Şimdi Ara

Viteste giden arabanın stop etmesi - SORUN ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1-2 aydır beni uğraştıran bir mevzu vardı.

    "1997 golf mk3 sport" aracım yolda giderken stop ediyordu. hız-devir fark etmeksizin, boğulmadan aniden stop ediyordu. sanki birisi bir anlığına tüm elektrik aksamını kapatıyordu. stop ettikten sonra ise marş motoru sağlıklı şekilde dönse de marş almıyordu. 5-10 dakika bekleyince çalışıyordu. hem gazda hem benzinde de yapıyordu bu stop olayını. yetkili servis uzaktan bir tanıdığım diye gittim işin içinden çıkamadı, tüm bakımları boğaz temizliği vs. zaten yapılmıştı üstüne hararet müşürü ve ateşleme bobinini değiştirdik, sorun yine devam etti. arabada hiçbir belirti yok fıstık gibi her şey sağlıklı görünürken bir anda stop ediyor. bilgisayara bağlayınca sorunu da göstermiyordu. bu yüzden beyinden şüphelendik. bizimki gaz tesisatını iptal edip 2-3 gün binmem lazım belki beyindendir belki gaz tesisatı kötüdür bilemeyiz vs. deyince, dedim sen bırak ben başka ustalara bakayım. bende tanıdık çoktur bir başka sağlam usta buldum. adam direkt krank sensöründendir dedi. gittim parçacıdan yenisini aldım direkt taktırdım. olay tamamen çözüldü. işin içinden çıkamayınca sizi oyalayacağını hissettiğiniz ustadan koşarak uzaklaşın. birinin bilmediğini başka birisi biliyor olabilir. bu işler tecrübe işi sonuçta. aracı ilana bile koymuştum kesinlikle çözülemeyeceğini düşünüyordum artık. çok şükür kurtuldum. birinin işine yarar diye buraya da yazdım. sevgiler selamlar.







  • merak ettim.

    ilana aracin durumunu yazmismidiniz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    Oradan gelecek paradan hayır mı gelir ilana yazmadım ama arayana tabi ki söyleyecektim. Yoksa bildiğin haram para. Ha bana satan arkadaş bunu söylemiş miydi? hayır. aldığım ilk günden beri yapıyordu. Satışı aldıktan sonra da özellikle sorum bak artık aracı aldım bir şeyi varsa yaptıramadıysan söyle falan diye. Neyse ki çözüldü şu an çok memnunum. bana satan da Allah'a havale tabi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr.teknikressam -- 20 Ocak 2016; 11:46:52 >
  • tr.teknikressam kullanıcısına yanıt
    telefonda soylemek yerine bence ilana yazsaniz daha iyi olurdu.

    adam ilanda bir sey yazmiyor. arayinca bu sorun var şu sorun var vs diyor. ben sahsen gicik oluyorum. resmen zaman kaybi.

    zaten artik sorun cozulmus. umarim daha sorun cikartmaz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.