Şimdi Ara

Orjinal toplama telefon nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
9.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar orjnal toplama diye telefon satanlar var ama orjinal olduğunda ısrarlılar get ilanıyla bile satarım beğenmezsen geri yollarsın diyorlar. Profilindeki yorumlara bakıyorum alanlar da memnun kalmış fatura yok diyor ama ürün sıfır kutulu bandrollü orjinal diyor neyin nesidir bu? S4 ve note2, g3 var mesela 600tl civarı fiyata ne dersiniz bu işe?Nette araştırdım toplama tel hakkında pek bişey göremedim.



  • Arkadaş almıştı geçen sene. İlk bakışta ve kullanışta hiçbir fark yok zaten ona güvenerek geri yollarsın diyorlar. Ama telefon kendini 2-3 ay sonra gösteriyor. Piliyle, ısınma sorunuyla, donma kasmasıyla. Kesinlikle önermem elinizde patlar.
  • Teşekkürler.
  • Toplama ne la &&&ütünde patlar boşver

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Star-Killer

    Arkadaş almıştı geçen sene. İlk bakışta ve kullanışta hiçbir fark yok zaten ona güvenerek geri yollarsın diyorlar. Ama telefon kendini 2-3 ay sonra gösteriyor. Piliyle, ısınma sorunuyla, donma kasmasıyla. Kesinlikle önermem elinizde patlar.

    Toplama telefon alıpda memnun kalan varm ıacaba

    bunun mantıgı bozuk tellerden çalısan parçaların alınıp toplanması degilmi e zaten herşey orj olduktan sonra neden kasma donma vs yapsınkı zaten orjinal parça ?
  • way_bee W kullanıcısına yanıt
    Toplama diye tabir ettiginiz o fiyat segmentindeki telefonlarin bir kismini bizzat kullanmis ve sonra satmis bir kisi olarak belirtmeliyim ki bu isten alacaginiz verim ve memnuniyet tamamen satici ile aranizdaki bag ve biraz sansa dayalidir..şöyleki benim gorusum ayni fiyata yakin olarak satilmakta okan kore replika veya diger yan sanayi telefonlari kullanmak tamamen mutsuzluk kalitesizlik hissi yaratir insanda ve paranizin karsiligini asla aldiginizi dusunmezsiniz cunku bubtelefonlarin orjinalleriyle hicbir alakalari yoktur tamamen farkli bir cihazdir kendinizi ve telefondan anlamayan kisileri kandirmaktan baska bir ise yaramazlar lakin bu toplama denilen telefonlar icin gorusum tamamen farkli..eger orjinal bandrollu garanti kapsaminda olan bir telefona iki kat fiyat odeyecek durumunuz yoksa kesinlikle denenebilecek telefonlardir gorunumde kullanimda hicbir farklari yoktur butun gorevlerini eksiksizce yerine getirirler sizde yari fiyatina twlwfon kullanmanin sevincini yasarsiniz bozulma konusunda zaten hicbir telefonun bozulmama garantisi yoktur bozulmaya karsi tamir garantisi vardir sonucta elektronik bir cihazdan bahsediyoruz bugun buyuk magazadan aldiginiz urun yarin calismayabilir. Gulu seven dikenine katlanir misali ucuz ama orjinal olsun bozulsada aslanlar gibi tamir parami oderim kullanmaya devam ederim risk almayida severim diyorsaniz ve orjinal telefon alacak paranizda yoksa hic dusunmeden alin derim ben bizzat kullanici gozuyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • toplama telefon ne la. bilgisayar mı topluyorsunuz.
  • bilgisayar sandım fiya iyiyse olabilir
  • media mark dan aldikda ne oldu parayi odedim kutuyu actim ust taraf ekran takir takir oynuyor degistirmediler bu birazda sans isi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sıfır orjinal telefonlarda da çok fazla sorun görülebiliyor.Daha once aldığım telefon bozuk çıkmıştı.Şans meselesi.
  • Keske pc topladigimiz gibi Android telefon da toplayabilsek;

    Ekrani sundan ram 3 olsun yetmezse takviye yapariz gpu sundan islemci bundan pili4000 mah vs insallah o gunler de gelir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars B kullanıcısına yanıt
    pili orjinal olmadan değiştirebiliyorsun. Ben şahsen bütün sülaleye aliexpressten pil getirttim 2400 mah olan pil yerine 5020 mah pil takıyorum gayet süper gidiyor. Aslında işlemci falanda yükseltilebilir gayet ancak onu takmak öyle tamircinin bile yapıcağı iş değil lehim lazaı artı telefonu rootlayıp ince ayar çekmek lazım yanı aslında anlatınca imkansıza yakın bir kullanıcı için malesef bu. Ama en çok yapılan masraf ekran kırılması. Bence çok kolay da hallediliyor. Ben 60 lira verip internetten aldım, yanında küçük tornavidalar bile geldi. Tek ihtiyacın olan ince uçlu cam yapıştırıcı ki onlar da 10 lira civarı. Ailede çevremde kim varsa takıyorum valla yazıktır bir cam takmaya en az 150 istiyorlar ki ne fiyat çekenler var.
  • tavsiye etmem hocam
  • Up, kararsız kaldım
  • Ben de hala merak etmekteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.