten.Şu anda ki durumumuzun nedeni hamzaoğlu zaten neden o herifi arayalım.

    Ersun Yanal gelse ne olacaktı ki? Zaten transfer yapamadı Galatasaray. Ersun Yanal gelseydi Denizlininkine yakın bir sözleşme imzalayacaktı.

    Hamzaoğlu en azından eldekilerden maksimum verim almasını biliyordu. Sezon sonuna kadar kalmalıydı. TD'ye ödenen para da cepte kalırdı böylece.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.