Şimdi Ara

Yine Dolandırıcılık :( (Muzolife) [Bir açıklama yaptım bakarmısınız]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar dolandırıldım siz dikkat edin diye bu konuyu açıyorum gerçi kimse benim yaptığım salaklığı yapmaz.Dolandıran da muzolife ss leri atmaya başlıyorum. Yine Dolandırıcılık :( (Muzolife) [Bir açıklama yaptım bakarmısınız]

bunlar dh de konuştuklarımız birde telefonda konuştuk mesajları malesef sildim sinirimden faceden de konuştuk onları atayım birde Yine Dolandırıcılık :( (Muzolife) [Bir açıklama yaptım bakarmısınız]
    son olarakta iyiki almışım dediğim dekont resmi

Telefonda en son cevap vermemeye başladığı için aradım kendi dedi daha samimi olur diye aradıktan sonra mesaj atmış bir daha ararsan taciz etmeye çalıştığından polise vereceğim diye bende artık oha dedim gülesim geldi anladım orda dolandırdığını ne gerek var 30 tl için böyle şeylere tekrar söylüyorum kullanıcı adı Muzolife buna karşı dikkatli olun artık benim gibi mallık yapıp herkesede güvenmeyin iyi günler

Edit:Adamın hesabı gerçekte olabilir adı muzaffermiş bu arada beni engellemiş.
    Açıklama:Muzolife'ın profiline baktım en son 5 gün önce girmiş dh ye yeni hesap açmış olabileceğini düşündüm lütfen dikkat edin rp satışlarına bazı güvenilir arkadaşlarımız hariç rp satın almamanızı tavsiye ederim artık başka arkadaşlar da dolandırılmasın iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 23 Ocak 2016; 21:45:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sene olmuş 2016 bu adamlardan rp alıyorsun. daha ucuza alayım derken elindekide gitti şimdi ne oldu_? alacağın bir sonraki rp 30 tl daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlboxer

sene olmuş 2016 bu adamlardan rp alıyorsun. daha ucuza alayım derken elindekide gitti şimdi ne oldu_? alacağın bir sonraki rp 30 tl daha pahalı

Evet haklısın benim gibi başkası da yanmasın.

•  Yine Dolandırıcılık :( (Muzolife) [Bir açıklama yaptım bakarmısınız]

bana da mesaj atmıştı referansı olmadığı için almadım kendisinden
  • Eigenartig E kullanıcısına yanıt
    Aman sakın alma birde elden de yapabiliriz alışverişi falan diyor inandırıcı gelmesin böyle şerefsizler banlansın bu forumdan hala ne işi var forumda töbe töbe ya

• haha yüzsüzlüğün bu kadari polise sikayet edecekmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık şaşırdım orda yuh dedim yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun, bu arkadaş hakkında daha önce de bu tarz bir konu açılmıştı diye hatırlıyorum. Akıllanmamış anlaşılan.

Lol forumu kod ve rp dolandırıcıları listesine ekletir ve alışveriş yapmadan önce listeyi kontrol ederseniz başkaları da yanmamış olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacağın iş basit, tüm konuşmaların çıktısını alıyorsun. Dekont ile birlikte polise gidip dolandırıldığını söylüyorsun.

Polis eline gerekli evraklar olduğundan gerekli incelemeyi yapacaktır. Zaten mağdur sen olduğun için bu işten zararlı çıkma imkanın yok. Dolandırıcılık yapan kişi suçlu olduğu için büyük ihtimalle siciline dolandırıcılık tan dava açıldığı yazılacaktır.

30 lira az para diye düşünüp hakkını yedirme bugün bu arkadaş sana yaptığından ders çıkarmaz ise başka bir gün başka birisine yapacaktır.

• Gorsellerde bir tc numarasi var. Sana ait sanirim. Ne olur ne olmaz diye sil onu. Kendi kisisel bilgilerinizi (ad soyad dahil) bu sekilde ortaya sunmayin. Bu foruma herkes giriyor ve akliniza gelmeyecek sekillerde kisisel bilgilerinizi kullanabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Gorsellerde bir tc numarasi var. Sana ait sanirim. Ne olur ne olmaz diye sil onu. Kendi kisisel bilgilerinizi (ad soyad dahil) bu sekilde ortaya sunmayin. Bu foruma herkes giriyor ve akliniza gelmeyecek sekillerde kisisel bilgilerinizi kullanabilirler.

