Şimdi Ara

Apple Watch 2 beklenenden daha geç tanıtılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  Apple Watch 2 beklenenden daha geç tanıtılabilir

     

    Geçtiğimiz yılın Mart ayında tanıtılan Apple Watch için bir yıllık döngü süresi doluyor. Genelde ürünlerini bir yıllık arayla yenileyen Apple akıllı saat sektöründe bu döngüyü bozabilir. Apple Watch 2 için herhangi bir hazırlık yaptığı bilinmeyen şirketin yeni modeli başka bir tarihe sarkıtacağı konuşuluyor.

     

    Önemli teknoloji bloglarından TechCrunch'ın yayınladığı habere göre Apple henüz Watch 2 modeli Mart ayında tanıtılmayacak. Bu iddianın kaynağı olarak ise Yaratıcı Strateji Analisti Ben Bajarin'in açıklamaları gösteriliyor. Bajarin'e göre 2016 yılının ilk yarısında çıkarılacak bir ürün için bileşenlerin çoktan sipariş edilmiş olması gerekiyordu, ancak Apple'ın henüz böyle bir girişimi olmadı.

     

    2015'in ilk aylarında akıllı saatin tanıtılmadan önce bir çok sızıntıyla gün yüzüne çıktığına şahit olmuştuk. Bu kez sızıntı kanalları da henüz yeni bir modele işaret etmiyor. Bu gecikmenin ardındaki asıl sebep ise henüz belli değil. Apple her ne kadar başarılı satış rakamlarına ulaşsa da yeni modelde akıllı saat trendlerini daha yakından takip etmek için çalışıyor olabilir.

     







  • Ee yani her sene saat cikartilmaz bence de. Bu satislari da olumsuz etkiler bir yerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Watch sahibiyim ve gelecek nesil watch'a kamera dışında özellik eklenmezse almayı düşünmüyorum.
  • Component komponent diye çevirilmez, bileşen diye çevirilir.

  • üstüne birşeyler koyması gerekiyor, onu bekliyorlardır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CanAkyüz

    Watch sahibiyim ve gelecek nesil watch'a kamera dışında özellik eklenmezse almayı düşünmüyorum.

    Yani her sene o kadar para verip yeni saat almayı düşünüyorsun ama kamera olmazsa mı almayacaksın???
    Düşünüyorum da size her şey müstahak gerçekten. Ben Apple yerinde olsam f91-w'nin arkasına Apple logosu basıp satarım. En az 10 milyon satar yine . Hem de daha çok kar etmiş olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu lanet saate adam gibi bağımsız kadranlar gelsin yeter...

  • Hem Samsung Gear S2 yi, hemde Apple Watch ı inceledim. Samsung kesinlikle daha çok hoşuma gitti. Yalnız ister Apple olsun, İster Samsung veya Motorola olsun. Akıllı saatler kendilerine dolduracakları büyük bir ihtiyaç alanı bulamadılar. Bunda hem çok fazla telefona bağlı kalmaları, hemde çok kötü şarj ömürlerinin olması yatıyor. O yüzden de çok iyi pazara sahip olamayan bu saatlerin yeni modelini çıkarmak eğer büyük bir değişiklik yoksa çok ta akıl kari değil.
  • Bence bir dahaki saat yuvarlak olsun saat gibi saat olsun kare saat mi olur yav...

  • bende ikisini denedim donanım, işlevsellik konusuna girmiyorum orası ayrı tartışılır ancak s2'nin malzeme kalitesi yerlerde sürünüyor bana gerçekten çok kötü geldi, saatin aksesuar yanı daha ağır bastığı için bu konuda apple watch diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 18 Ocak 2016; 0:52:17 >
  • Yuvarlak tasarım bekleyenlerdenim.

