Şimdi Ara

Valve, Vive'a Özel Etkinliğinde Yeni Oyun Duyurmayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Teknik gelişim süreci Valve tarafından üstlenilen sanal gerçeklik cihazı HTC Vive için 28 Ocak tarihinde "Valve Content Showcase" adı altında HTC Vive için olan içeriklerin sunumu yapılacak. Bu etkinlik kapsamında Valve kanadından büyük bir duyuru bekleyen oyuncuları üzecek bir haber, firmanın yetkili ismi Chet Faliszek tarafından geldi.

Twitter üzerinden gelen sorulara nazaran oyuncuları uyaran Faliszek'in söylediklerine göre, HTC Vive'ın içeriklerine odaklanacak olan özel etkinlikte Valve'dan yeni bir oyun duyurusu görmeyeceğiz. Belirtilenlere göre etkinlik kapsamında HTC Vive'a özel içerik üreten üçüncü parti oyun yapımcılarının proje tanıtımlarını göreceğiz.

• Şaşıran var mı bu habere?
  • bari vr uyumlu portal oyunu çıkartsalar

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vr uyumlu Half-life 3 isteriz.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bırakın ya, artık hl3 falan yazmayın. ben de kestim ümidimi. en iyisi black mesa sourceye bi giriyim.
  • Bende son 2 yildir asiri bir valve amtipatisi olustu. Firma su an gozumde steamden para kirdigi icin bir tane oyun gelistirmiyormus gibi geliyor. Gelistriyorsada left 4 dead 2 bile 2009. ( dotayi saymiyorum) Biraz fazla abarttilar. Sahso gorusum.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valve parayı steamde kırıyorken ne demeye uğraşıp oyun yapsın ki? Ben olsam bende yapmam zaten tıkır tıkır hesaba para yağıyor bide oyun yap millet beğensin diye bekle.

Steam ilk çıktığı zamanlar kendileri de kaliteli oyunlar yaparak milleti steam platformuna çektiler. Sonra istedikleri büyümeyi yakalayınca artık oyun yapımına ihtiyaçları kalmadı.

Şimdi keyfe keder canları isterse canları sıkılırsa oturup hl 3'ü yaparlar, o da milyonda bir ihtimal bence.
  • Hevesleri baltalayan balta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nevfel

Valve parayı steamde kırıyorken ne demeye uğraşıp oyun yapsın ki? Ben olsam bende yapmam zaten tıkır tıkır hesaba para yağıyor bide oyun yap millet beğensin diye bekle.

Steam ilk çıktığı zamanlar kendileri de kaliteli oyunlar yaparak milleti steam platformuna çektiler. Sonra istedikleri büyümeyi yakalayınca artık oyun yapımına ihtiyaçları kalmadı.

Şimdi keyfe keder canları isterse canları sıkılırsa oturup hl 3'ü yaparlar, o da milyonda bir ihtimal bence.

steame kaliteli oyun yaparak değil, beleş birşeyler vererek milleti çektiler.Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.Bu yüzden millet kendisine düzinelerce hesap açıp steam kullanıcı sayısını şişirdiler.
  • Portal 2 -2011
  • Valve içerik üretmeyecek dememiş, bu fuarda açıklamayacak demiş. Şaşıran var mı falan ne alaka?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.