Hocam iyiki hatırlattınız sildim o resmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Yapacağın iş basit, tüm konuşmaların çıktısını alıyorsun. Dekont ile birlikte polise gidip dolandırıldığını söylüyorsun.

Polis eline gerekli evraklar olduğundan gerekli incelemeyi yapacaktır. Zaten mağdur sen olduğun için bu işten zararlı çıkma imkanın yok. Dolandırıcılık yapan kişi suçlu olduğu için büyük ihtimalle siciline dolandırıcılık tan dava açıldığı yazılacaktır.

30 lira az para diye düşünüp hakkını yedirme bugün bu arkadaş sana yaptığından ders çıkarmaz ise başka bir gün başka birisine yapacaktır.

Hocam ismini de bilmiyorum ki facebook hesabı fake de olabilir yaşım da fazla uygun değil bu işler için

• quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

quote:

Orijinalden alıntı: Gordon Freedos

Gorsellerde bir tc numarasi var. Sana ait sanirim. Ne olur ne olmaz diye sil onu. Kendi kisisel bilgilerinizi (ad soyad dahil) bu sekilde ortaya sunmayin. Bu foruma herkes giriyor ve akliniza gelmeyecek sekillerde kisisel bilgilerinizi kullanabilirler.

Hocam iyiki hatırlattınız sildim o resmi

Ben hala biliyorum tcni

• Bu adam banada msj attı Hiç inandırıcı değildi banada bişiler saçmaladı yol verincede Satıldı yazdı uzadı ama çok belliydi geçmiş olsun
  • adam parayı zifisu bilişime yatırtmış, siteye girdim güvenli görünüyo, gittigidiyorda binlerce satış yapmış KO zamanında. bu muzo büyük ihtimalle milletten aldığı dekont resmini kendi yatırmış siteye yollayıp kendi hesabına para ekletiyo ve kendi kullanıyo. telefon numarası ve bu yazışmaların-dekontun ssleriyle polise başvur. polis savcılık arasında bi yazışma süreci geçer telefon numarasından şahsı bulduklarında dava açılır, hat sahibine ithar çekilir. polise durumu anlat benim yazdığım gibi, dekont üzerinden kişiye ulaşmaya çalışırlarsa zifisu'nun sahibine ulaşırlar, muhtemelen elin boş dönersin ve vakit kaybetmiş olursun. telefon üzerinden görüştüyseniz o numara kesin olarak dolandırıcıya ait sonuçta numaradan kişiye ulaşmaya çalışsınlar. yaşım küçük yazmışsın, ailene söyle onlar şikayet etsin ailenden çekinmen gereken bişey yok bu konuda. unutma burda sorun 30 lira değil, kimse şikayet etmezse bu adam bunu yapmaya devam edicek ama bi mahkeme gördü mü götü tutuşur.

• Adamın profilindeki şeyden de mi anlamadın adam hitler neyse geçmiş olsun
  • Öncelikle kardeşime geçmiş olsun diliyorum. Sene olmuş 2016 hala kişilerden rp mi alıyorsun diyen arkadaşıda kınıyorum. Bende forumda satış yapıyorum. Evet fqazlasıyla dolandırıcı var ve dikkat etmemiz gerekiyor. Siz sanıyorsunuz ki sadece alıcılar dolandırılıyor. Sırf bu dolandırılmaları bahane ederek benden kod alıp ödememeye çalışan kişilerde oldu. Benimde rp satışı ile ilgili konum mevcut incelerseniz herkesin memnun oldugunu göreceksiniz ayrıca fazlası ile referansımda mevcut. Bu arada dolandırılan kardeşimizin elinde tc var ise bana ulaşsın ben tc den adını baba adını oturdugu sokaga kadar herseyini bulurum.
  • Açıklama için upladım.

• arkadaşım, 30 liranı kurtarabilirsin, sana tavsiye vereyim. zifisubilişim oyunlara kod satan bir firma, sitelerinde üyelik aç, konuşmada ben ödeme yaptım dekont bende de gerekirse faks çektir adamlar o 30 tl ile knight gb yada item satmadıysa yada geri alınması mümkün olmayan eşyalar, tedarikçi ile görüşüp kullanılan hesabı banlatabiliyorlar.
  • Ödeme bildirdim bekliyorum bakalım bu arada teşekkür ederim.

Edit:Hocam reddedildi daha önceden onaylatılmış diyor adam benim tc yi almıştı zaten kendisi zifusi iletişimden onaylatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11_serhat_11 -- 29 Ocak 2016; 14:24:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.