  • telefon ayrı saat ayrıdır. Saat daha çok aksesuar yerinedir ve her yıl değiştirilmez. Aslında telefonlar da her yıl değiştirilmez ama bizim sonradan görme ve/veya gösteriş budalası olmuş gençlerimizin bu enayiliği olduğu sürece her yıl daha çok beklerler yeni model telefon veya saatleri. Avrupa da normal çalışanlar ve evde baba parası yiyen çocuklar bırakın 2 nesil önceki iphone'u, 2 nesil önceki giriş seviyesi android telefonlardan kullanıyorlar.
    sözün özü watch her seni yenilenecek bir aksesuar değil diye düşünüyorum ve olmamalı da. watch sahibi bir adam olarak, bu yıl çıksa bile ve ne özellikte gelirse gelsin ilgilenmem açıkçası. Elimdeki watch'ı en az 5 yıl boyunca kullanmaya niyetliyim. İsterse uzaya çıkaran model yapsınlar umrumda olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    telefon ayrı saat ayrıdır. Saat daha çok aksesuar yerinedir ve her yıl değiştirilmez. Aslında telefonlar da her yıl değiştirilmez ama bizim sonradan görme ve/veya gösteriş budalası olmuş gençlerimizin bu enayiliği olduğu sürece her yıl daha çok beklerler yeni model telefon veya saatleri. Avrupa da normal çalışanlar ve evde baba parası yiyen çocuklar bırakın 2 nesil önceki iphone'u, 2 nesil önceki giriş seviyesi android telefonlardan kullanıyorlar.
    sözün özü watch her seni yenilenecek bir aksesuar değil diye düşünüyorum ve olmamalı da. watch sahibi bir adam olarak, bu yıl çıksa bile ve ne özellikte gelirse gelsin ilgilenmem açıkçası. Elimdeki watch'ı en az 5 yıl boyunca kullanmaya niyetliyim. İsterse uzaya çıkaran model yapsınlar umrumda olmaz.

    Almanyada tanidigimiz var her gelisinde elinde son model iphone la geliyor avrupada iphone almak bu kadar zor degil sizin dediginiz olay biraz eskide kaldi artik herkes gucu yettigince teknolojiyi takip ediyor ki oradaki askeri maasla bi iphone alabiliyoken burada 3 askeri maasla bi iphone alinabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne zamn çıkacak yuvarlak tasarım olursa iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir zahmet çıkmasın saat bu, telefon anlaşılabilir bi nebze de.
    korkuyorum valla bu apple dan. bir heves aldık watch ama eksiği çok
    mutlaka gelişecek ama arayı kısa tutarsa bu sefer çok tepki çekecek
  • LastShip L kullanıcısına yanıt
    Yazın dikkatimi çekti de ben de cevaplayayım dedim;
    Ben şu an Almanya'da bulunuyorum. Türkiye ve almanya mekik dokuyorum diyebilirim. Buralarda bir iPhone 16gb. (Son çıkan modelinden bahsediyorum) 699€. Yani ortalama "yarım asgari ücret" yani burada asgari ücretle çalışan bir birey 2 haftalık maaşı ile iPhone alabiliyor. Yani, evet buada iPhone almak çok kolay.
    Ama.. İşte bir de işin ama'sı var. Buradaki Türk'ler, Türkiye'deki Türkler gibi düşünmüyorlar. Tamamen almanlaşmışlar (genellemedir, tamamını kapsamaz)! O yüzden burada yaşayan bir insan, ister Alman olsun isterse de Türk olsun bir telefona asgari ücretin 2 haftalık kısmını dahi vermiyorlar.. Çok geliyor, pahalı diyorlar! Wauuww, bi telefona o para verilir mi diyorlar.
    Ben de anlam veremiyorum ama zihniyetleri bu.. iPhone 6 ilk çıktığında aldım mesela... Birkaç ay sonra yine Almanya ya geldim. Almanyadayım, Aradan 10 ay geçmesine rağmen elimde i6'yı gören çocuklar beni eliyle gösteriliyorlar; bak bak Adamın iPhone 6'sı var" diye.. Bu tabi her yerde böyle değil ama inan ki Almanya da yaşayan Türk'lerin çoğu da Alman'ların bir bölümü de asla Türkiye'de yaşayan bir Türk kadar yaşayamıyor ve gönlü zengin değiller.
    Almanya daki Alman çevremden bahsedeyim; garajında Porsche koleksiyonu olan bir arkadaşımın telefonu iPhone 5 mesela..
    Hiç çalışmadan hayatını lüks içinde devam ettirecek kadar durumu iyi olan başka bir arkadaşımın kullandığı tel de i5s.
    Doktor bir arkadaşımın kullandığı tel Samsung s2..
    Bunlar gibi daha onlarca örnek verebilirim sana ve bu yazıyı okuyan diğer üyelere..
    Kısaca, alıntı yaptığın yorumu yazan misafir kesinlikle doğru yazmış. Her zaman söylüyorum; burada bir iPhone, 2500 - 3000 fiyatı olacak, Allah'ın kulu o telefonu almaz. Açık ve net...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Doktorlardan bahsetmisken bizzat tecrube ettim Almanyadaki doktorlar cok pintiler ceplerinde akrep var sanki.
    Apple watcha gelince gordugum en gereksiz ve en tipsiz Apple urunu, onun yerine Apple fitness bilekligi gibi bir urun uzerinde calissaydi daha iyi olurdu koseli saat cok berbat gorunuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.