Şimdi Ara

Windows 10'un son Insider yapısındaki hata oyunların çökmesine neden oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows 10'un son Insider yapısındaki hata oyunların çökmesine neden oluyor

    Insider'lar için yayınlanan en son Windows 10 yapısında, PC oyuncularını olumsuz etkileyecek kötü bir hata var. Fast Ring kanalından dağıtımı yapılan 11102 numaralı Windows 10 yapısı sadece Edge tarayıcısına en son ziyaret edilen web sitelerine hızlı erişim için yeni bir "geçmiş" menüsü getiriyordu. Yayınladığı bir blog yazısıyla yeni yapıyı duyuran Windows Insider programı başkanı Gabriel Aul, aynı zamanda PC oyuncularını etkileyecek bir dizi ciddi sorular olduğunu bildirdi.



    Geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan 11102 numaralı yapının, The Witcher 3, Fallout 4, Tomb Raider, Assassin's Creed ve Metal Gear Solid V gibi oyunların çökmesine neden olabileceği belirtildi. Microsoft aynı zamanda diğer oyunlarda da benzer hatalardan etkilenebileceğini söylüyor.



    >> Otomobilleri unutun, sürücüsüz bebek arabası geliyor!



    Ekran çözünürlüğü değiştirilip özellikle tam ekran moduna geçiş yaparken oyunların kilitlendiği bildirilirken, çok sayıda kullanıcı oyunlar başlatılırken tamamen çökebildiğini belirtmiş durumda. Ve hepsi bununla da sınırlı değil. Yeni yapı aniden wireless kartınızın Windows 10 ile uyumsuz olduğunu bildirerek sizi en son sürücüyü bulmaya zorlayabilir. Diğer potansiyel hatalar arasında Büyüteç ve Ekran Okuyucusu gibi yardımcı teknolojilerin çökmesi ve WSClient.dll hatası da yer alıyor.



    Gabe Aul geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamayla artık özellikle Fast Ring kanalını daha da hızlandıracaklarını ve Insider üyelerine daha seri şekilde yeni yapı sunmayı hedeflediklerini söylemişti. Bu durum Windows 10 geliştirme laboratuvarları içerisinde neler olup bittiğini daha sık öğrenmemizi sağlarken aynı zamanda daha fazla hatayla karşılaşabileceğimiz anlamına geliyordu.

     







  • gta v bu yüzden çökmeye başladı o zaman

  • yeni Windows oyun konusunda vasat 7 daha iyi uyum konusunda özellikle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adı üzerinde geliştirici sürümü, hatalarla gelmesi çok normal.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Windows10

    adı üzerinde geliştirici sürümü, hatalarla gelmesi çok normal.

    Konu- mesaj- nick uyumu kombo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yapılar normal kullanıcılar için değil, geri bildirim yapmak isteyenler için test yapılarıdır, diğer bir değişle betadır. Dolayısıyla bu tip hatalar doğal. Geri bildirimler ile düzeltilir. Yorum yapmadan önce buna dikkat edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 22 Ocak 2016; 22:55:02 >
  • oyun oynıyorsanız dx12 oyunlar gelmeden geçmeye hiç gerek yok

  • Windows 10 un kendisi hata zaten rezil bir işletim sistemi her güncellemede başka bir özellik bozuluyor pc de win 7 min çeyreği bile olamaz

  • Windows 10 un kendisi hata zaten rezil bir işletim sistemi her güncellemede başka bir özellik bozuluyor pc de win 7 min çeyreği bile olamaz

  • Windows 10 henüz oturmamış BETA bir işletim sistemi benim gözümde.
    7 - 8,1 - 10 sürekli kullanıyorum. İş sektöründe bir çok yavaşlık, aptallık, ve hata var. En basitinden Güvenlik duvarı servisini kapatırsanız başlat duvarı çalışmıyor Domaindeki pc'lerde. Bu nasıl bir salaklıktır? Hakkında 10 bin den fazla yorum var reddit'de. Hala düzeltmedi sığırlar.. Yeni aldığınız bir laptop'da ekran kartı sürücüsü neden sürekli hata versin? Welcome to Windows 10!

    Tavsiyem 6 ay daha oturmasını ve hatalardan arındırılmasını bekleyin!

  • insider sürümleri zaten hataları bulmak amacı ile yayınlanıyor.hatalar ayıkalnıyor sonrada asıl sürüm yayınlanıyor.bu windows 10 a açmur atan arkadaşlar sizi kimse zorlamıyor geçin diye. w7 çıktığındada siz xp en iyisi diye buralarda geziyordunuz. alıyorsunuz dandik everest powerli pc leri sonra gelip burda ağlıyorsunuz.hatta daha w10 u yükleyip denemeyenler bile yorum yazıyor w10 hakkında. biz ne garip bir milletiz kullandığımız ekran kartına işlemciye anakarta hatta işletim sistemine bile duygusal olarak bağlanıyoruz ve sonuda kadar onu savunuyoruz hatta sözlü dalaşa giriyoruz:))

  • bu geliştirici değilmi zaten bu tarz hatalar oldukça normal....

  • Oyunculara tavsiyem Insider sürümlerinden uzak durun. Bu sürümlerdeki çoğu özellik debug modunda çalışıyor. Ayrıca sürüm tamamlanınca Update ile geliyor zaten.

  • işh hata o kadar büyük olurda MS bu sorundan kurtulmak için W10 unun kaynak kodlarını halka açmak zorunda kalır işh :) işte o zaman ortaya linuxten daha kullanışlı bir işletim sistemi ortaya çıkabilir !

  • Windows 10 u denedim, 1 hafta zor dayanmıştım. Düz 8 e geri döndüm. Bir sürü hata yaşamıştım. Bu güne kadar XP, 7 ve 8 en iyi işletim sistemi oldu. 8.1 de iyi olabilir ama ben 8 kullanıyorum. İkisi için genel konuştum.

  • Windows Insider olmayan windows 10 masaustu isletim sistemi sorunsuz ve hizli tum pc lerimde sorunsuzlar .

    Insider dan cikin veya bir sonraki guncellemeyi alin ( illa oyunsa tabi .. )

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.