Şimdi Ara

Yatay Geçiş & Burs Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapacaktım.İstediğim üniversite ilk yatay geçiş ilanını yayımladığında %50 burs verilecek yazıyordu.2 gün önce değiştirmişler %25 yazmışlar.Ben ne yapayım bu durumda? Bilgisi olan var mı? Puanım %50 nin taban puanından çok yüksek durumda.

Ayrıca ilk sormaya gittiğimde puanınız neye yetiyorsa onun bursunu alırsınız demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 17 Ocak 2016; 23:16:46 >

• Yukarı
  • Hocam, eğer siz geçiş yapmış olsaydınız ve sonra burs oranında aleyhinize bir değişiklik yapılmış olsaydı, o zaman bir hukuksuzluk ortaya çıkar ve yargıya başvurabilirdiniz. Şu hali ile yapacak bir şey yok, kurumun veya idarenin böyle takdir yetkisi vardır. Okula dilekçe yazıp durumunuzu anlatmanızda fayda olabilir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: investigation

Hocam, eğer siz geçiş yapmış olsaydınız ve sonra burs oranında aleyhinize bir değişiklik yapılmış olsaydı, o zaman bir hukuksuzluk ortaya çıkar ve yargıya başvurabilirdiniz. Şu hali ile yapacak bir şey yok, kurumun veya idarenin böyle takdir yetkisi vardır. Okula dilekçe yazıp durumunuzu anlatmanızda fayda olabilir belki.

Gittim bugün öğrenci işlerine sordum bursta yükselme sağlanmaz dendi.Yatay geçiş yattı.
  • Hakkınızda hayırlısı olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatay geçiş sonrası kyk yurt
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.